Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziewczyny, czy Wam też tak gorąco?? ja w nocy potrafię okno otworzyć i jeszcze się rozkopać, a mąż jak mumia się zawija w kołderkę, a zawsze było na odwrót, to ja byłam zmarzlakiem, a mąż spał odkryty Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ma, i to ze 2-3 razy dziennie, mi też się żal robi, ale ponoć dziecko nie cierpi przy czkawce.
Ja wyczuwam czkawkę najczęściej z rana, gdy obrócę się na brzuch i wieczorem gdy też się położę. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja marzę o rozmiarze 38
Co do dzidzi to masz urwisa w brzuszku, moje nie jest bardzo ruchliwe, nigdy mnie nie kopnęło mocno, teraz z racji tego, że ma rączki przy moich żebrach to czuję jak się rozpycha nimi, albo jak ma czkawkę.
U nas jest radocha jak mi brzuch wędruje z prawej do lewej strony, już nie jest śmiesznie jak mi nogę w pęcherz wepchnie, bo wtedy szybko na siku. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147 święta racja, niektóre osoby są kościste, płaskie, i nie mają szans na przytycie, choćby tonę słodyczy jadły (i często jedzą), a ja np. sobie troszkę pofolguję i to już widać.
Po cichutku marzy mi się, że po porodzie schudnę w ogóle mi się teraz budowa zmieniła, z kaczego wypiętego zadka, mam normlaną pupę, ciekawe czy tak zostanie Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jasne, że nie, zawsze można schudnąć
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam tendencję do tycia niestety.
Tylko budowę mam taką, że wszystko się równo rozkłada, aczkolwiek dupcię mam nie małą Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spokojnie, to groszowe sprawy Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A po wizycie w porządku, wszystko OK
lekarz mówi, że dziecko waży koło 3kg , a 2 tygodnie temu mówił, że ok 2200, i powiedział, że teraz przybiera najbardziej, i wierz tu lekarzowi...
Dzidzia dalej miednicowo, ale szansa jeszcze jest Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jadę, paapa
odezwę się jak wrócę Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I im to nie pasuje najbardziej, bo przecież ciąża to nie choroba wg nich, no jasne, że nie choroba, ale szczególny stan i nie każda kobieta w ciąży eksploduje energią ! Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja raz na badania się spóźniłam, i weszłam bez kolejki, babki się pluły, ale ja wypięłam brzuch i weszłam bez gadania. I raz w moim sklepie wioskowym zostałam poproszona przez ekspedientkę do kasy, a przede mną było mnóstwo ludzi, tak miło mi się zrobiło
A oprócz tego chamstwo, nikt nie przepuści, ale teraz zacznę mówić głośno w sklepie Czy jest tu kasa pierwszeństwa? heheh Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
akurat ja Tesco źle wspominam, w niedzielę stałam w kolejce i przede mną 3 osoby, nikt nie przepuścił, a ekspedientka też nie zareagowała, pomyślałam- wytrzymam, chociaż słabo mi się zaczęło robić momentami. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dianek ja mam na 16.15 i też już latam zdenerwowana Wyświetl w wątku >>
katrin22