Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
southlander
Postów 418
Data rejestracji 27.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurier DPD, żadnego wcześniejszego info o przesyłce. Konieczne wypełnienie formularza laureata przy kurierze. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obecny tydzień, zaczyna się kilkoma porażkami w wynikach i totalnym zerem w nagrodach, więc zaczynam się obawiać jak zakończę styczeń.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nigdy nic nie wygrywałem z promocyjnych, w tamtym roku okrągłe zero nagród nawet dużo lepszymi zgłoszeniami, a tu nagle takie coś.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jak to w sklepach, pewne rzeczy rzeczywiście były dużo tańsze niż na Allegro, inne dużo droższe. Dla nas jako klientów generalnie dobrze gdy rozwija się konkurencja, więc mimo że olewałem ten sklep już od dość dawna, to wolałbym żeby został i pompował kasę w rozwój na naszym rynku. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb...fbid=844076526931962 Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
priv
ODDANE Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałem SMSa że dziś będzie przesyłka przez DHL od TLAGA Holding Sp. z o.o. i nie wiem na co się szykować. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jak niektórzy już zauważyli, nawet nie ma gdzie szukać nowych szans, bo konkursów jest po prostu mało. Miejmy nadzieję że to jeszcze nie echo kryzysu tylko zwykła sezonowa dziura pomiędzy okresem świątecznym a walentynkowym. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludzie w komentarzach już nieźle wkurzeni.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może i mało efektowny początek, ale głupio marudzić, w końcu to pierwsza wygrana w roku.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- "estetyka" pracy jak z dawnych lat (brrr... na widok tej czcionki aż mam dreszcze...)
- kolaż zdjęć
- zaangażowanie całej rodziny
- dużo uśmiechu
- jakieś ręcznie wykonane plansze
Przejrzałem z ciekawości resztę zgłoszeń, poziom zaskakująco niski jak na taką nagrodę. Trochę ładnie skomponowanych ale nudnych instafotek, kilka kolaży bez pomysłu, sporo prostych zdjęć z wrzuceniem majonezu obok jedzenia, albo obok elementów świątecznych. Tak na szybko przeglądając, moim numerem jeden jest inne zgłoszenie, ale gdyby mi w Społem kazali usiąść w jury, to wiedząc o charakterystyce swojej firmy, wygrane zgłoszenie raczej bym zauważył i bym wytypował spokojnie do do TOP10 albo i TOP5. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cokolwiek, jakąś pierdółkę nawet. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po zeszłym fatalnym roku, na podsumowanie napisałem tak:
Przyznaję, udało się wypełnić oba w 100%
Cel na 2023 mam tylko jeden:
Nauczyć się wreszcie pisać pod konkursy promocyjne i zacząć w nich czasem wygrywać Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane