Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hihi, dobre pytanie
Gin na początku powiedział, że widzi dziewczynkę, booo...nie widzi siusiaka, ale zaznaczył, że on nie jest pewinen i żeby się nie sugerować tym, więc nie sugerowaliśmy się, ale w głowie już była DZIEWCZYNKA! Na początku ciąży miałam uczucie, że będzie chłopczyk, ale gin mnie zmylił.
Przy następnych wizytach gin nie widział już nic, dzidzia skrupulatnie wszystko zasłaniała.
Co do przygotowania wyprawki itp, kupowałam neutralne, zielone, pomarańczowe, żółte, zero różu
A jak powiedzieli, że syn to pomyślałam'kurcze, a miała być dziewczynka' haha, ale szybko mi to przeszło. A mój mąż jak się dowiedział, że syn to mało co nie pękł z dumy. W szpitalu ustalaliśmy imię hehe Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia co do zrzucenia kg, to myślę, że dużo daje karmienie piersią.Mały wisi na cycu co 1,5- 2h.
jaki pas kupiłaś?
Nie jestem pewna, ale pas chyba się kupuje po porodzie, o wtedy się mierzy obwód, ale nie jestem pewna, może są różne rodzaje. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już zdradzam- szpitalna dieta a w domku- brak apetytu.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz pozstało mi kilka rozstępów na brzuchu, na piersiach sporo, i 3 kg jeszcze do zrzucenia, przez 10 dni pozbyłam się 10 kg
Mały mi wszytskie rozstępy wynagradza, jeszcze muszę sobie pas poporodowy kupić i będzie gitara Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój 25.10
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluję Mateuszka, sami faceci się rodzą Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nooo, byłoby fajnie Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żaden widok nie jest fajny, ale jakoś urodzić trzeba. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie patrzyłam, odkąd zobaczyłam skalpel jadący po moim brzuchu Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dianek nie martw się na zapas. Żebyś Ty widziała moje ciśnienie w szpitalu, skakało jak szalone.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nawet nie chcę oglądać, bo jak sobie przypomnę, to brrrr Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak, mamy Dzień kobiet Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego pseudo obyczaju cieszą się tylko dzieci, bo one i tak nie rozumieją Święta Wszystkich świętych
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mały wsadza nos w cyca ale w swojego prywatnego hiihi Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia a Tobie tak szybko zleci, że zanim się obrócisz będzie już po
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To czekamy na dobrą wiadomość
Zobaczysz, pójdzie szybko
Ale się tych mam nazbierało Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zgodzę się z Tobą!!!
Ja dostałam dziecko po cc po 24h i nie miałam pokarmu, i moje dziecko dostawało butlę. Także musiałam pobudzać laktację laktatorem i teraz karmię cycem, czasem odciągam, a na noc dostaje butlę sztucznego, brzuszek go nie boli, śpi, uśmiecha się, więc wszystko OK.
Wiesz...nie każdy jest od razu MLECZARNI¡!!!
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze jest szkoda, nawet jak małe zwierzątko odejdzie. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli Ci to przeszkadza, to nie wchodź w te Topy!
Taki gest jak wirtualna świeczka oznacza, że w tej chwili o kimś zmarłym pamiętamy, a to się liczy.
A co do modlitwy to i można się oprócz tego pomodlić. Wyświetl w wątku >>