Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelikaaa w którym tygodniu Twój synek się obrócił?
dianku próbuję, ale czuję, że dziecko ma bardzo ciasno, bo jak się przeciagą to z ledwością. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kotek11 nie praktykuje się obracania w tym szpitalu gdzie chcę rodzić.
A co ma być to będzie takie moje zdanie!
efelinkaa a siostra rodzi po raz pierwszy?
dianek ja Ciebie odrazu zrozumiałam
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zobaczymy, czy jeszcze się odwróci, bo ruchy już wszędzie czuję, ale kopniaki bardziej w dole, a w górze wybrzuszenia, czyli chyba dalej siedzi sobie na tronie.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak emilko, skorzystałam, bo miał najlepszą ofertę
a kocyk, fakt- mógłby być trochę solidniejszy, wybrałam brązowy Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też 35 tc się rozpoczyna, jeśli dzidzia się nie odwróci, to za 3 tyg. CC Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agulecece mnie kłuje w dole brzucha jak za długo leżę, albo jak mam się przewrócić na drugi bok, to masakrycznie mnie kości miednicy bolą.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja za to mam główkę w żebrach... Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie! Powoli trzeba szykować, potem mniej zostanie. Ja w sumie od niedawna zaczęłam gromadzić, ale szybko idzie Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz jeszcze czas Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl....php?item=1833523291
http://allegro.pl....php?item=1811022600
http://allegro.pl....php?item=1812307396
Rewelka
Towar polski, i jakoś też widać dobra.
Już do łóżeczka, i wózka wszystko mam Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zadzwoń i się spytaj czy jest potrzeba. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie za to kopie po pęcherzu, a dupcię i główkę wypina, i mam taką gulę na brzuchu. Zawsze wieczorkiem mężulek głaszcze brzusio i wtedy czuje jak dzidzia się wypina dupką do niego heheh.
Jak ja bym już chciała to cudo mieć przy sobie.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też czuję się słabo, głowa też mi pulsuje, zaraz jakaś malutka kawkę wypiję z mlekiem, to może pomoże. Teraz wszędzie grypa jest, też się boję, męża brało, ale nafaszeorowałam go antybiotykiem i funkcjonuje, wiem, że jakby On zaczął chorować to zaraz i ja bym załapała. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dianek już nam kiedyś ktoś też Maciusia nie polecał
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli będzie dziewczynka- Jagoda, chłopak- ja chcę Maciusia, a mąż nie, wrr, więc nie wiadomo
Wg. lekarza będzie dziewczynka, ale ostatnio nie potwierdził, bo dzidzia jest miednicowo ułożona i wolę mieć dwie opcje
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Faktycznie kawał chłopa U mnie tydzień temu w 34 tyg. dzidzia ważyła miedzy 1800- a 2,00 kg, także rośnie Ci junior duzi Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrej nocki ja też zmykam przyszłe mamuśki
papa Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek to Twój mąż też taki uparciuch i zawsze wie co jest dobre, a co złe, i ma zawsze rację(oczywiście tylko jemu się tak zdaje ) Wyświetl w wątku >>