Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika niewyspanamama

niewyspanamama

#6657090 Napisano: 13.11.2019 23:25:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

pikawka] Kubuś i przyjaciele Disneya. Gdzie udało Wam się kupić produkty z kubusiem? emotka emotka  nigdzie nie mogę znaleźć. 
Ktoś w Bydgoszczy trafił? 

ja też w Hebe emotka  ale pytałam pani bo na półce nie widziałam i mi przyniosła bo jeszcze byly nie wyłożone. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

niewyspanamama

#6656436 Napisano: 12.11.2019 17:35:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

thomasny napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

yonex napisał(a):

kermit napisał(a):

yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

A tak z ciekawości co Ci z tego przyjdzie skoro paragonu nie masz, bo nijak go mieć nie możesz?

Zobaczymy... są przepisy KC, jest UOKIK

są, ale Ty stawiasz się w pozycji oszusta sam... Prawo działa w dwie strony emotka  Żebyś czasem sam bata na siebie nie ukręcił, ale może nauczy Cię to logicznego myślenia...

A dlaczego oszust? Ciekawe, czy jest na tym forum choć jedna osoba, która nie wykorzystała (choć w części) zgłoszenia do konkursu X w konkursie Y?  I co to jest wtedy? Przecież w regulaminie niemal każdego konkursu jest przeniesienie praw na organizatora. Bardzo więc proszę, żeby każdy sam się przyjrzał własnym czynom. 

no niestety inaczej nazwać nie można kogoś, kto oszukał agencję wysyłając zmyślony numer paragonu... A Ty chyba sam nie wiesz co piszesz...

Na razie nikogo nie oszukałem, co najwyżej nie spełniłem częściowo warunków udziału w konkursie. A te w części związanej z zakupem towaru były niemożliwe do spełnienia

Czytam normalnie i nie wierze.... ahhahahah jak można brać udział w konkursie,w którym się nie ma paragonu ( a który jest obowiązkowy do wydania nagrody). I wymyślanie sb numeru paragonu,to takie hobby ?! emotka   
Rozumiem że może teraz czujesz się dowartościowany/a że WYGRAŁEŚ (główną) , może wcześniej Ci się to nie zdarzało... ale nikomu prócz sobie nie zaimponujesz ... szczególnie tym jak sam przyznajesz się do " niespełnienia warunków udziału w konkursie..."  Czujesz już ten zapach wygranej która przeszła obok nosa? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#6653309 Napisano: 31.10.2019 19:40:46 w Gratulacje! Dla wygranych!
mika287 i LejziDejzi Gratuluję Wam serdecznie dziewczyny!!! emotka  wymarzonych podróży!emotka
nataszka dla Ciebie także wielkie gratulacje ! emotka  Super przypływ gotówki!
aż serce rośnie jak czyta sie że takie fajne nagrody padają wśród naszych forumowiczów!emotka Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#6653304 Napisano: 31.10.2019 19:31:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja kontra Ferrero 0:40 emotka emotka  chyba tylko ja mam takiego niefarta w bramkach emotka
jedyne pocieszenie to 30 szans na nagrodę specjalną chociaż loterie tak mnie kochają że i w to już nie wierzeemotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 29renata 0

niewyspanamama

#6590412 Napisano: 15.04.2019 23:17:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
TYMBARK w Lidlu i Tymbark w polo czy ktoś wie czy tam są jakieś ograniczenia w znakach??
Ma być max 160 czy może byc więcej bo czytam ten regulamin a jakos tak niedoprecyzowany... Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#6587584 Napisano: 06.04.2019 01:19:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kupiłam przejazdem na 2 końcu Polski w Polo Markecie produkty Tymbark na konkurs, w domu zorientowałam sie ze sa oznaczone : Nap JabłMięt 1 L KartC , nie ma żadnej informacji ze chodzi o Tymbark emotka  w razie czego po pieczątke na 2 koniec Polski specjalnie nie pojadę... jak myslicie w razie wygranej przejdzie czy nie ? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#6584188 Napisano: 26.03.2019 23:35:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tic Tac kolejny etap i kolejne 32:0 ... emotka emotka emotka emotka   
Frugo mnie olało, tic tac ma mnie gdzieś, w góralkach ciągle pod górę,Carex taż nie ułatwia,Kinder Beno to już będzie jakies 95:0 , no i Heineken kolejne 50:0....
Jak jeszcze raz tknę jakąś loterię proszę mnie nawrócić ...ewentualnie palnąć czymś w łeb.... tak źle jeszcze nie byłoemotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#6583455 Napisano: 24.03.2019 22:16:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dziś Miś Velvet,a ostatnio Carex 1 etap 1/15  emotka  zawsze coś Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#6581988 Napisano: 19.03.2019 15:14:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

monkakk napisał(a):

elizam napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Czy jest jeszcze ktoś na forum kto nic nie wygrał w tictakach od początku ? emotka
Czy tylko ja? emotka  

Ja... ale w ogóle mnie to nie dziwi, bo nawet, gdy było kilka tys. książeczek z kinder to wygrałam tylko 1 na kilkanaście zgłoszeń  emotka

Na - uwaga - 45 zgłoszeń w tic tac wygrałam... NIC 

To i ja się dołącze. Tak źle jak w Tic Tacach nie było daaaaaaaawno.....

U mnie na 50 kodów nic, ale ja jestem loteryjny miszczuniu  emotka

eeee 45 to jeszcze nic emotka  U mnie na 71 zgłoszeń w etapie już rozwiązanym wielkie ZEROOOOOO.... nawet biletu na koncert nie dali... stwierdzili że córka wystarczająco koncertuje mi w nocy przy ząbkowaniuemotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#6581985 Napisano: 19.03.2019 15:12:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dałam 71 zgłoszeń w JEDNYM ETAPIE TicTac i zaliczyłam 71x pudłooooooooooemotka .... czy może być gorzej ?!
Konkurencja widać wali drzwiami i oknami pora odpuścić... a tak marzylam o słuchawkachemotka emotka emotka emotka nawet wyjścia na koncert nie dali... stwierdzili ze córka wystarczająco koncertuje w nocy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#6581325 Napisano: 17.03.2019 23:31:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może jakaś dobra dusza mi pomoże emotka  Czytam już któryś raz regulamin Carex i nadal nie wiem... Czy kazdego dnia ma szansę wygrac ta sama osoba jak będzie dawała codziennie nowe zgłoszenia , czy tylko raz na etap emotka  ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#6581323 Napisano: 17.03.2019 23:29:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Uno gra z nestle emotka  a ostatnio słuchawki z Tic Tac emotka  1/1  Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#6572807 Napisano: 18.02.2019 22:33:32 w Czy informują/ informowali?
LejziDejzi napisał(a):

magie1982 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

soulfly napisał(a):

xyzxyx napisał(a):

edzia21 napisał(a):

lager napisał(a):

Czy to mozliwe, ze Albedo zakonczylo konkurs Silana w czwartek i juz poinformowali? Bo ktos pisal w mdw o wygranej "2x300 do douglasa z silana" emotka

Możliwe emotka
kilka lat temu pobili ten rekord...i informowali z konkursu na drugi dzień emotka  (po około 12 godzinach od zakończenia)

No to szkoda bo to znaczy że nie wygrałam

Czasami szybkość obrad komisji po zakończeniu konkursu zaskakuje.

I zaskakujące też jest to, że tylko jedna osoba z forum trafiła. Wiem, że nagród mało było, no ale jednak i tak nieco dziwne.

U Albedo to norma szybkie informowanie... emotka   potrafią na 2 dni po zakończeniu konka już informować.
Nie wiem jak Spa i Główna ale kilka bonów do Douglasa poleciało do znajomych z tego forum którym szczerze gratuluję emotka  
Pochwalili się na prv emotka  
Coraz mniej ludzi chwali się wygranymi  pod publikę i taka prawda...

Silana i ja trafiłam emotka  ( ale szczerze powiem że czasem wolę się nie chwalić i zachować dla siebie radość z wygranej niż mieć 50 prv co pisałaś ? czym wygrałaś ? daj poczytać....)  przypominam... każdy pracuje na swój sukces a radość z wygranej jest  większa jak wygrasz ją bez czyjejś pomocy ) Pozdrawiam emotka Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#6572806 Napisano: 18.02.2019 22:30:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ostatnio mnie tu mało ale pochwalę się emotka  
Ostatnio Kinder Bueno 300 za 1 etap do Douglas i dziś Silan 300 do Douglas emotka  Wkońcu jakaś nagroda wyłącznie dla mnie emotka  
no i Tic Tac bon 100 zł Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#6556668 Napisano: 14.12.2018 16:09:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wygrałam ręcznik , a mąż walizkę... czy mogę podać 1 i ten sam adres w obu przypadkach czy jest jakieś ograniczenie ??
Bo nie mogę się doszukać....

I czy mogę w obecnym etapie jeszcze wygrać na siebie?.... bo niewiedząc że wygrałam w poprzednim dałam wczoraj zgłoszenie na obecny... Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#6556665 Napisano: 14.12.2018 16:08:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Walizka i ręcznik ! emotka  Jupiiiiiii Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#6556664 Napisano: 14.12.2018 16:07:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Milka.... serio ??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#6555711 Napisano: 11.12.2018 19:17:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Heineken dla męża emotka  x2 Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#6554232 Napisano: 06.12.2018 17:57:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
Heinekenemotka emotka   LejziDejzi dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama