Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika niewyspanamama

niewyspanamama

#7250240 Napisano: 29.03.2025 17:33:47 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
rufus napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

andii napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Co wychodzi najtaniej z Nivea Men i gdzie?

Nivea Men Fresh Kick antyperspriant (i kulka i spray ) wchodzi na wyprzedaży w rossmanie po 99gr emotka

Po 99gr? Czy 9.99 ?emotka

Po 99 gr emotka   wyprzedaz- żółte cenówki emotka

Takie to chyba znikaja z samego rana.

Chyba zalezy od Rossmana :) ja byłam w 3 dniu od promki i znalazłam 3 sztuki 😁 cenówka nie była zmieniona z ceną ale pod czytnikiem pięknie 99gr wchodzilo Wyświetl w wątku >>
3 andii, ReneK, rufus 0

niewyspanamama

#7249821 Napisano: 27.03.2025 19:27:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
primo2219 napisał(a):

Widzę tu jakieś nie potrzebne kłótnie dotyczące paragonów z Lidla hehe a ja mam pytanie może już je ktoś zadał, ale czy jest jakiś patent na Lidlloterię? Sprawdzał ktoś zgłoszenia np. na drugi dzień o tym samym czasie. Kilka lat temu w Żywcu pamiętam grałem o stałych godzinach kilkoma kodami z odstępami 4 minutowymi i zawsze coś wpadło. Wtedy akurat kody do empiku.

Jest sporo loterii na obranie "patentu" jak grać żeby wygrać :)
Jedne agencje sprawiają np.że przy nagrodach dziennych "leci" jedna nagroda za 2 a potem przestój a inne,że np. co godzine w tej samej minucie i jak ktoś poświęci troche czasu na obczajenie jak co działa to i efekty są jak wszędzie .W np. w Lidloterii niektórzy mają po kilkanaście wygranych inni 0 nawet na dziesiątki paragonów.Jak wszędzie - metoda prób i błędów emotka  w lidlu nie liczyłabym że ktoś "ujawni" swoj prawdziwy "patent" - po co sobie robić konkurencje emotka  - zasada gram to mam. Wyświetl w wątku >>
1 primo2219 0

niewyspanamama

#7248738 Napisano: 23.03.2025 19:23:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pedigree 100 do pyszne emotka  i bilecik z Wedla emotka Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#7248505 Napisano: 21.03.2025 22:17:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krakowskispleen napisał(a):

Czy dobrze widzę, że w loterii Kubusia, Kinder i Wedel nie ma w regulaminie informacji o godzinach bramek, co znaczy, że nagrody padają całą dobę? Czytałam regulamin ze dwa razy, ale człowiek czasem widzi to, co chce ^^

Justynka nie ma reguły emotka  W tym przypadku mogą padać ale nie muszą emotka  
To loteria więc można wieczorem przewalić i 20 bramek tak samo jak i w dzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7248209 Napisano: 20.03.2025 23:38:55 w Czy informują/ informowali?
tadziowa napisał(a):

Czy PtasieMleczko za ostatni etap już informowało?

Mam nadzieję ,że nie emotka  nikt się nie chwalił Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7248208 Napisano: 20.03.2025 23:34:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dawno nie było takiej kumulacji jednego dnia emotka

Bony Apart z Loreal
Gra z Lindt
zestaw kosmetyków Elseve z Hebe
2 bilety od Wedla
Tefalek od Nutelli emotka
i na deserek 200 od Kindera emotka

tylko Smolar pokrzyżował plany z Knorrem i oglądania seriali na Netflixie nie będzie..emotka Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#7247888 Napisano: 19.03.2025 19:31:56 w Czy informują/ informowali?
deva napisał(a):

ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

pikawka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

maniemani napisał(a):

pikawka napisał(a):

Lancome ten do 1.03 informowali??

Może się okazać, że będzie cisza jak w przypadku kalendarza adwentowego...

I każdego innego ich konkursu 😎

Oj nie jestem wzywajcie, konkursy widmo? Nie ma zwycięzców ? emotka

Rok temu wzięłam udział we dwóch, o żadnej nagrodzie nie słyszałam, choć śledziłam wpisy na forum, pytałam. Od tamtej pory nie wiem, jeśli ktoś tam wygrał niech mnie poprawi i zwróci honor "agencji".

Ja też już nie biorę udziału i od razu wypisałam się z ich newslettera, bo tylko o te dane im chodzi organizując konkursy. Na forum nikt nic nie dostał, na fb ludzie pisali, żeby zwycięzcy dali znać i też zero odzewu.

Potwierdzam, 100 tuszów było i nic...ani u mnie ani u nikogo, nikt sie nie chwalił. Wypisałam sie z newslettera.

Ani w akcji z tuszami nie widzialam zeby ktokolwiek się chwalili ani w tych kalendarzach ani w innych konkursach.Na grupach na fb tez kazdy pytał czy były wyniki i ani 1 osoba się nie pochwalila i pod postami na fb to samo...olałam ich konkursy juz... Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7247835 Napisano: 19.03.2025 16:20:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Kupował ktos może Wawel fresh&fruity cukierki na wagę w lidlu ? Jaki macie opis na paragonie ?  Kupiłam ale mam wrażenie że chyba kasjerka pomyliła kody i naliczyła inne  emotka

Tam są wyznaczone sklepy ze stojakami Wawel… Lidla chyba nie ma. U mnie w mieście tylko Polo jest na liście…

O matko , dzięki za uświadomienie  emotka   Zobaczyłam tylko plakat ze trzeba Wawel kupic a że były na promocji i potrzebne do pracy to kupiłam tylko jakoś nazwa na paragonie miała sie dziwnie do nichemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7247825 Napisano: 19.03.2025 15:56:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kupował ktos może Wawel fresh&fruity cukierki na wagę w lidlu ? Jaki macie opis na paragonie ?  Kupiłam ale mam wrażenie że chyba kasjerka pomyliła kody i naliczyła inne  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

niewyspanamama

#7247632 Napisano: 18.03.2025 21:42:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Który nr paragonu podajemy w schweepes lidl ? Ten po prawej na górze czy ten na dole ? Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7247162 Napisano: 17.03.2025 14:36:24 w moje dzisiejsze wygrane :)

niewyspanamama

#7246918 Napisano: 15.03.2025 23:00:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

luimig napisał(a):

Czy jutro można wygrać w bramkach lidl/chupachups/kinder? Bramki to dla mnie czarna magia emotka  Jest na nie jakiś sposób oprócz tego, że po prostu trzeba mieć dużo paragonów?

Nie nie trzeba mieć dużo paragonów zeby wygrac.Wygrac można i jednym albo przewalić 20... emotka  co prawda niektóre loterie działają wg schematu wiec część osób wygraj częściej jeśli je " rozpracuje" emotka

A jakie loterie działały wg schematu ?

Nie będę tutaj rzucała nazwami bo nie o to chodzi ale są loterie gdzie dla przykładu te "bramki" to na zasadzie ze leciała nagroda 1 za 2 i to dosłownie np.3 paragony pod rząd i każdy wygrany potem np same pudła , ktoś wygral dajesz za nim moment i znowu wygrana  albo na zasadzie ze kto pierwszy wysłał o równej ten miał.
Są osoby ktore mega czesto się chwalą na grupach ze np mam już 12 trafionych a inny nic nie może trafić.Coż jak i w kreatywnych - metoda prób i błędów emotka  jedna agencja uwielbia rymy i takie wybiera a inna samą prozę emotka  Jedno jest pewne zeby się zagłębić to jeden paragon nie wystarczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7246917 Napisano: 15.03.2025 22:52:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maczupikczu napisał(a):

luimig napisał(a):

uzuri napisał(a):

isiulka napisał(a):

luimig napisał(a):

Czy jutro można wygrać w bramkach lidl/chupachups/kinder? Bramki to dla mnie czarna magia emotka  Jest na nie jakiś sposób oprócz tego, że po prostu trzeba mieć dużo paragonów?

Nie nie trzeba mieć dużo paragonów zeby wygrac.Wygrac można i jednym albo przewalić 20... emotka  co prawda niektóre loterie działają wg schematu wiec część osób wygraj częściej jeśli je " rozpracuje" emotka

A jakie loterie działały wg schematu ?

Też chętnie się dowiem

Też się chętnie dowiem emotka  I ponawiam pytanie o niedzielę - z Waszego doświadczenia i regulaminów - normalnie jak w dni powszednie czy jednak w niedzielę nagrody się nie trafiają w bramkach?

Moim zdaniem każdy wprawiony konkursowicz ma swój specjalny zapas paragonów na niedziele, licząc, że inni nie zrobili zakupów. W rzeczywistości szanse są takie same jak w każde inne dni i nie ma tu zasady. Kiedyś były dostępne dane i wynikało z nich że najwięcej zgłoszeń na konkursy i loterie jest wysyłanych właśnie w weekendy ale to pewnie też kwestia konkretnego konkursu. Jedni lubią wstawać w środku nocy, inni wolą słać wcześnie rano, a jeszcze inni czekają do wieczora. Nie ma zasady emotka

Warto jeszcze dodać że niektóre nie mają wgl otwartych nocą bramek i człowiek wysyła niby idą a pudłuje zawsze bo np w regulaminie pisze ze bramki od 6 do 23.59 a zgloszenie nocą niby i tak przechodzi... takze warto analizować Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7246895 Napisano: 15.03.2025 19:36:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luimig napisał(a):

Nie nie trzeba mieć dużo paragonów zeby wygrac.Wygrac można i jednym albo przewalić 20... emotka  co prawda niektóre loterie działają wg schematu wiec część osób wygraj częściej jeśli je " rozpracuje" emotka Wyświetl w wątku >>
1 luimig 0

niewyspanamama

#7246634 Napisano: 14.03.2025 13:37:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszania napisał(a):

Hej, wygrałam konkurs Bakomakremowy na IG, ale nie mogę do nich wysłać wiadomości. Mam info, że oni muszą mnie obserwować aby im wysłać wiadomość.
Spotkaliście się z czymś takim? Co zrobić żeby im wysłać info? To główna, aparat więc mi zależy.

Napisać im pod wynikami komentarz emotka  odblokują opcję i odeślesz dane Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7246172 Napisano: 12.03.2025 18:31:33 w Czy informują/ informowali?
Bakoma jogurt kremowy kogos informowała ? emotka  do dzis miały być wyniki Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7245954 Napisano: 12.03.2025 01:42:01 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Dagaa napisał(a):

Gdzie i co najtańszego mogę kupić z wedla?

W Biedronce Czekolady Wedel "Nadziana Mleczna"  i "nadziana deserowa" są obecnie na wyprzedaży i wchodzą po 99 gr emotka  idealny deal pod loterię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7245938 Napisano: 11.03.2025 21:13:51 w Wkurza mnie...
ola120 napisał(a):

Wkurza mnie wedelemotka
Już tyle paragonów zgłosiłam...gram rano, w południe, wieczorem i nic. Chciałam iść z córkami do fabryki czekolady  a nie mogę upolować nawet jednej wejściówki.

Konkurencja duża bo najtańszy produkt i tani to ludzie kupują... najtaniej kupowalam po 99 gr za sztukę , a dodatkowo przy zakupie 1 szt byla druga wedla gratis.Dodatkowo jednym z konkursów można było w loterii się zgłosić i 2 kreatywnych wiec pewnie i dlatego teraz taka ilość zgloszen.Obstawiam że im bliżej loterii końca tym łatwiej będzie złapać. Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7245937 Napisano: 11.03.2025 21:10:42 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

ola120 napisał(a):

Wkurza mnie wedelemotka
Już tyle paragonów zgłosiłam...gram rano, w południe, wieczorem i nic. Chciałam iść z córkami do fabryki czekolady  a nie mogę upolować nawet jednej wejściówki.

ja mam podobnie ale wiesz co, łudzę się że będzie duża rezerwa i mnie kilka razy wylosują emotka

Jaka rezerwa ? Przecież w regulaminie pisze ze nie ma rezerw.Nie dość że nagrody niewydane nie przechodzą na kolejny dzień to jeszcze te które wcale nie zostaną rozdane to nie zostaną wydane... Więc raczej Was nie wylosują z rezerwy Wyświetl w wątku >>
0 0