Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin22

katrin22

#4818607 Napisano: 08.11.2011 08:50:20 w Konkursowiczki w ciąży
agusia ja w ciąży po żelazie miałam bardzo rzadko zaparcia, za to teraz.... emotka jeden koszmar. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4818551 Napisano: 08.11.2011 08:33:15 w Konkursowiczki w ciąży
benasia nie pomogę Ci, bo nie wiem jak Ci pomóc, mój Kubuś odpukać robi kupki regularnie, czasem rzadkie, a czasem jak plastelina jak napisała grusia, za to siusia na potęgę. Ja teraz tylko karmię piersią. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4818547 Napisano: 08.11.2011 08:31:37 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

mirai napisał(a):

Witam drogie Panie. Szukam dla mojej kochanej żonki preparatu FEMIBION NATAL 2. Może znajdzie się ktoś, kto chciałby go odstąpić w przystępnej cenie? Pozdrawiam przyszłych tatusiów! emotka Kontakt na PW

Wątpię byś znalazł ciężarną, która zechce wyzbyć się witamin emotka

ja nadal zażywam Femibion Natal 2, ponieważ można go brać przy karmieniu piersią, kosztuje u mnie już 71zł

Drogo... W internecie można kupić dużo taniej... Ja łykam prenatal, też tani nie jest...

strasznie drogo, ale po wyjściu ze szpitala miałam anemię, i biorę 2x żelazo, i ten Femibion, potem przejdę na Falvit. Po tym żelazie mam okropne zaparcia, w ciąży takich nie miałam
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4818401 Napisano: 08.11.2011 07:31:43 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

mirai napisał(a):

Witam drogie Panie. Szukam dla mojej kochanej żonki preparatu FEMIBION NATAL 2. Może znajdzie się ktoś, kto chciałby go odstąpić w przystępnej cenie? Pozdrawiam przyszłych tatusiów! emotka Kontakt na PW

Wątpię byś znalazł ciężarną, która zechce wyzbyć się witamin emotka

ja nadal zażywam Femibion Natal 2, ponieważ można go brać przy karmieniu piersią, kosztuje u mnie już 71zł Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4813395 Napisano: 06.11.2011 09:37:15 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

inka113 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

u mnie w szitalu nawet 1 pieluszki nie dostałam wiec jestem zdziwiona , ze wy miałyście

u nas było do woli, ile kto chciał, bez limitów i ograniczen... nie wiedziałam nawet, że w innych szpitalach jest pod wydział emotka emotka emotka

u mnie dawali TYLKO rożek i koszulę do porodu,(oczywiście na następny dzień są do zwrotu). Poza tym NIC, ZERO, NULL... (aaa ligninę dla matki, o ile nie zabraknie emotka )

Ogólnie szpital i personel jest fajny, ale za darmo nic nie dostajesz. Nawet nie wiedziałam, że w innych szpitalach nie trzeba mieć wyprawki..

Mnie zawsze babcia powtarzała, że lepiej nosić niz się prosić emotka Jak dotąd się to sprawdza. Nawet jakby w szpitalu dawali szpitalne ciuszki itp, to wolałabym dziecko ubierać we własne.

Ja miałam swoje i w swoje ubierałam, rodzinka mi tylko dowoziła, bo w końcu 6 dób tam byliśmy.
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4811956 Napisano: 06.11.2011 10:06:45 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

Anava gratki emotka
Co do szpitala to roznie to bywa. Jedne nawet mleka nie zapewniaja. U nas mała mogla pic ile chce, pieluszki mielismy swoje, a w dniu wypisu dostalismy witaminki D i K do domu.

U mnie też mleko zapewnione było, i pieluszki, ale ja miałam swoje i krem sudocrem też miałam swój, i oczywiście chusteczki swoje. Do domu nie dostaliśmy nic, oprócz zdrówka i powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4811796 Napisano: 06.11.2011 08:08:47 w Konkursowiczki w ciąży
cytrynkowa napisał(a):

Avana Gratuluje!!!!

ja zostalam.....

Jeszcze kilka dni, zobaczysz... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4811793 Napisano: 06.11.2011 08:04:26 w Konkursowiczki w ciąży
anava napisał(a):

Dziewczyny jestem już po emotka

Antka urodziłam wczoraj o 19.25 - 3600 g, 59 cm
Niestety ma żółtaczkę i nie leży ze mną... Może już jutro go dostanę do pokoju...

Sam poród trwal szybko i sprawnie!
Przeżycia cudownem=, zwłaszcza jak sie widzi swoje maleństwo emotka

Napiszę więcej jak tylko będe mogła.
Pozdrowienia ze szpitala!

Gratuluję Antosia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4810127 Napisano: 05.11.2011 08:33:29 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

marielu emotka emotka emotka

Przypomniała mi się historia jak przychodziła do mnie położna co za babsko normalnie koszmar nad koszmarami i kazała rozebrać synka i oglądała czy jest wszystko w porządku a mój synek chyba też jej nie polubił i najpierw zaczął sikać prosto w jej twarz a na koniec zrobił kupkę na jej piękne rączki myślałam że pęknę ze śmiechu emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4809175 Napisano: 04.11.2011 08:45:13 w Konkursowiczki w ciąży
marielu napisał(a):

i jeszcze dodam bo edytować nie mogę że a guuuu zmienia się w walkę o ostatnie słowo , a gęba sie nie zamyka nawet w nocy - po ukończeniu 10 roku życia najpopularniejszym słowem jest daj i nie chce mi sie emotka a jak się takiemu staremu koniowi uleje to na zachwyt nie ma co liczyć emotka

Jednym słowem - majonc dzidzi w brzuchu możemy bujać w obłokach emotka

Dokładnie!!! i zacwycać się kopniaczkami
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4809139 Napisano: 04.11.2011 08:33:53 w Konkursowiczki w ciąży
marielu napisał(a):

leoniu napisał(a):

O!!! Gaworzenie jest rozkoszne... Po prostu się rozpływam przy tym a guuu.
Jezu, najgorsze jest to, że ja zawsze publicznie drwiłam z takich kobiet emotka

a jak człowiek sie jara jak troll puści bąka
emotka albo jak zrobi ładną kupę ile się można zachwycać emotka i cmoka sie te nóżki i dupcie a jak puści pawia to sie czule szepce oj ulało sie maleństwu .. emotka

pocekajcie z 18 lat - bąki nie te, wc do remontu po ładnej kupce, stopy wielkie walą jak z ruskiego czołgu etc... emotka

Marielu błagam, ja nie mogę się śmiać, bo mi szwy puszczą emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4809136 Napisano: 04.11.2011 08:33:03 w Konkursowiczki w ciąży
leoniu napisał(a):

O!!! Gaworzenie jest rozkoszne... Po prostu się rozpływam przy tym a guuu.
Jezu, najgorsze jest to, że ja zawsze publicznie drwiłam z takich kobiet emotka

Ja też drwiłam, a teraz robię się taka sama emotka
Ja teraz chciałabym żeby malutki podrósł, bo boję się o niego, że uleje, ze sie zakrztusi... Boże, jaki to stres. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4809036 Napisano: 04.11.2011 08:03:42 w Konkursowiczki w ciąży
cytrynkowa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

oj już mam dosc, dzidzia jak sie rusza to mnie kuje jakby w lapkach miala srubokrety, ehhhhhh.....

Jeszcze trochę i będzie koniec ,i będziesz tulić swoją córunię emotka

emotka

emotka
Ps.Mi pod koniec też było już ciężko, ale jak pomyślę, że Kubuś ma już 10 dni to sama w to nie wierzę, jak to szybko zleciało, a On z dnia na dzień staje się inny.
A co do brzusia to zdecydowanie jest mi lepiej bez niego, już nie jestem taka niedołężna, za to zawartość noszę na rękach emotka
Nie wiedziałam do tej pory, że macierzyństwo daje tyle radości. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4809004 Napisano: 04.11.2011 07:53:55 w Konkursowiczki w ciąży
cytrynkowa napisał(a):

oj już mam dosc, dzidzia jak sie rusza to mnie kuje jakby w lapkach miala srubokrety, ehhhhhh.....

Jeszcze trochę i będzie koniec ,i będziesz tulić swoją córunię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4808757 Napisano: 04.11.2011 06:23:07 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

a ja dziś bylam na zdjęciu szwów, kupiłam pas poporodowy - chyba warto go kupić po porodzie a nie przed. Waga też spada -chodzę już w moich ubraniach przed porodem -tylko troszkę na dole brzuszek jest wypułkły ale pas powinien zaradzić temu emotka

Ja też byłam dziś na ściągnięciu szwów emotka nic nie bolało, pas poporodowy muszę na allegro kupić. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4807141 Napisano: 04.11.2011 09:13:05 w Konkursowiczki w ciąży
koper napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A teraz z innej beczki, kobitki moje piersi oszalały, zaczęły tyle produkować mleka, że Kubuś nawet 1/100 tego nie wypije, codziennie wszytko przesiąknięte, zwłaszcza w nocy, czy to się ureguluje??

Ureguluje się, spokojnie emotka A na razie niczym się nie martw i często zmieniaj wkładki laktacjne. Osobiście polecam te rossmanowe, chłonne i tanie, ja ich używałam do końca laktacji. Później oczywiście tak na wszelki wypadek tylko emotka

I super, bo dziś będę w Rossmanie emotka
Bo te z apteki chole...nie drogie. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4807091 Napisano: 04.11.2011 08:54:56 w Konkursowiczki w ciąży
mooniq82 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A teraz z innej beczki, kobitki moje piersi oszalały, zaczęły tyle produkować mleka, że Kubuś nawet 1/100 tego nie wypije, codziennie wszytko przesiąknięte, zwłaszcza w nocy, czy to się ureguluje??

Ja na takie pytanie nie umiem odpowiedzieć emotka

Mam nadzieję, że się ureguluje, bo to uniemożliwia mi wyjście na dłużej, bo boję się... emotka
Dziś jadę na zdjęcie szwów, mam nadzieję, że cyce wtedy usną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4807077 Napisano: 04.11.2011 08:50:59 w Konkursowiczki w ciąży
A teraz z innej beczki, kobitki moje piersi oszalały, zaczęły tyle produkować mleka, że Kubuś nawet 1/100 tego nie wypije, codziennie wszytko przesiąknięte, zwłaszcza w nocy, czy to się ureguluje?? Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4807071 Napisano: 04.11.2011 08:48:58 w Konkursowiczki w ciąży
Dokładnie mooniq82
Słyszałam o przypadku, gdzie nawet USG 3D pokazało inną płeć, ale to pewnie 1 na milion emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4807055 Napisano: 04.11.2011 08:45:20 w Konkursowiczki w ciąży
anava napisał(a):

Kobietki dziś mam termin i powoli coś mnie bierze...
Noc ledwie przespana, bóle nieregularne od wczoraj od godz 20

Trzymajcie kciuki!

i na Ciebie przychodzi pora emotka
Trzymamy z Kubusiem kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0