Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ongis

ongis

#6394887 Napisano: 25.08.2017 15:07:35 w Dyskusje o loteriach
loteryjny napisał(a):

mam nadzieję, że Smolar w tym roku w coli też zrobi urny z karteczkami i nie przegnie nagradzając samochodami osoby które wysłały po 1-2 zgłoszenia  emotka 2 osoby mnie wyminusowały ale pewnie dlatego, że nie do konca zrozumiały moją wypowiedź emotka

Urny zrobi pytanie tylko co w tych urnach się znajdzie. Na 2.000.000 zgłoszeń mogą wsypać 800.000 takich co im pasuje i kto udowodni że to nie wszystkie. Wyświetl w wątku >>

ongis

#6394669 Napisano: 25.08.2017 09:02:18 w Czy informują/ informowali?
pokrzywa30 napisał(a):

Z jakich dni były wczorajsze wygrane głośniki coca-cola jeżeli można wiedzieć od szczęśliwców?:)

21-23 Wyświetl w wątku >>
0 0

ongis

#6394666 Napisano: 25.08.2017 08:59:03 w Dyskusje o loteriach
xjustx napisał(a):

zgłosiłam około 300 kapsli...nie lubię tego emotka  

300? Ja 30 i bardzo polubiłem tą loterię emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

ongis

#6394412 Napisano: 24.08.2017 15:31:37 w Smolar
dwaburekoty napisał(a):

Prześladuje mnie Smolar... we śnie. Od tygodnia, w różnych sceneriach śni mi się billboard z napisem "Agencja marketingu zintegrowanego Smolar". albo ogłoszenia w gazetach ze Smolarem. Szczegół, ale zostaje w pamięci. Smolar jest mi obojętny - zagrałam raz w Coccolino (nawet misia nie dostałam), puściłam 30paragonów w Coli (nie mam głośnika). Zdaje sobie sprawę, że moje szanse są maleńkie, ale może to znak, żebym szykowała garaż dla Cytryny C3 w kolorze almond green  emotka emotka

Nadzieja umiera ostatnia emotka Wyświetl w wątku >>

ongis

#6394106 Napisano: 24.08.2017 09:08:43 w Smolar
Dostał ktoś sms z królewskiego z biletami czy tylko koszulki rozesłali? Wyświetl w wątku >>
0 0

ongis

#6393499 Napisano: 22.08.2017 20:25:45 w Smolar
loteryjny napisał(a):

Czy Smolar dziś z czegoś informował poza Leroy Merlin?

Tak głośniki z biedronki. Wyświetl w wątku >>
0 0

ongis

#6391212 Napisano: 18.08.2017 09:46:45 w Czy informują/ informowali?
Czy z Black dostał ktoś info że 100$ jest do odebrania? Jeśli nie to polecam odwiedzić pocztę bo kasa leży a żadnego info u mnie nie było. Wyświetl w wątku >>
0 0

ongis

#6389185 Napisano: 13.08.2017 08:54:49 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
nadeim napisał(a):

izkak napisał(a):

Gdzie można kupić serki Almette z kodami do nowej loterii? Ktoś pisał w zapowiedziach, że od września rusza  emotka

ja widziałem w Auchan i tesco niektóre smaki z kodami, ale jak wiem trzeba mieć paragon od 1.09 więc lepiej poczekać z kupowaniem.

Od 1.09 to można zgłaszać do loterii. Regulamin się kłania emotka Wyświetl w wątku >>
1 kamil17 0

ongis

#6388649 Napisano: 11.08.2017 09:13:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Tacy, co oblepiaja wszystkie konkursy wizerunkiem swych dzieci... 

Głupota albo pazerność może nie jestem zwolennikiem donosicielstwa ale w takich przypadkach Mops miał by podstawy aby się zainteresować takimi rodzinami. Wyświetl w wątku >>
0 0

ongis

#6388645 Napisano: 11.08.2017 08:49:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

No wiesz... taki jest regulamin skoro organizatorzy tak sobie wymyślili ... jesli się ktoś z tym nie zgadza nie musi .. może po prostu nie brać udziału  emotka

Ci co biorą udział w takich akcjach, motywują Agencje do takich zapisów. A Agencja zarabia na handlu danymi.
Szkoda, ze Dzieci są tak tanio sprzedane... by tylko zagrać.

Kto normalny wpisze tam prawdziwy nr telefonu dziecka? Ludzie starter kosztuje 5zł a można mieć i za darmo chyba nie wpisujecie telefonów swoich dzieci emotka Wyświetl w wątku >>
2 lager, brucee 0

ongis

#6388639 Napisano: 11.08.2017 08:25:48 w Informują
xpac napisał(a):

karolina651 napisał(a):

andii napisał(a):

karolina651 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Smolar Lato z Żubrówką" na razie wyniki na stronie

Podaj linka jeśli możesz bo ja nie widzę tych wyników...

http://wyniki.smolar.pl

Myślałam, że wyniki są na stronie. Tak normalnie lista zwycięzców.

Ta ich strona jest do du.... jak mam 100 paragonów to co mam każdy sprawdzać ??

O to chodzi w tej stronie emotka Powodzenia Wyświetl w wątku >>
0 0

ongis

#6388538 Napisano: 10.08.2017 19:58:33 w Czy informują/ informowali?
dorcia0221-wp-pl napisał(a):

Czy informowali z ,,Wakacyjna Wolność" z dnia 7.08 Smolar coca cola

Jutro mają ostatni dzień więc pewnie puszczą sms. Wyświetl w wątku >>
0 0

ongis

#6388337 Napisano: 10.08.2017 12:30:28 w Smolar
loteryjny napisał(a):

ongis czyli mnie rozumiesz i nie chodzi mi tu o pisanie, dzwonienie z pretensjami do organizatora, czy wymyslaniu spisków, po prostu chciałem zauwazyc, ze cos jest nie tak, bo dlaczego czy Ty czy ja mamy byc poszkodowani bo kupilismy więcej. Mam nadzieje, ze to Smolar czyta.

To chyba ta ich polityka dotycząca eliminacji zawodowych graczy tylko nie biorą pod uwage faktu że ci zawodowi mają tyle nr że mogą wysyłać zgłoszenia raz na kilka dni.  Co do list to nie był bym taki za owszem łatwiej sprawdzić czy się wygrało ale to ułatwiło by tym co mają tysiące kart po co mają sprawdzać karty jak wejdą na stronę i od razu widza co wygrali. Wyświetl w wątku >>
1 loteryjny 0

ongis

#6388316 Napisano: 10.08.2017 12:16:53 w Smolar
loteryjny napisał(a):

giulietta napisał(a):

loteryjny napisał(a):

A ja mam pytanie do smolara, czemu do tak dużej loterii jak Coca Cola w Biedronce nie ma list zwycięzców nagród dziennych? Ja osobiście i większość osób stąd chcielibyśmy mieć wgląd do takiej listy (chociażby tylko numery telefonów i paragonów) tymbardziej, że mało ludzi się chwali wygranymi.

a nie ma listy? niedawno wróciłam z miasta i niczego nie ogarniam, przy takiej loterii z takimi nagrodami powinno być losowanie na yt  emotka   dla mnie najbardziej transparentne losowania to wyciąganie takich losów z urny lub kuponów nawet z podłogi, gdy jest ich mega dużo  emotka  a nie publikacja list, gdzie nr 735 wygrywa kilka autek i żadnej dodatkowej z setek nagród....

giulietta i tym razem sie z Toba po czesci zgadzam, tymbardziej, ze zauwazyłem, ze czesto w Smolarze łatwiej jest wygrac na np. kilka zgłoszen niż kilkadziesiąt tak jakby celowo eliminowali osoby które wysylaja więcej ingerując recznie w wyniki losowań a to chyba niezgodne z prawem emotka  I nie chodzi mi tu o to, ze akurat ostatnio wygrywam u nich głównie tylko miski do czipsów i vod'y emotka  ale trochę to zaczyna być dziwne.

Dokładnie takie są fakty. W ostatnich dużych loteriach u nich miałem nr gdzie zgłosiłem po 20-30 zgłoszeń i nic nie wpadło a tam gdzie było 1-2 zgłoszenia wpadały nagrody. To chyba efekt eliminacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

ongis

#6388167 Napisano: 10.08.2017 08:24:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

jokan napisał(a):

mam to samo, juz sie poddalam:(, nie czaje tego konkursu, a ciekawe jaka bylaby wersja z kartonami;-)

Ale ja robię wersje z kartonami, nawet firmowymi, nawet z logo i nazwą producenta robię, dokładam do każdego posiłku, tłok sztuczny czynię i nadal zero! emotka  Takie "mistrzostwa świata" wysyłam i żadnego niczego nigdy... Nie wiem: nie widzą tych moich corocznych super fot, czy jak?! emotka emotka

Za bardzo się starasz. Weź brudny karton ze śmietnika nabazgraj coś niezrozumiale. Załóż na głowę wtedy cię zobaczą. Widać musi być coś co się wyróżnia z tłumu emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ongis

#6387458 Napisano: 08.08.2017 14:10:16 w Czy informują/ informowali?
xpac napisał(a):

Coca Cola Biedronka informuje na bieżąco ?? ktoś coś ?

Dzisiaj chyba mają ostatni dzień do poinformowania za czwartek 3.08 Wyświetl w wątku >>
0 0

ongis

#6387342 Napisano: 08.08.2017 09:44:09 w Smolar
kedziorldz napisał(a):

mirai napisał(a):

Jeżeli organizuje się loterię, gdzie najtańszy produkt biorący w nim udział kosztuje 1,39 zł - to wiadomo, że liczba zgłoszeń będzie kolosalna - a szansa na jakąkolwiek wygraną minimalna. W takich loteriach biorą udział przecież też ci, którzy na co dzień tego nie robią. Generalnie zasada jest taka: im wyższa cena produktu biorącego udział w loterii, tym mniejsza liczba uczestników i zgłoszeń - i co najważniejsze: większa szansa na wygraną. Ale to wiadomo - tutaj Ameryki nie odkryłem. Chociaż udało mi się JEDNYM ZGŁOSZENIEM wygrać głośnik JBL z XL (gdzie cena puszki jest podobna do tej z Biedronki) - ale to raczej wyjątek potwierdzający regułę... emotka .

Z tym XL to prawda, towar jest mocno deficytowy, szukam tych puszek juz od 2 miesiecy i widzialem tylko zwykle - bez kodow.

A druga sprawa wydaje mi sie, ze to powiedzenie z jezyka polskiego "wyjatek potwierdzajacy regule" to jedno z glupszych stwierdzen emotka

Wyjatki obalaja regule a nie ja potwierdzaja emotka

XL można kupować online na zgrzewki puszka wychodziła niecałe 2.10zł Wyświetl w wątku >>
0 0

ongis

#6387163 Napisano: 07.08.2017 17:00:28 w Smolar
iszhara napisał(a):

Raczej sierpnia

Racja Wyświetl w wątku >>
0 0

ongis

#6387161 Napisano: 07.08.2017 16:59:12 w Smolar
luko922 napisał(a):

superloser napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

karola-00 napisał(a):

nikt nie wygrywa na forum z Coli ?

jeden głośnik padł na forum - tyle znalazłam w MDW

Na 30 paragonów  ... emotka  wciąż 30 szans na samochód mam  emotka

A ciekawe z jakich dni w ogóle powiadamiali już. 

Na pewno za 1-2 sierpnia Wyświetl w wątku >>
0 0

ongis

#6386127 Napisano: 03.08.2017 23:10:40 w Dyskusje o loteriach
giulietta napisał(a):

co do wiary (zaufania) pisałam o Tobie    a nie widzisz jakie loczeq ma oznaczenie?   chyba sam je ustawił no nie, a ja dobrze wiem kim jest    i proszę mnie absolutnie nie łączyć z pewnymi grupami    mój sposób na loterie to kilka głównych j e d n y m (słownie: jednym ) zgłoszeniem     

I wyszło szydło z worka dalsza dyskusja jest bezcelowa emotka tylko po co wprowadzasz innych w błąd? Jaki masz w tym cel? Wyświetl w wątku >>
0 0