Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja za to dziś sprzątam, zapalenie przeszło (nie zdążyło się rozwinąć)UFF
Kurcze mam takie dni, że nie mam siły na nic, a są takie dni, że wszystko na raz robiłabym. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam dziś wilczy apetyt, ciągle coś podjadam, a największy grzech dzisiejszy to 30dkg ciastek francuskich...
A poza tym dzidzia mi główkę w żebra wpycha- ałć
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sisia gratulacje!!!!
Ja borykam się z pęcherzem, ale przechodzi, Urosept pomaga.
Kupiłam sobie ostatnio leginsy i polecam z całego
http://allegro.pl....php?item=1835021082 Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już mam brzusio jakbym arbuza połknęła heh
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do jazdy kolejką, to tak jak piszesz, skonsultuj z lekarzem.
Ja teraz w 36 tygodniu ciąży już nie nadaję się na wycieczki, wyjazdy etc. Np. jadąc autem czuję jak mi się dziecko o żebra i pęcherz obija
Wczoraj w sklepie poprzymierzałam kilka ciuszków, i z przebieralni wyszłam cała spocona, wykończona, oczywiście nic nie kupiłam, bo albo za duże, albo za małe, nawt ekspedientki się śmiały, że muszę poczekać, aż brzusio się urodzi, a tyle okazji było, wrrrr. Potem porobiłam w spożywczakach zakupy, i byłam zmordowana jak nigdy, ale dziś czuję przypływ energii, robię bigosik, sałateczkę i chyba tego drożdżowca upiekę co podawałam przepis Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochana to zależy jak się czujesz. Ja z mężem bodajże w 6 miesiącu mieliśmy zaplanowaną wycieczkę, ale zrezygnowałam, bo 3h w aucie to było dla mnie za dużo, bo tłuczenie, ciągłe przerwy na siku, i wtedy był upał. Siedzę całą ciążę w domku najdłuższa podróż to 200km do przyjaciółki, ale męczyłam się niesamowicie.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam pojęcia Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://mojeciacho...-bez-wyrabiania.html
Ps. Ja do niego dodaję rodzynki, albo skórkę z cytryny. Wychodzi taka babka drożdżowa o smaku cytrynowym. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba było pisać wcześniej już zjadłam hihi.
Od 3 dni nachodzi mnie wieczorami np. Kisiel, budyń, a dziś aż galaretka z bitą śmietaną <mniam> Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam pod cycami zebrę Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mały wysysa z Ciebie tłuszczyk pewnie
jak na 30 tydzień to bardzo duży do 4kg powinien przybrać w takim tempie.
ja idę ubijać śnieżkę, bo galaretka mi już stężała
Ale mi macica pracuje, pręży się i puszcza, lekarz mówił, że to dobrze Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja będę miała 3 w 1, do 18 miesiąca śmiało można jako spacerówkę używać , wiem bo dostaję w spadku Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane