Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak mówią te, co mają już dzieci, i myślą, że wiek gra tu największą rolę, co jest bzdurą!
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grusia nie dowiadywałam się nic, bo do końca czekałam z wiadomością, czy się obróciło.
A co do tej wróżki to na prawdę dziwne
kalisto mam nadzieję, że będę się czuła jak Twoja siostra
Ps. Fajnie, że razem byłyście
Wiecie, jeśli się będę dobrze czuła to nie przeraża mnie opieka, sama tam nie będę, ale na dwoje babka wróżyła, ale staram się myśleć pozytywnie. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jak ściągnę soczewki to jestem jak kret Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam miesięczne noc i dzień.
dianek weź je z powrotem, bo Ty jeszcze masz czas zwalczać te rozstępy, a mi jak rozetną brzusio to już się tam długo nie posmaruję.
Pociesza mnie jedno, że mąż w łóżku nie będzie zaglądał na rozstępy heheheh, dobrze, ze faceci myślą inaczej, inną częścią ciała w sypialni hahhaah
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko w tym wątku aż kipi miłością macierzyńską
Myśl pozytywnie, i do dzieła!!!
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale są i korzyści, zniknęły mi zmarszczki mimiczne po prawym okiem, włosy zawsze miałam liche, a teraz są lśniące i mocne, paznokcie twarde i też lśnią
Wada- rozstępy Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja bratowa ma 36 latek, i ma śliczną roczną córę także wiesz- wiek wiekiem.
Ja pamiętam, jak się wystraszyłam, bo wszędzie w mediach i znajomi trąbili, że pierwsze dziecko to najlepiej do 25 roku życia należy urodzić, a ja jak zaszłam w ciążę miałam już 28 latek .
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie już 29 roczek leci..... Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spokojnie, przed wyjazdem do szpitala, wymeldowałabym się na jakiś czas z forum Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z płcią to się nawet ostatnio nie pytałam, bo lekarz mierzył każdy szczegół dzidzi.
Niestety siedzi na dupce sobie i już się raczej nie odwróci, w poniedziałek mam dzwonić i wtedy lekarz powie kiedy CC, bo nie wie jak tam z kolejką do operacji, także podejrzewam, że za około tydzień dzidzia będzie ze mną.
Najgorsze jest, że w szpitalu po CC trzeba być 6 dób, i po 24h każą się dzieckiem opiekować, nie wiem jak podołam. Operacji się nie boję, tylko tej opieki, bo tu rana boląca a tu dzidzia...
Spakowana już jestem. Dziś rano miałam lekkie skurcz taki jak przed okresem, ale bardzo leciutki i trwał około kilku minut, chyba już czas się zbliża. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze dużo dziwnych dolegliwości związanych z ciążą doświadczysz, oby jak najmniej, ale to wszystko jest normalne:)
Ból pleców, te wiązadła, i chyba najgorsze co ja teraz doświadczam to ból w kroczu, i po bokach
ziolko co chciałabyś i, dlaczego się tego boisz? Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do kłucia w prawym dolnym boku (też miałam wrażenie, że to jajnik), to kuło mnie bardzo długo, nawet jechałam z tym specjalnie do lekarza, a okazało się, że to więzadła macicy się rozciągają, także możliwe, że u Ciebie jest to samo.
Brzusio możesz mieć napięty, bo już się denerwujesz, najlepiej połóż się i odpoczywaj.
Dzidzia na pewno śpi, i dlatego się nie rusza, albo zmieniła pozycję i jej nie czujesz, takie maleństwo przesypia 20 h na dobę. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hahah , przypomniało mi się coś. Ostatnio jak byliśmy z mężem u znajomych i w nocy próbowaliśmy zasnąć w ich pięknym łożu małżeńskim, to nagle jak się łóżko nie zaczęło trzęść i tak co chwilka, a okazało się, że oni mają pokój blisko drogi, a droga jest bardzo ruchliwa i co chwilka przejeżdżał tir hehehe, a że domek poniemiecki to i ściany liche hehe. Także niektórym Chiny nie potrzebne. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to też jest około 1:40, potem 3:00, potem jest 4:00, a następnie około 8.00 rano Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popieram! za dużo z tym zachodu Wyświetl w wątku >>