Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie smarowanie skroni, nosa i zatok Amolem Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój też chrumka hihi, ale duzi Twój Mikuś
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dałam kropelkę i dziecko mam na drugim końcu pokoju, jest tylko lekki zapach mięty, bo wiem, że on strasznie mocny jest.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dianek mam wilgotne powietrze, bo okna zaparowane od wewnątrz, a. le miałam przedwczoraj w nocy 24 st w pokoju, to mogło mu zaszkodzić, a już w szpitalu chrumkał cos i teraz się rozwinęło, ale nie jest gorzej, a w pokoju utrzymuję 22-23 st. C
Ahaa, a olejek wlewam do ceramicznego dzbanka co wisi na kaloryferze i w pokoju jest miętowe powietrze. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
muszę zobaczyć w aptece jakie końcówki mają te aspiratory. Z gruszką się męczę, on ma taki niby mokry, ciągnący się katar, ale nie wypływa, dopiero maść troszkę rozmiękczyła i gruszką ściągnęłam, ale nie do końca, boję się, że na gardło mu się rzuci jak nie udrożnię porządnie Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój na razie oddycha noskiem, ale jak zaciągnie noskiem to aż mi łzy w oczach stają, bo mi go szkoda.
Muszę kupić ten środek co napisałaś, a jego można od urodzenia ?? Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nie wiem czy to takie miłe zwierzątko, wpadło mi do kuchni, narobiło gdzie się da, miałam 3 dni sprzątania. Niestety nie mam litości dla gryzoni, szkodników jednych.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Biegunkę możesz mieć od żelaza.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do kłuć, to ja jestem ekspertem, w szpitalu miałam 2 razy wenflon, w łokciach byłam kłuta z 6 razy, w górnej części dłoni (tam bolało jak diabli)byłam 4 razy kłuta, w tym 3 razy pękła mi żyła. Nic mnie już nie rusza. Jak peilęgniarka nie mogła mi już znaleźć żyły, a ja stękałam to kobitka poddała się i zawołała inną koleżankę, i ta pobrała mi krew, a musiały mi pobrać, bo to było końcowe badanie czy mogę wyjść do domu. Po cesarce już nic mnie nie rusza, a zawsze bałam się patrzeć jak pobierają mi krew, teraz mnie to już nie rusza. Ogółem, leżąc tydzień w szpitalu byłam około 15 razy kłuta. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O nie! tylko nie kota, mam 2 psy i małe dziecko, kot roznosi zarazki musi trutka zadziałać Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już 2 wytępiliśmy, zadowoleni z mężem, a dziś znów coś gryzie w suficie (mamy drewniane sufity), oby tylko halogenów nie poprzegryzała. Niesamowicie mnie to skrobanie wkur...rza. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pocieszyłyście mnie, bo już się wystraszyłam, że mały nie może nabrać oddechu.
Jak będzie to często to zadzwonię do lekarza.
dianek, mnie bolało tam jakby mnie ktoś skopał.
Nie ma cudu na ten ból, mi po porodzie minął od razu. A bolało mocno już nie wspomnę o plecach. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel wyeliminuj pomidorki i zobaczysz co się będzie działo, jak o 2-3 dniach nie zejdzie udaj się do swojego ginekologa, lub dermatologa. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno masz na coś uczulenie, pewnie na pokarm, zastanów się co jadłaś ostatnio w nadmiarze? Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do skierowania to ja chodziłam prywatnie do lekarza, a skierowanie dał mi na NFZ. Wyświetl w wątku >>