Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin22

katrin22

#4800221 Napisano: 01.11.2011 10:55:43 w Konkursowiczki w ciąży
Pewnie masz inny kształt piersi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4800208 Napisano: 01.11.2011 10:39:39 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje

katrin22

#4800200 Napisano: 01.11.2011 10:31:36 w Konkursowiczki w ciąży
monika też mam z aventu standardowe i nie wiem czemu mi sie odklejają, musiałam podtrzymywać palcami. Początki są trudne, dziecko się denerwuje, mama się denerwuje, ale trzeba do skutku, u mnie jest coraz lepiej, już prawie bezbłędnie się wessie, co jest i czasem bolesne.
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4800173 Napisano: 01.11.2011 10:11:41 w Konkursowiczki w ciąży
cytrynkowa napisał(a):

Mam nadzieje że będę mogla karmić piersią. jak ja sie nie moge juz doczekać..... 4 listopada mam wizytę juz 39 tydzień a tu żadnych czopow, biegunek, ani boli na miesiączkę, ani innych zapowiadających porod symptomów....

Cytrynko a to może się stać w każdej chwili emotka
U mnie karmienie piersią nie przyszło łatwo, Zaczęło się od pełnych twardych bolących piersi, masowałam a kanaliki były zatkane, i kupiłam laktator i on poruszył cyce, potem nie miałam wykształconych brodawek, i używałam kapturków, one się sprawdzały ale odklejały- wrrr, i teraz już od 3 dni karmię normalnie, także nie wolno się poddawać.

Cytrynka ja wiadomo miałam sztucznie wywoływany poród, bo podawali mi też oxydocynę, żeby ruszyć macicę, ale ponoć miałam skurcze, jeszcze przed podanie bo pod KTG byłam podłączona, a myślałam, że dziecko się rusza, a to macica się kurczyła, bóle w domu miałam takie jak na okres, ale chwilowe i bardzo rzadko, także bądz przygotowana, bo nigdy nie wiesz kiedy akcja może się zacząć.
A jak się czujesz??? Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4800157 Napisano: 01.11.2011 10:01:17 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

benasia, ja tez juz rozchodzona, ale ciągnie z prawej czasem, w piatek jade sciagnac szwy.
Też karmię cycem, ale dokarmiam butlą, daję mu Bebiolon, a Ty jakim dokarmiasz?

Ja mam kupione też Bebilon, i jeszcze Nestle Nan Pro 1. Mikuś chętnie pije cycia, ale zazwyczaj na noc dodatkowo dostaje jeszcze po cyciu butelkę i śpi slicznie ok 3 godziny emotka

Ja też na noc daję butlę i śpię spokojnie, tylko nastawiam budzik by go przebrać, bo on nie łacze jak ma mokro.
Kupiłam laktator i też odciągam(jaka to wygoda)
a tak to wisi Kubulek na cycu pół dnia emotka
Za to mi zostało po tygodniu 4kg do zrzucenia.

agusia to już tuż tuż zleci nawet nie wiesz jak szybko, u mnie luty jest szczególnym miesiącem bo wtedy Kubuś został poczęty
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4799637 Napisano: 31.10.2011 09:33:00 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

mi dali dziecko po 24h, a nie miałam siły się nim opiekować emotka bo miałam anemię i uczulenie na leki przeciwbólowe, cierpiałam okropnie. Położe pomagały, az wkoncu sie zbuntowaly i musialam juz sama, nie wiem jak to przezyłam, gruntt ze juz smigam.

najważniejsze że oboje w domciu i że już lepiej emotka Ucałuj Kubusia od forumowych ciotek emotka

Już ucałowałam emotka ))) a Kubuś całuje forumowe ciocie emotka
agusiu, czerp radość z brzuszka i pomasuj go od forumowej cioci emotka

benasia, ja tez juz rozchodzona, ale ciągnie z prawej czasem, w piatek jade sciagnac szwy.

Brzuszek pogłaskany emotka Haha mina mamy mej dziś bezcenna emotka i tekst A ty jesteś pewna, że ten dzidziuś to tylko jeden? Ten brzuch jakiś taki duży emotka

agusia na kiedy masz termin??
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4799566 Napisano: 31.10.2011 09:08:00 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

aguś bardzo fajne są te książki, na prawdę warto się szarpnąć - wiedza w nich zawarta jest bezcenna emotka

ja właśnie czytam część o porodzie i połogu - z czystej ciekawości - wszystko tam jest bardzo dobrze rozpisane, chyba nie będę miała żadnych wątpliwości emotka

dianek dasz radę i bez książek, bo to samo przyjdzie, ale dobrze jest się douczyć, nawet z czystej ciekawości. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4799563 Napisano: 31.10.2011 09:07:05 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

mi dali dziecko po 24h, a nie miałam siły się nim opiekować emotka bo miałam anemię i uczulenie na leki przeciwbólowe, cierpiałam okropnie. Położe pomagały, az wkoncu sie zbuntowaly i musialam juz sama, nie wiem jak to przezyłam, gruntt ze juz smigam.

najważniejsze że oboje w domciu i że już lepiej emotka Ucałuj Kubusia od forumowych ciotek emotka

Już ucałowałam emotka ))) a Kubuś całuje forumowe ciocie emotka
agusiu, czerp radość z brzuszka i pomasuj go od forumowej cioci emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4798423 Napisano: 31.10.2011 01:47:51 w Konkursowiczki w ciąży
mi dali dziecko po 24h, a nie miałam siły się nim opiekować emotka bo miałam anemię i uczulenie na leki przeciwbólowe, cierpiałam okropnie. Położe pomagały, az wkoncu sie zbuntowaly i musialam juz sama, nie wiem jak to przezyłam, gruntt ze juz smigam. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4798418 Napisano: 31.10.2011 01:45:26 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

dziś już ok, ale wczoraj tak jak po cesarce w pierwszy dzień -opatrunek był zdjęty a szwy przy wstawaniu i kładzeniu się , siadaniu ciągły strasznie. Ale dziś jestem już rozchodzona emotka
zresztą w pierwszy dzień co urodziłam wieczorem juz musiałam wstać i chodzić... A byłam po znieczuleniu całkowitym, choć na poczatku mieliśmy rodzić naturalnie. Ale na szczęście jestem po i teraz tylko niech Mikuś rośnie - co prawda kręgosłup juz o tej godz daje mi we znaki więc zaraz się kładę lulu póki mały śpi emotka

ja wstałam po ok 30h, ból okropny, najgorszy w moim zyciu, a bylam pozniaczulenie od piersi w dól
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4798269 Napisano: 31.10.2011 01:05:29 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

katrin22 napisał(a):

My już wczoraj wyszliśmy emotka ))
Mały to ssak nr.1 emotka
jest taki słodki, że ciągle go tulę i całuję emotka
a jak ssie cyca to się uśmiecha emotka

Witamy kolejną mamusie w domu emotka No takie maluszki są najsłodsze pod słońcem
emotka

Witam z Kubusiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4798264 Napisano: 31.10.2011 01:04:38 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

No jakoś dajemy radę emotka
Mały jest śliczny -cały tatuś, ciemne włoski i karnacja emotka
Nasz mały łakomczuszek musi sie dobrze najeść a potem śpi ok 2,5 -3 godzinki emotka
Co prawda muszę się przyzwyczaić, że w nocy też trzeba wstawać na jedzonko, a najgorzej gdy mały bardzo jest głodny i wtedy zły, ale z czasem Mikuś też się nauczy wszystkiego, bo dla niego ten świat to też nowość emotka

benasia czy u Ciebie po cc też Ci było tak ciężko wstać? ja myślałam, że umrę jak wstawałam, ale jak rozchodziłam to było Ok, teraz już śmigam emotka
w piątek jadę na ściągnięcie szwów. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4798255 Napisano: 31.10.2011 01:02:42 w Konkursowiczki w ciąży
My już wczoraj wyszliśmy emotka ))
Mały to ssak nr.1 emotka
jest taki słodki, że ciągle go tulę i całuję emotka
a jak ssie cyca to się uśmiecha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4796811 Napisano: 30.10.2011 08:42:13 w Konkursowiczki w ciąży
cytrynkowa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

witam mamusie,ja jestem w szpitalu,tez jak benasia po cc,i tez SYNEK!a lekarz widzial coreczke hehe. Maly wazy 3300,mierzy 56cm,jest cudny.Ogolnie ja czuje sie srednio,od 24h leze i dziś mam wstac,nie wiem jak to zrobie,bo brzuch mnie rwie jak ch...a,niuni nie mam przy sobie jeszcze,ale jak mnie poodlaczaja od kroplowek i cewnika i dam rade chodzic to przywioza mi niunie pod opieke.

Katrin urodzilaś!!! Super ogromne gratulacje!!!!!
Ja wciąż czekam, ledwo zipie, odstawiony fenoterol daje popalić- czesto mam skurcze i twardy brzuch ale nic sie nie dzieje. Czekamjakna szpilach!!!

dziękuję, i Ty już niedługo córunię będziesz tulić emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4787936 Napisano: 27.10.2011 08:09:04 w Konkursowiczki w ciąży
dziękuję za gratulacje dziewczyny,jesteście kochane,aż mi się łezka zakręciła.Dziś już jakoś wstaję,ledwo,ale jest lepiej.Kubusia mam od wczoraj koło siebie,jest grzeczny.W nd.wychodzę,wtedy zdam relacje.pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4786262 Napisano: 26.10.2011 02:15:28 w Konkursowiczki w ciąży
dianek dasz radę za dwoje! emotka grusia dogonisz nas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4786244 Napisano: 26.10.2011 02:11:23 w Konkursowiczki w ciąży
Powiem tylko,że kobiety po sn śmigają,a ja po cc jak 4 nieszczęścia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4786234 Napisano: 26.10.2011 02:08:58 w Konkursowiczki w ciąży
Dziekuję dziewczyny emotka z całego serducha! ja dochodzę do siebie baardzo powolutku.Przed chwilką pierwszy raz wstałam,i powiem,że nic mnie tak nigdy nie bolało jak zwyczajne pójście pod prysznic,prawie zemdlałam,eh,wolałabym rodzić sn,jakby było to możliwe,ale musze przetrwać.Trzymajcie kciuki,żebym jakoś do wc dziś doszła hehe. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4785138 Napisano: 26.10.2011 08:40:54 w Konkursowiczki w ciąży
witam mamusie,ja jestem w szpitalu,tez jak benasia po cc,i tez SYNEK!a lekarz widzial coreczke hehe. Maly wazy 3300,mierzy 56cm,jest cudny.Ogolnie ja czuje sie srednio,od 24h leze i dziś mam wstac,nie wiem jak to zrobie,bo brzuch mnie rwie jak ch...a,niuni nie mam przy sobie jeszcze,ale jak mnie poodlaczaja od kroplowek i cewnika i dam rade chodzic to przywioza mi niunie pod opieke. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4777843 Napisano: 23.10.2011 02:15:52 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

benasia dokładnie jak powyżej dianek napisała nie ma co ryzykować z tabletkami najlepiej kołderka i się wygrzać i herbatka do tego emotka i na pewno będzie lepiej emotka

herbatkę z miodem już piłam ale niestety nie mam w domku cytrynki emotka
jutro mąż kupi.
Na razie pozostanie mi się leczyć tym co mam -mam nadzieję że przejdzie...

Trzeba było się zaszczepić emotka

benasia zadzwoń do lekarza,może powie Ci co możesz zażyć Wyświetl w wątku >>
0 0