Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(*)
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cytrynko a to może się stać w każdej chwili
U mnie karmienie piersią nie przyszło łatwo, Zaczęło się od pełnych twardych bolących piersi, masowałam a kanaliki były zatkane, i kupiłam laktator i on poruszył cyce, potem nie miałam wykształconych brodawek, i używałam kapturków, one się sprawdzały ale odklejały- wrrr, i teraz już od 3 dni karmię normalnie, także nie wolno się poddawać.
Cytrynka ja wiadomo miałam sztucznie wywoływany poród, bo podawali mi też oxydocynę, żeby ruszyć macicę, ale ponoć miałam skurcze, jeszcze przed podanie bo pod KTG byłam podłączona, a myślałam, że dziecko się rusza, a to macica się kurczyła, bóle w domu miałam takie jak na okres, ale chwilowe i bardzo rzadko, także bądz przygotowana, bo nigdy nie wiesz kiedy akcja może się zacząć.
A jak się czujesz??? Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też na noc daję butlę i śpię spokojnie, tylko nastawiam budzik by go przebrać, bo on nie łacze jak ma mokro.
Kupiłam laktator i też odciągam(jaka to wygoda)
a tak to wisi Kubulek na cycu pół dnia
Za to mi zostało po tygodniu 4kg do zrzucenia.
agusia to już tuż tuż zleci nawet nie wiesz jak szybko, u mnie luty jest szczególnym miesiącem bo wtedy Kubuś został poczęty
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia na kiedy masz termin??
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dianek dasz radę i bez książek, bo to samo przyjdzie, ale dobrze jest się douczyć, nawet z czystej ciekawości. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już ucałowałam ))) a Kubuś całuje forumowe ciocie
agusiu, czerp radość z brzuszka i pomasuj go od forumowej cioci
benasia, ja tez juz rozchodzona, ale ciągnie z prawej czasem, w piatek jade sciagnac szwy.
Też karmię cycem, ale dokarmiam butlą, daję mu Bebiolon, a Ty jakim dokarmiasz?
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wstałam po ok 30h, ból okropny, najgorszy w moim zyciu, a bylam pozniaczulenie od piersi w dól
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam z Kubusiem Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia czy u Ciebie po cc też Ci było tak ciężko wstać? ja myślałam, że umrę jak wstawałam, ale jak rozchodziłam to było Ok, teraz już śmigam
w piątek jadę na ściągnięcie szwów. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mały to ssak nr.1
jest taki słodki, że ciągle go tulę i całuję
a jak ssie cyca to się uśmiecha Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808