Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze, że się nie załamujesz, i jak piszesz, co się odwlecze to nie uciecze!!!
dianek, ja też panikuję jak dzidzia się nie rusza, ale tłumaczę sobie, że i ona musi się wyspać
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaskoczyli mnie i osaczyli, a ja biedna zanim pomyślałam, to zmyłam się do autka, a za mną biedna koleżanka z moimi zakupami.
A przyznam się, że wczoraj zachowałam się jak chrum chrum
bo przyszła do mnie bratowa ze swoimi pociechami, a ja sobie drzemałam, i mąż przyleciał i mówi, że one przyszły, a ja do niego niech powie, że śpię. Dodam, że mam remont(ocieplanie domu) i mąż, jego kolega i mój brat ocieplają, a ja muszę im ugotować, potem posprzątać i nie mam czasu dla siebie, a one przyszły i myślę sobie, o nie zaraz będzie kawka, herbatka, a ja już rzygam usługiwaniem, nikt nie rozumie, że człowiek zmęczony, bo ciągle jak nie gotuj, to zmywaj.
Wracając do bratowej, sama nie pamięta, jak była rok temu w ciąży i spała całe dnie, a tu myślą, że ja wół jakiś jestem, i zaprotestowałam, bo jak szybko przyszły tak poszły. A najlepsze jest to, że leżę sobie, i słyszę jak bratanica krzyczy :
- Mamo, ciotka śpi, obudzić ją? wrrrrrrrrr Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co innego jak przyjaciółka pogłaska brzuszka i powie, że fajnie sobie rośnie, a co innego jak ktoś, kto jest dla mnie prawie obcym. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludzie się zachowują jak jakieś małpy z dżungli, jakby nigdy kobiety w ciąży nie widzieli.
Jak ja nie lubię iść w miejsca publiczne, gdzie jest pełno takich znajomych, dobrze, że byłam z koleżanką, jedynie ona mi współczuła. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaufaj lekarzowi, być może w wynikach wyszło Ci, że masz za mało, a w ciąży to zapotrzebowanie jest bardzo duże, bo dziecko czerpie z Twoich zapasów, a niedobór prowadzi do anemii.Ja zażywałam tardyferon, a teraz Sorbifer 1x1, ale pamiętam, że w którymś miesiącu też brałam 2x1.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to luzik Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na każdego to niestety nie działa. Pamiętam jak ja się broniłam, stresa miałam, serducho mi waliło, ale jak odpowiedziałam na 2,5 pytania z 3 to odetchnęłam z ulgą, i czekałam na wyniki. Potem poszłam z grupa na ,, ale fajnie było Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrób sobie ten test za kilka dni, jeśli ten hormon wzrośnie, to znak, że jest ciąża, a jeśli nie, to sama wiesz. Ja trzymam mocno kciuki Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy badaniu USG można stwierdzić ciążę, ja pamiętam jak jechałam ze swoją 2-3 tygodniową faoslką, to musiałam mieć pełniutki pęcherz, żeby lekarz dobrze widział, myślałam, że zrobię siusiu, jak dobrze, że była tam toaleta heh Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
test beta HCG może potwierdzić ciążę, ale udaj się też do lekarza, najlepiej jak najszybciej. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
allice leć do laboratorium i zrób ten test Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrób betaHCG bedziesz miec pewnosc Wyświetl w wątku >>