Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
southlander
Postów 418
Data rejestracji 27.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno ostatnio staram się lepiej selekcjonować konkursy, a te małe z licznymi lecz małymi nagrodami traktuję niemal wyłącznie jako podtrzymanie motywacji, właśnie dla tych słów "gratulujemy!". Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://konkurs.m.../hella-listopad-2022 Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki dostępne tutaj: https://www.faceb...600/6313471168669726 Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Wkurza mnie że jak pierwszy raz od dawna mam luźny dzień i jestem gotowy do dłuższego siedzenia nad zgłoszeniami, w dodatku w miarę wyspany, to dzieje się magia i nagle się okazuje że wszystkie konkursy na które miałbym ochotę, pokończyły się gdy akurat nie miałem czasu.
2. Wkurza mnie że wysyp typowych konkursów jesiennych już zaczyna przygasać, a zimowych wciąż nie ma. Nawet ciężko coś nowego sensownego znaleźć do bazy. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wątku działaj, masz jeszcze kilka godzin przed weekendem. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co prawda ostatnio gdy tak czułem to nie wygrałem totalnie nic i zawiedziony miałem ochotę zrobić sobie kilkutygodniowy odwyk od konkursowania, no ale... Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam, sprawna transakcja Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysyłka online, po transakcji przesyłam numer karty i PIN do empikcom, przez mail lub forum.
EDIT: SPRZEDANO
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ech, psychika to jednak złośliwa istota. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą... To niepoważne, gdy niby poważne agencje biorą się za obsługę konkursów których nie są w stanie ogarnąć. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakąś nagrodę bym przygarnął.
Jak tu zimno, jak deszcz siecze,
dej coś wygrać mi człowiecze.
W tych agencjach się nie znają,
rzadko ostatnio mnie doceniają.
Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie rozumiem jak to się dzieje że jednego miesiąca jest tak dobrze i co się człowiek dotknie konkursu to coś wygra, a kolejnego ma problemy ugrać choćby najniższy stopień, mimo że przecież nie zapomniał w kilka tygodni jak się pisze. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie to by sugerowało żeby zerknąć w stronę COVIDu, ale test wskazał że to raczej nie COVID. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane