Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kolo22

kolo22

#6378457 Napisano: 12.07.2017 11:45:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

kolo22 napisał(a):

co sądzicie o konkursie http://www.pudlis...ania-za-2-dania/przy udzielaniu odpowiedzi nie podaje sie numeru paragonu. Myślicie że ten konkurs przyciągnie kombinatorów ?

Tak, zdecydowanie. Lepiej nie bierz udziału. Szkoda twoich nerwów i kasy  emotka

nabijasz się emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kolo22

#6378455 Napisano: 12.07.2017 11:39:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
co sądzicie o konkursie http://www.pudlis...wygrania-za-2-dania/
przy udzielaniu odpowiedzi nie podaje sie numeru paragonu. Myślicie że ten konkurs przyciągnie kombinatorów ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kolo22

#6374725 Napisano: 01.07.2017 12:57:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kolo22 napisał(a):

barcza napisał(a):

andii napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

kolo22 napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

andii napisał(a):

Hallo. Czy ktoś bierze udział w loterii Groszek, Gama,Eurosklep?  W regulaminach pisze dowolne zakupy za 20zł....a w każdej gazetce   są  PRODUKTY BIORĄCE UDZIAŁ W LOTERIIemotka   dostał ktoś już zdrapkę za dowolne zakupy ?

Ja zrobiłam dowolne zakupy za 20 zł i dostałam.

ja też dostałem ale pani w sklepie była nie doinformowana i wydawała zdrapki nawet bez produktu z gazetki. Teraz już wie i wydaje tylko z produktem z gazetki 

Nie wiem  jak w innych sklepach ale Gama wystarczy tylko zrobić zakupy dowolnych  produktów za wyjątkiem tych wyłączonych z loterii przytaczam zapis z regulaminu Gama4.3Zakup promocyjny–każdy jednorazowy zakup dowolnie wybranych produktów o łącznej wartości co najmniej 20,00 zł brutto (słownie: dwadzieścia złotych 00/100), dokonany w okresie trwania sprzedaży promocyjnej w dowolnym sklepie promocyjnym i udokumentowany oryginałem dowodu zakupu oraz oryginałem zdrapki loteryjnej.Z loterii wyłączone są zakupy następujących produktów dostępnych w sklepach promocyjnych:a)"

tO CHYBAPpANIE W SKLEPIE SĄ ZLE POINFORMOWANE PRZECZYTAŁAM REGULAMIN Z GROSZKA I TEŻ JEST DOWOLNE ZAKUPY ZA 20 NIC N4.3Zakup promocyjny–każdy jednorazowy zakup dowolnie wybranych produktów o łącznej wartości co najmniej 20,00 zł brutto (słownie: dwadzieścia złotych 00/100), dokonany w okresie trwania sprzedaży promocyjnej w dowolnym sklepie promocyjnym i udokumentowany oryginałem dowodu zakupu oraz oryginałem zdrapki loteryjnej.Z loterii wyłączone są zakupy następujących produktów dostępnych w sklepach promocyjnych:a)napojów alkoholowych(z wyłączeniem piwa, które bierzeudział w loterii)w rozumieniu art. 46 ust. 1 Ustawy z dnia 26 października 1982 r. o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi (Dz.U.2016 poz. 487 j.t. z późn. zm.);b)wszelkich wyrobów tytoniowych, papierosów elektronicznych, pojemników zapasowych lub rekwizytów tytoniowychw rozumieniu Ustawy z dnia 9 listopada 1995 r. o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych (Dz.U.2015.298 t.j.);c)leków, preparatówdo początkowego żywienia niemowląt w rozumieniu art. 3 ust. 3 pkt 27 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity Dz.U. z 2015, poz. 594 ze zm.) oraz przedmiotówsłużące do karmieniapiersiąIE MA O PRODUKTACH Z GAZETKI"

tak w regulaminie nie ma wzmianki o produktach, ale zauważ że w każdej gazetce-są oznaczone produkty biorące udział w loterii!więc jak to rozumieć-...dokonany w okresie trwania sprzedaży promocyjnej w dowolnym sklepie promocyjnym i udokumentowany oryginałem dowodu zakupu oraz oryginałem zdrapki loteryjnej.Z loterii wyłączone są zakupy następujących produktów dostępnych w sklepach promocyjnych:a)napojów alkoholowych(z wyłączeniem piwa, które bierzeudział w loterii)

W gazetce z Gamy nie ma produktów oznaczonych to nie mogą wymagać żeby je kupić jeżeli tego nie ma w regulaminie chyba że Smolar sobie o tym zapomniał ale chyba w trakcie nie można zmieniać regulaminu czy widziałaś zapis w regulaminie ,że jakis produkt dodatkowy z gazetki ja nie widziałam chyba że cos przeoczyłam

Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kolo22

#6374724 Napisano: 01.07.2017 12:55:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

andii napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

kolo22 napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

andii napisał(a):

Hallo. Czy ktoś bierze udział w loterii Groszek, Gama,Eurosklep?  W regulaminach pisze dowolne zakupy za 20zł....a w każdej gazetce   są  PRODUKTY BIORĄCE UDZIAŁ W LOTERIIemotka   dostał ktoś już zdrapkę za dowolne zakupy ?

ja też dostałem ale pani w sklepie była nie doinformowana i wydawała zdrapki nawet bez produktu z gazetki. Teraz już wie i wydaje tylko z produktem z gazetki 

Nie wiem  jak w innych sklepach ale Gama wystarczy tylko zrobić zakupy dowolnych  produktów za wyjątkiem tych wyłączonych z loterii przytaczam zapis z regulaminu Gama4.3Zakup promocyjny–każdy jednorazowy zakup dowolnie wybranych produktów o łącznej wartości co najmniej 20,00 zł brutto (słownie: dwadzieścia złotych 00/100), dokonany w okresie trwania sprzedaży promocyjnej w dowolnym sklepie promocyjnym i udokumentowany oryginałem dowodu zakupu oraz oryginałem zdrapki loteryjnej.Z loterii wyłączone są zakupy następujących produktów dostępnych w sklepach promocyjnych:a)"

tO CHYBAPpANIE W SKLEPIE SĄ ZLE POINFORMOWANE PRZECZYTAŁAM REGULAMIN Z GROSZKA I TEŻ JEST DOWOLNE ZAKUPY ZA 20 NIC N4.3Zakup promocyjny–każdy jednorazowy zakup dowolnie wybranych produktów o łącznej wartości co najmniej 20,00 zł brutto (słownie: dwadzieścia złotych 00/100), dokonany w okresie trwania sprzedaży promocyjnej w dowolnym sklepie promocyjnym i udokumentowany oryginałem dowodu zakupu oraz oryginałem zdrapki loteryjnej.Z loterii wyłączone są zakupy następujących produktów dostępnych w sklepach promocyjnych:a)napojów alkoholowych(z wyłączeniem piwa, które bierzeudział w loterii)w rozumieniu art. 46 ust. 1 Ustawy z dnia 26 października 1982 r. o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi (Dz.U.2016 poz. 487 j.t. z późn. zm.);b)wszelkich wyrobów tytoniowych, papierosów elektronicznych, pojemników zapasowych lub rekwizytów tytoniowychw rozumieniu Ustawy z dnia 9 listopada 1995 r. o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych (Dz.U.2015.298 t.j.);c)leków, preparatówdo początkowego żywienia niemowląt w rozumieniu art. 3 ust. 3 pkt 27 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity Dz.U. z 2015, poz. 594 ze zm.) oraz przedmiotówsłużące do karmieniapiersiąIE MA O PRODUKTACH Z GAZETKI"

tak w regulaminie nie ma wzmianki o produktach, ale zauważ że w każdej gazetce-są oznaczone produkty biorące udział w loterii!więc jak to rozumieć-...dokonany w okresie trwania sprzedaży promocyjnej w dowolnym sklepie promocyjnym i udokumentowany oryginałem dowodu zakupu oraz oryginałem zdrapki loteryjnej.Z loterii wyłączone są zakupy następujących produktów dostępnych w sklepach promocyjnych:a)napojów alkoholowych(z wyłączeniem piwa, które bierzeudział w loterii)

W gazetce z Gamy nie ma produktów oznaczonych to nie mogą wymagać żeby je kupić jeżeli tego nie ma w regulaminie chyba że Smolar sobie o tym zapomniał ale chyba w trakcie nie można zmieniać regulaminu czy widziałaś zapis w regulaminie ,że jakis produkt dodatkowy z gazetki ja nie widziałam chyba że cos przeoczyłam

Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kolo22

#6374709 Napisano: 01.07.2017 12:29:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@@gnieszk@ napisał(a):

andii napisał(a):

ja też dostałem ale pani w sklepie była nie doinformowana i wydawała zdrapki nawet bez produktu z gazetki. Teraz już wie i wydaje tylko z produktem z gazetki  Wyświetl w wątku >>
0 0

kolo22

#6373592 Napisano: 28.06.2017 21:45:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

kolo22 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

kolo22 napisał(a):

Bierzecie udział w konkursie Prince Polo ? Dużo wbijacie paragonów ? Jakie szanse dajecie w tym konkursie ?

u mnie 1 wygrał emotka

dużo paragonów wprowadziłaś ?

3 paragony , po jednym przez 3 dni

w takim razie masz szczęście emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kolo22

#6373589 Napisano: 28.06.2017 21:40:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

kolo22 napisał(a):

Bierzecie udział w konkursie Prince Polo ? Dużo wbijacie paragonów ? Jakie szanse dajecie w tym konkursie ?

u mnie 1 wygrał emotka

dużo paragonów wprowadziłaś ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kolo22

#6373516 Napisano: 28.06.2017 19:15:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bierzecie udział w konkursie Prince Polo ? Dużo wbijacie paragonów ? Jakie szanse dajecie w tym konkursie ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kolo22

#6370773 Napisano: 22.06.2017 19:45:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

jak to jest w konkursach smsowych w których trzeba dokończyć zdanie. W odpowiedzi trzeba napisać samo dokończenie zdanie czy może trzeba zawrzeć całe konkursowe pytanie? (Np aktualnie tyskie w intermarche)

dołączam się do pytania  Wyświetl w wątku >>
0 0

kolo22

#6369502 Napisano: 19.06.2017 18:00:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kalinea napisał(a):

Marzyłam o lustrzance z Prince Polo  emotka tyle paragonów poszło  emotka

chyba sporo ludzi w to gra mała szansa na wygraną emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kolo22

#6369391 Napisano: 19.06.2017 14:58:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

Opakowanie Prince-Polo 28 szt..,,można wysłać jako zgłoszenie- czy w takim wypadku jest ono traktowane jako 1 z 3 wymaganych produktów ? wie ktoś może ?

opakowanie musisz podzielic po 3 batony na każdym paragonie Wyświetl w wątku >>
0 0

kolo22

#6369087 Napisano: 18.06.2017 16:15:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

mam na paragonie opakowanie zbiorcze prince polo, pudełko 18 sztuk, lecz cena jest 1 x 37,79, czy to przejdzie?

wątpię, będzie ci się liczyło jako jeden głos w formularzu nie ma ilości wafelków na paragonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

kolo22

#6368774 Napisano: 16.06.2017 19:59:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bajdeq94 napisał(a):

Przyznać się kto zgarnął 300k z Żywca

madzia1-s napisał(a):

kolo22 napisał(a):

Wygrał ktoś w dzisiejszym losowaniu w Prince Polo https://loteria.princepolo.pl/

nie wiadomo czy juz powiadamiali miaja na to 3 dni robocze
"Laureaci Nagród są powiadamiani o wygranej za pomocą wiadomości wysłanej na adres poczty elektronicznej wskazany w zwycięskim Zgłoszeniu, w terminie 3 (trzech) dni roboczych od dnia Losowania, w którym jest wylosowane Zgłoszenie danego Laureata"

Wyświetl w wątku >>
0 0

kolo22

#6368692 Napisano: 16.06.2017 15:45:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wygrał ktoś w dzisiejszym losowaniu w Prince Polo https://loteria.princepolo.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0