Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dają 2 pudełka, a w nich gazetki, i próbki m.in.
papmersy, sudocrem mini, chusteczki nawilż., próbki Oilatum, Ziaji, płynów do prania, są też wody niegaz., była także maszynka do golnia dla taty ))) Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merynosek, dziękuję, że tu zaglądasz bo właśnie i mnie pocieszyłaś jako doświadczona mama. Mojemu Kubusiowi też rzadko się odbija i rzadko ulewa.
Ten dział jest fajny, bo będąc w ciąży, czy już po można się poradzić, lub poczytać co tam u przyszłych mam
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
UFFFFF, kamień z serca!!! Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A zapisałaś małego do pediatry?
Bo potem z tej instytucji lekarka i położna musi przyjechać na kontrolę, u mnie były 1 raz, a podpisałam 3 papierki, czyli, że były niby 3 razy, chore, bo z jednej strony spokój, z drugiej strony to chciałabym popytać na żywo Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic się nie dzieje, jak leży to się uśmiecha, czasem postęka, potem popurka sobie i dalej śpi, ale wyczytałam, że każdemu dziecku musi się odbić, bo inaczej może się udusić i teraz panikuję, latam co chwilka do niego patrząc czy się nie obrócił na plecki. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1 raz Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
próbowałam, i też ciężko,ale będę próbować, bo martwi mnie to.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kładę go na boczek by się nie zakrztusił i jakoś jest, ale martwi mnie to. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ciąży też miałam ochotę na colę więc od czasu do czasu piłam, raz wypiłam 1,5 litra tonicu, a potem wyczytałam, że ma chininę i miałam stracha.
Teraz mogę pomarzyć o coli Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
MI też lekarz mówił, że w ciąży mogę wypić lampkę wina czy szklankę piwa, ale od czasu do czasu wzięłam łyka od męża i zaspokoiłam chwilowa ochotę na piwko, teraz mogę pomarzyć o piwku, czy winie, czy nawet o coli, pozostają mi herbatki owocowe, woda i kompocik.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wierzę, że pobudza laktację jakbym miała problem to na pewno spróbowałabym, bo tonący brzytwy się chwyta na pewno nie poddałabym się. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja zastanawiałam się w czym to mrozić, a więc wybiorę się do apteki
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciepła herbatka z miodkiem i wygrzewaj się. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mleka nie odciągałam, bo nie chcę żeby potem zbyt dużo mi się produkowało, bo już w nocy mam nawały.
A jak jadę gdzieś na dłużej niż 2 h to mały jeszcze najedzony, jedyny kłopot jak trzeba jechać na np. 3h, no wtedy już musiałabym odciągnąć.
Muszę dianek poczytać o tym zamrażaniu
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, mam to samo, a mam tyle pokarmu, że wykarmiłabym od razu z dwoje dzieci, nie odciągam pokarmu by nie pobudzać bardziej laktacji, a mały pije średnio co 2-3 h, i wali takie kupska
Udało mi się z laktacją jak na razie, ale nigdy nic nie wiadomo.
Niestety są też minusy tego, nigdzie się nie ruszam na dłużej niż 2h, wcześniej moja mama dawała małemu sztuczne jak gdzieś jechałam, ale potem miałam straszny nawał mleka, i wolę jak mały sam odciągnie, takie uroki karmienia piersią.
grusia nie ma co się martwić ta laktacją , na szczęście są odpowiedniki naturalnego pokarmu, wiadomo mleko sztuczne nie zastąpi mleka z piersi, ale i na nim dziecko urośnie Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli wszystko trzeba przejść
Wyświetl w wątku >>