Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agakaz2

agakaz2

#6496230 Napisano: 09.06.2018 21:54:03 w Dziś cieszę się z.....
taalvikki napisał(a):

mietowa napisał(a):

taalvikki napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Cieszy mnie szczęście moich sąsiadów. Wygrałam nocny rejs statkiem ale z powodu choroby nie mogłam w niej uczestniczyć. Oddaliśmy bilety sąsiadom by trochę czasu spędzili razem. 4godziny bez dzieci to bezcenny dzień dziecka A dla mnie ich radość bezcenna!

nie do końca to rozumiem. że niby ludzie mają dzieci, a potem się cieszą, gdy mogą się na parę godzin ich pozbyć? emotka

Buehehehe, jako matka dwojga pociech powiem tak: dokladnie, po stokroc tak jest  emotka . Wskoczylabym za tych szatanow w ogien i dalabym sie za nich pokroic, ale jakze cudnie czasem wyslac ich na troche gdzies i zatesknic emotka

ja mam trójkę pociech. takich kocich. i, mimo, że czasem jestem wykończona wynoszeniem ich odchodów, to jednak nigdy, przenigdy, nie cieszę się na myśl, że będę bez nich przez parę godzin, czy dni (pomijam chwile intymnych zbliżeń, kiedy koty są w pokoju obok ^^). ale widocznie różnie to bywa. emotka

------------------------------------------------------------------

a dziś cieszę się, że najbliższy mnie mały sklepik wywiesił kartkę "otwarte w KAŻDĄ niedzielę". nie dajmy się państwu, które chce decydować za nas nawet o o tym, kiedy mamy sprzedawać czy kupować! emotka

Ha ha ha niektórzy to tak kociaki kochają że robią te rzeczy przy nich więc ten tego cieszę się że czasami dzieci są daleko ! Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

agakaz2

#6496175 Napisano: 09.06.2018 16:23:33 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

Bardzo mnie cieszy, że często jednak człowiek człowiekowi człowiekiem emotka :
https://www.faceb...674191029449344/?t=6

Dzieci wiele potrafią Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

agakaz2

#6495748 Napisano: 08.06.2018 10:33:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Przeciez dokladnie to samo jest napisane w ogolnodostepnym regulaminie emotka  zadne zaskoczenie

I tu się mylisz emotka życie tego portalu codziennie przynosi dowody, że nawet największa oczywista oczywistość dla wielu jest totalnym zaskoczeniem i niewiadomą emotka

No właśnie ile osób tyle interpretacji regulaminu  Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6495727 Napisano: 08.06.2018 10:07:12 w Wkurza mnie...
grandprix napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Wkurza mnie, że w kółko bezmyślnie wertuję stronę ekonków, w tę i we w tę, przesiaduję na niej długie godziny, chociaż nie czekam na żadne wyniki ani na żadne specjalne info  emotka Moje uzależnienie od tej strony ostatnio sięga zenitu. Wczoraj chciałam sprawdzić program tv i oczywiście gdzie wpisałam "telemagazyn"? W wyszukiwarkę na ekonkach. Oczywista sprawa! emotka

Wkurza mnie, że mam to samo. A jak już przyjdzie w coś zagrać, to nie chce mi się. Nawet jak ułożę odpowiedź, to nie chce mi się jej wysłać.

A to jednak nie tylko ja tak mam tylko mnie to nie wkurza  emotka

Wkurza mnie za to pogoda dziś drodze upał A w górach ponoć deszcz bu Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6495725 Napisano: 08.06.2018 10:03:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atka79 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Jak tylko organizator odpisze dam znać. Mi też flaga lata chce wiedzieć czy mogę zgłosić paragon

A flaga nie jest przypadkiem warunkiem wzięcia udziału w konkursie?
W regulaminie jest taki punkt, par. 2, pkt. 3:
Aby wziąć udział w Sprzedaży premiowej należy w okresie od dnia 04.06.2018 r. do 24.06.2018 r. dokonać zakupu Produktu wskazanego w § 1 pkt 10 i odebrać flagę z podpisem Zbigniewa Bońka (tj. nadrukowaną kopią podpisu) gratis
Ja tak zrozumiałam regulamin, że piwo+flaga. Powiedziałam mężowi, że tylko taki zestaw może kupić. Sprawdziłam teraz i na paragonie na dole jest zapis: Udzielono łącznie rabatów: 9,99 i drukuje się taki dodatkowy bon rabatowy właśnie na flagę.

Szanowna Pani, Zgodnie z Regulaminem pkt 1.10 „Produktami, których zakup uprawnia do wzięcia udziału w Promocji jest 8 puszek Tyskie 550 ml i Tyskie Gronie 550 ml, których zakup udokumentowany jest na jednym paragonie zakupowym…”W związku z tym zakup 8 pojedynczych piw czy jednego ośmiopaka udokumentowany jednym paragonem traktowany jest równoważnie i upoważnia do wzięcia udziału w Promocji.

Mamy odpowiedź Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

agakaz2

#6495663 Napisano: 08.06.2018 05:25:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Takie już "zboczenie" konkursowe. Jadę na wycieczkę i już sprawdziłam czy są tam sklepy promocyjne Dino i odidoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6495600 Napisano: 07.06.2018 20:34:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak tylko organizator odpisze dam znać. Mi też flaga lata chce wiedzieć czy mogę zgłosić paragon Wyświetl w wątku >>

agakaz2

#6495578 Napisano: 07.06.2018 20:02:07 w SZUKAM....
calliope napisał(a):

maverick napisał(a):

sosna napisał(a):

Szukam odpowiedzi na pytanie, czy wszyscy mają przelew gotówki na konto z loterii Nescafe?

nie mam ani przelewu ani nie ma mnie na liście emotka

Nawet jeszcze połowy nazwisk nie wklepali na listę  emotka , a od kilku dni jedynie w sztabkach dopisują ludzi

A ja jestem na 3 miejscu i kasy już dawno nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6495533 Napisano: 07.06.2018 18:22:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Napisałam do organizatora biedronka - tyskie czy paragon 2×4 bierze udział w konkursie bo flagi nie dostałam. Mąż się ze mnie śmieje bo mówi że piwo się nie zmarnuje  emotka

U mnie w mieście o flagach nawet kasjerki nie słyszały...

Ja poprosiłam kierownika,długo go nie było Ale jak wrócił wszystko wiedział flagi są do 8 paków które dopiero przyjdą Wyświetl w wątku >>

agakaz2

#6495526 Napisano: 07.06.2018 18:11:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Napisałam do organizatora biedronka - tyskie czy paragon 2×4 bierze udział w konkursie bo flagi nie dostałam. Mąż się ze mnie śmieje bo mówi że piwo się nie zmarnuje emotka Wyświetl w wątku >>

agakaz2

#6495350 Napisano: 07.06.2018 09:03:23 w SZUKAM....
aleksiak napisał(a):

Szukam sklepu gdzie mogę zakupić Piwniczankę.  Pomoże ktoś?  emotka

Tesco Carrefour Auchan Kaufland 
Ale z kodem promocyjnym ciężko Wyświetl w wątku >>

agakaz2

#6495313 Napisano: 07.06.2018 05:39:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

asia56 napisał(a):

czy dostaliście już może przelewy 100 zł od Smolara z konkursu Wygrywaj z Amino w Biedronce ?? emotka

(3 etap) nie emotka

Ja z 4 już miałam Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6495258 Napisano: 06.06.2018 20:57:49 w WC - rozmowy o wszystkim
asiam napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

asiam napisał(a):

Mam pytanie. W kwietniu dostałam @,że wygrałam piłkę z podpisem Dudka w loterii Heineken. Odesłałam dane formularzem i piłka nie doszła. Czy ktoś ma jakieś info na temat wysyłki tych nagród ?

Ja mam wygrana z 23.03 także ten tego

Jeżeli dobrze zrozumiałam "ten tego" emotka   to też jeszcze  nie otrzymałaś.

Tak właśnie nie mam jeszcze  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6495256 Napisano: 06.06.2018 20:56:05 w Dziś cieszę się z.....
nelunia napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Cieszy mnie szczęście moich sąsiadów. Wygrałam nocny rejs statkiem ale z powodu choroby nie mogłam w niej uczestniczyć. Oddaliśmy bilety sąsiadom by trochę czasu spędzili razem. 4godziny bez dzieci to bezcenny dzień dziecka A dla mnie ich radość bezcenna!

nie do końca to rozumiem. 

Masz dzieci? Sąsiedzi spędzają cały czas wspólnie z dziećmi wyjścia i wszystko inne. Tu na dzień dziecka dostali bezcenne 4 godziny tylko dla siebie 

Jesteś niesamowita emotka , wygrałaś, oddałaś nagrodę i jeszcze cieszysz się, że ktoś miał chwilę wytchnienia od szarej codzienności.
Nie rozumiem ludzkiej czepliwości emotka , a cieszy mnie fakt, że są tacy ludzie jak Ty. 

Bo ich znam i wiem że jak każdy poświęcają dużo czasu dla dzieciaków, a że mogłam i ja przyczynić się do ich szczęścia to czemu nie. Ja też czasami coś dostaje to i lubię się odwdzięczyć. A Radość w ich oczach bezcenna. Nawet nie chcieli mi opowiadać jak było bym nie żałowała że nie poszłam,A ja im na to spoko wygram sobie coś lepszego emotka Wyświetl w wątku >>
2 aka, nelunia 0

agakaz2

#6495250 Napisano: 06.06.2018 20:37:53 w Dziś cieszę się z.....
taalvikki napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nie do końca to rozumiem. 

Masz dzieci? Sąsiedzi spędzają cały czas wspólnie z dziećmi wyjścia i wszystko inne. Tu na dzień dziecka dostali bezcenne 4 godziny tylko dla siebie  Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

agakaz2

#6495245 Napisano: 06.06.2018 20:34:43 w WC - rozmowy o wszystkim
asiam napisał(a):

Mam pytanie. W kwietniu dostałam @,że wygrałam piłkę z podpisem Dudka w loterii Heineken. Odesłałam dane formularzem i piłka nie doszła. Czy ktoś ma jakieś info na temat wysyłki tych nagród ?

Ja mam wygrana z 23.03 także ten tego Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6495243 Napisano: 06.06.2018 20:32:45 w Dziś cieszę się z.....
koper napisał(a):

To cieszy bardziej niż jakakolwiek wygrana! Odebrałam wynik badania, z którego wynika, że po dwóch latach leczenia jestem zdrowa  emotka emotka emotka

Super cieszę się z Tobą. Ja teraz po operacji czekam na wynik wyciętej tkanki emotka Wyświetl w wątku >>
1 koper 0

agakaz2

#6494897 Napisano: 05.06.2018 20:47:45 w Zdjęcia naszych wygranych
Zestaw z biedronki Colgate palmoliv Wyświetl w wątku >>

agakaz2

#6494895 Napisano: 05.06.2018 20:44:43 w Giełda Kodów ; )
Kody Coca cola wymienię na (mam 4)
Lays, Heineken Wyświetl w wątku >>
0 0

agakaz2

#6494862 Napisano: 05.06.2018 19:16:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
defed napisał(a):

Czy tylko ja nie wygrałam z dodatkowego losowania 20/50 pln z Hochlanda?  emotka emotka

Łącze się w bólu mam to samo Wyświetl w wątku >>
0 0