Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
southlander
Postów 418
Data rejestracji 27.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wystarczyłby uczciwy prosty zapis, że jury wybierze najlepsze odpowiedzi, wyłącznie na podstawie subiektywnej oceny. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale no litości, jeśli chcą kreatywności, to niech ją faktycznie premiują. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(ale spokojnie, pewnie i tak wpadnie bon ) Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakoś tak mi się zamarzył dobry telefon, samochód, wycieczka. Coś potężnego żebym do końca roku mógł wspominać. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj, dłuuuuuuugo mi przyszło czekać na nagrodę od ostatniego razu, być może to najdłuższa przerwa od kiedy się bawię w konkursy Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chcę zmienić swój status udziału w konkursie - klikam "i" no i zanim
rozwinie mi się lista to trwa czasem dobre 5 sekund. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2. Nie podoba mi się też oddzielenie komentarzy do konkursu na osobną zakładkę, teraz jest więcej klikania.
3. Fajnie by było w przyszłości solidnie odświeżyć logo, bo o ile kiedyś wyglądało oldschoolowo ale poprawnie, to już w połączeniu z nowocześniejszym wyglądem strony troszkę się gryzie.
4. Poza tym mi się podoba, zwłaszcza że to po prostu ewolucja a nie totalna rewolucja. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...urs-oscary-2018.html Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może to i niewiele przy potężnych nagrodach na jakie przez ostatnie tygodnie się czaiłem ale trzeba zakończyć nieudany konkursowy miesiąc jakimś pozytywem Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Post konkursowy brzmiał "mnie dziś smutno". Czyli w momencie ogłaszania wyników, pocieszenie nagrodą miało nie miało już znaczenia bo było zbyt późno skoro smutno było wtedy. I szo teras? Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zadanie: "Napiszcie co Wam sprawia największą radość w Walentynki"
Zwycięska odpowiedź: "mnie dziś smutno"
Ja rozumiem, są różne odpowiedzi, lepsze, gorsze... Rozumiem że czasem się wybiera zwycięzcę po najmniejszej linii oporu i zamiast elaboratów wybiera się coś krótkiego i prostego żeby sobie wygrał ktoś kto w konkursach zwykle nie grywa. Ale żeby wybierać osobę która nawet w przybliżeniu nie wykonała zadania?
https://scontent....8c43&oe=5B1726DC
https://scontent....28a1&oe=5B00FD2E Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie również. Przedwczoraj zaraz po żaleniu się wpadła jedna drobna nagroda, wczoraj jakiś kod rabatowy jako nagroda pocieszenia, a dzisiaj bilety do kina. W dodatku jeszcze się dzień nie skończył a kojarzę że pare konkursów walentynkowych powinno być rozstrzygniętych
Najśmieszniejsze że z tego co pamiętam, ile razy narzekałem, to naprawdę zawsze najpóźniej następnego dnia coś wygrywam Wyświetl w wątku >>