Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
southlander
Postów 418
Data rejestracji 27.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
500011070
Dzwonili do kogoś z Was?
Niby dość "ładny" numer jak z jakiegoś call center, ale net nic nie wyszukuje więc raczej nie spam, więc zastanawiam się czy nie szły dziś telefony z jakiegoś konkursu... Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2. Głośnik bluetooth Xblitz Master Evo (o wartości około 70 zł) sprzedam za 38 zł (możliwa wysyłka przez OLX) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niektórych organizatorów naprawdę ponosi wyobraźnia... Nawet gdybym miał miesiąc, to bym miał jakąkolwiek szansę wyjechać, ewentualnie nawet sprzedać, a tak to zapewne się zmarnuje. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Zaprzeczenie [tyle fajnych zgłoszeń i nic? To niemożliwe że tyle różnych komisji z rzędu mnie olewa, to jakiś przypadek, muszę się mocniej przyłożyć]
2. Śmiech [ta czarna seria zaczyna mnie już śmieszyć, bo im bardziej się przykładam tym jest gorzej]
3. Próba racjonalizacji [spokojnie, chwilowe spadki formy to normalne życie konkursowicza, ale jakoś tak bez wygranych pisze się coraz ciężej]
4. Załamka i spadek motywacji [dobra, to jednak nie jest śmieszne, te konkursy nie mają sensu, tracę tylko czas]
5. Przypadkowa wygrana beznadziejnym zgłoszeniem [cooo...? skoro da się coś wygrać tak słabym zgłoszeniem, to co będzie gdy zacznę robić lepsze?! Wracam do gry!]
6. Kilka mniejszych bądź większych wygranych
I potem koło się zamyka, wracamy do punktu 1.
BTW: jestem właśnie na 3. etapie z dużą szansą że będzie 4. jeśli ten tydzień będzie bezowocny Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałem że przy tylu nagrodach i dodatkowo ograniczonej dostępności konkursowych produktów przez pół konkursu, nie będzie większego problemu ze zgarnięciem choćby najniższego stopnia co zresztą potwierdzają liczne wpisy w MDW... Już naprawdę nie wiem jakie fikołki przy tych fotkach trzeba robić. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą nawet sobie można policzyć ile zajmie komisji nawet najbardziej "mechaniczny" wybór. Jeśli mamy te 3000 zgłoszeń, to poświęcając pół minuty na przeczytanie a potem wstępną pozytywną bądź negatywną ocenę jednego zgłoszenia, jedna osoba jest w stanie rzetelnie ogarnąć około 1000 zgłoszeń przez 8 godzin pracy i to bez liczenia przerwy lunchowej i kawek/papierosków/toalet. Jeśli każdy członek komisji miałby rzeczywiście przeczytać każde zgłoszenie, to sama wstępna selekcja jest robotą na 3 dni. Żyjemy jednak w świecie jakim żyjemy, więc powiedzmy że przy 3 osobach w komisji każdy bierze 1/3 zgłoszeń, nie czytając już pozostałych tylko oceniając swoją partię "na plus" lub "na minus", więc mają szansę mieć ogarnięte czytanie i zrobione wstępne sito w jeden dzień. A tu jeszcze trzeba nazajutrz zrobić głębszą selekcję i skrócić listę "na plus" do ilości nagród, potem podjąć konkretne wybory, zdecydować kto ma główną, kto jaki stopień...
I zgaduję że zdarzają się konkursy gdzie rzeczywiście ta cała wielka praca jest uczciwie robiona, ale to raczej mniejszość niż większość, gdy zgłoszenia nie idą w tysiącach albo gdy budżet konkursu jest wyjątkowo dobry. Nie wiem, może przesadzam, ale jakoś przez ostatnie lata patrząc na różne nieprofesjonalne reakcje wielu różnych komisji, różowe okulary pasjonata konkursów zaczęły mi spadać. Zwłaszcza że mam wrażenie, że im większy konkurs tym przeciętniejsze moje prace wygrywały te najlepsze nagrody, a im mniejszy, tym bardziej się liczyła jednak jakość i kreatywność. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma to jak solidna motywacja od poniedziałku. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eKartę Podarunkową RTV EURO AGD, o wartości 500 zł za 425 zł.
termin ważności: 2025 / 01 / 31
!!! SPRZEDANE !!! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obstawiam że przez te problemy logistyczne mogli mieć mniej nawet zgłoszeń niż nagród więc nie mieli zbytnio wyjścia. Zwłaszcza że zwykli konsumenci spoza konkursowego światka, często nie są aż tak zdeterminowani żeby śledzić aktualności i odnotować poluzowanie reguł po pierwszych dniach. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłem pewien że w takich konkursach to ze 3x tyle zgłoszeń.
Jeśli statystyczna szansa wynosi 1/8 to chyba przeproszę się z promocyjnymi i zacznę w nie inwestować. Wyświetl w wątku >>