Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
southlander
Postów 418
Data rejestracji 27.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Straciłem zdecydowanie zbyt dużo czasu żeby go wygrać, ale to się zrobiła już dla mnie sprawa osobista gdy kolejne dni nic nie przynosiły.
Zużyłem na niego w różnych dniach, cały arsenał swoich tajnych konkursowych chwytów.
Ale jest wyczekiwany mail.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chociaż ostatnio w konkursach też operuję głównie jednym schematem, bo schemat daje rezultaty i w 100% rozumiem M. Bogusia. Jak znajdziesz środek do nagród, i on jest fair, zgodny z regulaminem, to nie kalkulujesz tylko powielasz, korzystasz i cieszysz się nagrodami.
I nie chcę krytykować świeżych organizatorów, bo w pewnym sensie rozumiem że czasem dadzą się złapać na stary chwyt nie znając realiów konkursowego światka. O wiele gorsze mam zdanie o organizatorach którzy robią konkursy od miesięcy czy lat, a wciąż dla nich kreatywne pozostaje to samo. Mimo wszystko piosenka Bogusia ostatnio już wtórna, wciąż jest bardziej oryginalna niż 99% zgłoszeń randomowego konkursu. A wkładu pracy nie oceniam. Wiele razy zostałem olany (za przeproszeniem) ciepłym moczem gdy przygotowywałem przez dwa dni naprawdę wypasione staranne zgłoszenie literacko perfekcyjne, i jednocześnie wiele razy ktoś bardziej docenił za tekst napisany niedbale w 5 minut o północy przed snem. Doświadczenie mi mówi, że romantyzm trzeba odrzucić, a liczy się efektywność dopóki jest uczciwa. Fajnie mieć konkursowe ideały, ostatecznie liczy się wzięcie jury pod włos. Oczywiście wciąż regułą pozostaje elementarna etyka, nigdy nie wysyłam tego samego zgłoszenia na inny konkurs, choćby było zgłoszeniem życia. Takie z bólem serca trzymam w archiwum. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie odpuszczę!
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja już nawet się nie denerwuję, po prostu w takich sytuacjach usuwam swoje zgłoszenie i zapisuję sobie gdzieś notatkę żeby na przyszłość w danym miejscu nie poświęcać niepotrzebnie czasu, tylko wklepać w minutę niedbale cokolwiek co mi pierwsze przyjdzie do głowy, bez poprawek.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Numer jeden: wczasy. Żeby jeszcze w zimie coś wygrać, a potem się już nie zastanawiać miesiącami nad ciułaniem wakacyjnego budżetu.
Numer dwa: porządny laptop, bo do obecnego mam coraz mniejszą cierpliwość.
Numer trzy: konkretna gotówka. Kasę wygrałem tylko raz w życiu, ale skromną. Miło by było zobaczyć wreszcie chociaż te trzy zera. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli główna z tego konkursu:
https://www.e-kon...efa-champions-league
Nominalna wartość 5000 zł, więc najwyższa nagroda w moim życiu. Realna na pewno mocno poniżej 3000 zł.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mała rzecz, zwłaszcza że było aż 50 laureatów, a mimo wszystko cieszy bo jest perfekcyjnie kiczowaty.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
BTW: a jeśli śmianie się z własnego podejścia do konkursowania jest takie straszne, to przepraszam, na przyszłość będę narzekał z większą powagą.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba jutro muszę rzucić wszystko i od rana tłuc po kolei teksty i zdjęcia.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- e-voucher do Amazona o wartości 100 zł, za 80 zł (wysyłka mailem) SPRZEDANE
- Oficjalną czapkę z daszkiem Roberta Kubicy Alfa Romeo F1 Team (Official Kubica Driver Cap Curved Brim) o wartości wg metki 40 euro, za 33 zł (+10 zł wysyłka). Czapka oczywiście nowa, z oryginalną metką. SPRZEDANE
Wyświetl w wątku >>Wypowiedź była edytowana 1 raz.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bezproblemowa, szybka transakcja. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szybko, miło, sprawnie. Polecam. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- kartę podarunkową Decathlon o wartości 100 zł za 80 zł (wysyłka nr karty i PINu do płatności na Decathlon.pl, mailem) SPRZEDANE
- zestaw 4 voucherów na Orlen do STOP Cafe, (1x Burger, 1x Wrap, 1x Pizza, 1x MiniMenu), za 20 zł, ważne do 30.11. (wysyłka mailem) SPRZEDANE
Wyświetl w wątku >>Wypowiedź była edytowana 4 razy.