Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ladylisa
Postów 84
Data rejestracji 18.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladylisa
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladylisa
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladylisa
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladylisa
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladylisa
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladylisa
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://peb.pl/inne-programy/109058-rapidshare-glosny-sasiad-trafiles-na-glosnego.html
wkurza mnie brak wygranychw tym roku Wyświetl w wątku >>
ladylisa
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Uwielbiam ryby, kupiłem sobie więc wspaniałą (i drogą) rybkę, dla której przygotowałem fantastyczne akwarium. Wracam, żeby ją do niego wpuścić, a rybki nie ma… Mój trzyletni syn „uwolnił” ją do toalety „żeby mogła znaleźć swojego tatusia, jak Nemo”.
2. Dzisiaj wróciłam do domu z moim chłopakiem. Byliśmy przekonani, że dom jest pusty, więc zaczęliśmy się do siebie dobierać. Jak zaczęło się robić przyjemnie zadzwoniła komórka. SMS od mojej mamy: „Bądź ciszej! Nawet Twój ojciec słyszy, że udajesz”
3. Dostałam przez pomyłkę SMS-a od mojej matki, przeznaczonego dla mojego ojczyma: Młoda zostaje na noc u koleżanki. Zrobimy to w jej pokoju?.
4. Wracam dzisiaj z pracy, mój sześcioletni syn rzuca się na mnie domagając się buziaka. Po czym wyrywa się i pędzi do matki krzycząc: Mamooooo! Możesz pocałować tatusia, dzisiaj mu nie śmierdzi z buzi! Dzięki synu!
5. Byłem ostatnio na weselu z żoną i synem. Ktoś z rodziny spytał młodego, czy umie tańczyć. Młody wyszedł na parkiet i zaczął wywijać, co mu całkiem nieźle wychodziło. Jeden z wujków spytał więc: Gdzie się nauczyłeś tak tańczyć??? Na co on: Mamusia często tak na golasa tańczy dla tatusia
6. Siedziałam dzisiaj w samolocie obok super atrakcyjnego gościa. Zaczęłam z nim rozmawiać. Między nami było puste siedzenie a boarding się skończył, więc zapytałam głośno Ciekawe, czy ktoś jeszcze tu usiądzie? Odpowiedział Mam nadzieję!
7. Dzisiaj chciałem sprawdzić, jak mój pies by zareagował, gdybym dostał zawału. Upadłem więc teatralnie na podłogę. Pies mnie obwąchał, po czym podniósł nogę i mnie obsikał.
8. Dzisiaj mój szef mnie zapytał, czy noszę okulary. Machinalnie odpowiedziałem: Rzadko, tylko wtedy, kiedy pracuję.
9. Dzisiaj mija trzy lata odkąd matka mojego faceta, z którym mieszkam, myśli, że jesteśmy po prostu współlokatorami. Dziś po południu weszła do mieszkania i zastała nas w jednoznacznej sytuacji, na co mój chłopak „się wytłumaczył”: „Była zdesperowana i zapłaciła mi, żebym to z nią zrobił!”.
10. Dzisiaj stewardessa w samolocie poprosiła mnie o zmianę miejsca „żeby zachować prawidłowy rozkład mas.
I na deser:
Byłem dzisiaj u lekarza. Zapytał mnie Czy miewał pan jakieś stosunki seksualne ostatnio?. Pierwsze co z siebie wykrztusiłem było: To znaczy…ma pan na myśli… z innymi osobami?
Dzięki niespodziewanemu wcześniejszemu powrotowi do domu, zastałam dziś mojego męża w trakcie próby zważenia…swoich genitaliów na wadze łazienkowej.
Właśnie odkryłam, że moje dzieci usiłowały odszyfrować kod kontroli rodzicielskiej do telewizora oprószając pilota cynamonem, żeby znaleźć najczęściej używane przyciski. Wyświetl w wątku >>
ladylisa
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladylisa
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladylisa
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladylisa
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladylisa
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po obejrzeniu władcy pierscieni już nie wkurza mnie istnienie vip forum, bo uczestnicy vip forum przypominają mi jednego zgredka moj skarb tylko mój czyli golum
wkurza mnie ze musze sie nauczyc na jutro ze 100 stron
juz dawno zapomnialem, ze jest jakies tam vip forum ja tez ale jak czytam ze ktos wygral x ipodow i nie wiadomo skad...
wkurza mnie tez pogoda obawiam sie ze moge miec problem z dojechaniem jutro do szkoly Wyświetl w wątku >>
ladylisa
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladylisa
Postów 84
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie ze musze sie nauczyc na jutro ze 100 stron Wyświetl w wątku >>
ladylisa