Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prawie na każdym teście jest napisane, że 6 dni od zapłodnienia test wykrywa ciążę, ja kupiłam 2 x Pink test, jeden kosztował ok 7zł i oba wykazały bladusią kreseczkę, a byłam w bardzo wczesnej 2 tygodniowej ciąży. A najlepsze jest to, że miałam wtedy grypę i okresik się spóźniał, co było u mnie normalne, i coś mnie tknęło, żeby zrobić test przed wzięciem antybiotyku i dobrze zrobiłam, bo kto wie, czy bym nie zaszkodziła wtedy fasolce. Najlepszym testem jednak jest BETA HCG- test krwi, u mnie najpewniej się sprawdził także polecam laboratorium
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też byle do środy Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi nie wolno było spacerować, ale jak widać co laboratorium to inna metoda
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi najpierw porali krem na czczo, przed glukozą. Potem rozpuścili ja w letniej wodzie w kubeczku takim małym białym 200ml, wypiłam ją jednym duszkiem. Potem 2h siedzenia na poczekalni...i znów poieranie krwi. Byłam z mężem, i robiło mi się słabo, ale 2h jakoś zleciały, weź sobie gazetki ze sobą. Ja jeszcze dostałam kilka łyków lodowatej wody jakby mi się już na prawdę pić chciało Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A na co antybiotyk?
Co do terminu, co się martwisz, przyjdzie na świat wtedy kiedy będzie chciał ))))))
Ja mam Furaginum jeszcze, eh, i coś do poch...blee Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje )))))
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cytrynka, nawet do męża mówiłam, że idziemy łeb w łeb, i podobne daty urodzenia dzidzi, kto wie, może i poczęcia też
Nawet dzidzie mamy nie wymiarowe, ale dziewczyny nas pocieszyły na szczęście Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przejdzie do wesela Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Początki ciąży są trudne, ale tak od 3-5 miesiąca jest super. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzisz, a mój brzdąc ma główkę dużą. A co Ci lekarz powiedział?? mi powiedział, że w normie, choć też mnie przestraszyło to, że powiedział duża główka, już mógł nic nie mówić.
Tu jest link, który znalazłam, można porównać parametry. U mnie wychodzi, że główka 26 t.c,a reszta ok 25 t.c
http://www.9monat....php?article_id=1657
Ale gdzieś na medycznym forum przeczytałam, że każda część się rozwija inaczej, raz rośnie jedno, a raz drugie, także spokojnie, ja też się martwię, ale za 2 tygodnie mam następną wizytę. Trzeba być dobrej myśli, dawniej nie było USG i wszyscy byli zadowoleni...
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja z mężusiem 2 rocznicę, ale dopiero 19 września Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane