Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
strasznie drogo, ale po wyjściu ze szpitala miałam anemię, i biorę 2x żelazo, i ten Femibion, potem przejdę na Falvit. Po tym żelazie mam okropne zaparcia, w ciąży takich nie miałam
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nadal zażywam Femibion Natal 2, ponieważ można go brać przy karmieniu piersią, kosztuje u mnie już 71zł Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam swoje i w swoje ubierałam, rodzinka mi tylko dowoziła, bo w końcu 6 dób tam byliśmy.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też mleko zapewnione było, i pieluszki, ale ja miałam swoje i krem sudocrem też miałam swój, i oczywiście chusteczki swoje. Do domu nie dostaliśmy nic, oprócz zdrówka i powodzenia Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze kilka dni, zobaczysz... Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluję Antosia Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie!!! i zacwycać się kopniaczkami
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marielu błagam, ja nie mogę się śmiać, bo mi szwy puszczą Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też drwiłam, a teraz robię się taka sama
Ja teraz chciałabym żeby malutki podrósł, bo boję się o niego, że uleje, ze sie zakrztusi... Boże, jaki to stres. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps.Mi pod koniec też było już ciężko, ale jak pomyślę, że Kubuś ma już 10 dni to sama w to nie wierzę, jak to szybko zleciało, a On z dnia na dzień staje się inny.
A co do brzusia to zdecydowanie jest mi lepiej bez niego, już nie jestem taka niedołężna, za to zawartość noszę na rękach
Nie wiedziałam do tej pory, że macierzyństwo daje tyle radości. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze trochę i będzie koniec ,i będziesz tulić swoją córunię Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też byłam dziś na ściągnięciu szwów nic nie bolało, pas poporodowy muszę na allegro kupić. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I super, bo dziś będę w Rossmanie
Bo te z apteki chole...nie drogie. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że się ureguluje, bo to uniemożliwia mi wyjście na dłużej, bo boję się...
Dziś jadę na zdjęcie szwów, mam nadzieję, że cyce wtedy usną Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słyszałam o przypadku, gdzie nawet USG 3D pokazało inną płeć, ale to pewnie 1 na milion
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i na Ciebie przychodzi pora
Trzymamy z Kubusiem kciuki Wyświetl w wątku >>