Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#7237602 Napisano: 28.01.2025 11:27:42 w Paragony na trwające konkursy
Kupie zdjecie kota do whiskas Wyświetl w wątku >>

rufus

#7237552 Napisano: 27.01.2025 22:42:57 w Fortis
Karolaaajn napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

gregory napisał(a):

Jakie jest Wasze doswiadczenie z realizacja bonów do stokrotki (akurat wygrane u Fortisa). Dzis sie z tym mierzyłem. Droga przez mękę. Pani w kasie nie przyjmie, bo pierwszy raz cos takiego widzi. zadzwoniła po kierowniczkę. Kierowniczka wielkie zdziwienie, nie chce za to odpowiadać. Zadzwoni do szefa. Szef prosi o zdjecie i dopiero zdecyduje. Dostał zdjecie, ale zadzwoni do szefa wszystkich szefów. W sumie stałem w sklepie 40 min zanim ostatecznie przyjęli. przecież takie bony powinny byc im znane. Ktoś miał takie problemy?

Z różnymi bonami są różne problemy, niektóre bony nie są bonami tylko np jakimiś voucherami albo czymś co wbija się jakoś zupełnie inaczej. Miałam wygrany bon na Orlen (z nałęczowianki) i pani też chwilę się zastanawiała co ma z tym zrobić i jak to wbić bo nie chciało wskoczyć ale uparta była i po gadce z kierownikiem zadziałało. Aczkolwiek po wszystkim stwierdziła ze smutkiem "No mogli by nam mówić że takie coś dają a tak to nic człowiek nie wie, z jakiego to konkursu? Z nałęczowianki? A to nie słyszałam ale gratuluje wygranej". Pani z Rossmanna też miała kiedyś problem z jakąś wygraną przeze mnie kartą bo ni to karta podarunkowa ni voucher ni bon... Tak więc ja jakoś jestem w stanie pojąć że pracujący ludzie mogą nie wiedzieć o istnieniu niektórych konkursowych form zapłaty.

Ja miałam taką sytuację w Da Grasso jak wygrałam bon na 100 zł, 3 dni czekałam aż mi powiedzieli że już się szef dowiedział co to w ogóle jest i że to można przyjąć. A co najlepsze na lodówce w sklepie była naklejka z promocją tego konkursu z którego to wygrałam, ale dalej patrzyli na mnie jak na wariatkę emotka

To ja mialem dawno temu pare stow do pizza hut.. emotka alez mi bylo glupio jak za kazdym razem musialem tlumaczyc ze to bon i nie umieli tego nabijac, a pewnego razu nabili podwojnie i tez bylo odkrecania. I czlowiek czuje sie jak intruz. emotka  A to bylo tylko do wybranej pizzerii. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

rufus

#7237277 Napisano: 26.01.2025 22:58:58 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
"Opinie o użytkowniku" na profilu.
Gdyby zrobić tak żeby na górze były najpierw najnowsze?

Jesli ktos ma wiele wpisów to trzeba przesuwac w dol, zeby zobaczyc nowe. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

rufus

#7236948 Napisano: 23.01.2025 23:11:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kako napisał(a):

Czy produkty Nivea Man również biorą udział w loterii Nivea? Czy jedynie produkty dla kobiet sygnowane samym Nivea?

Regulamin mowi o DOWOLNYM, wiec wszystko co ma w nazwie nivea. Tak sądze. emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

rufus

#7236855 Napisano: 23.01.2025 14:56:00 w Paragony na trwające konkursy
Kupie wawel itm Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7236384 Napisano: 21.01.2025 12:30:47 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Jaki to jest absurd tu Dyson 2,5 kafla i człowiek się trzęsie nad nim jak na jajkiem Faberge.
Andziaks w Dubaju zapłaciłam za te 2 flakony perfum 3 tysiące bo pojemność jednego większa niż chciałam.
Wkurza mnie ,że jestem biedakiem:(

3 tysiace za perfumy? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7236378 Napisano: 21.01.2025 12:24:46 w Avanti
monisss napisał(a):

radziosny napisał(a):

monisss napisał(a):

A jako agencja to jest najlepsza! Zawsze uprzejmi, mili, zawsze idący na rękę, przemili i prze profesjonalni ludzie emotka  Myślę, że jeśli serio patrzą na dane to nie jest to jedynie ich decyzja, a jeśli nie patrzą no to może po prostu nie trafiałam w ich gusta, może zmieniły się osoby, które to oceniały, może to zupełny przypadek, że moje prace się gdzieś podwijały i nie były widoczne. Jest taka możliwość emotka  chociaż w głębi duszy nutka zawiedzenia jest sta takie wnioski o patrzeniu na dane  emotka

Ogólnie to myślę, że komisja konkursowa nie powinna widzieć danych osobowych zgłoszenia, by nie być stronniczym. Nawet byłem przekonany, że tak to właśnie działa, ale nigdy ich o to nie pytałem. Może ktoś wie jak to jest?

a faktycznie, tak też może być. No to widzicie, ,łatwo się ocenia i wysnuwa złe wnioski ,gdy człowiek zawiedziony emotka  a tu prawda jest taka,że tylko od nas zależy czy wygramy emotka

Nie zgodze sie ze w zupelnosci zalezy od nas. emotka
O wyborze decyduje agencja.. i zgloszenie wg konkursowicza moze byc genialne a wg nich nie. I jaki masz na to wplyw? Zaden emotka Wyświetl w wątku >>
2 monisss, cb656 0

rufus

rufus

#7236312 Napisano: 21.01.2025 09:58:55 w Zdjęcia naszych wygranych

rufus

#7236259 Napisano: 20.01.2025 21:06:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pisiont zloty emotka  
Jak za gre na odwal sie to jestem szczesliwy emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7236182 Napisano: 20.01.2025 17:12:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
asiaaa85 napisał(a):

Tylko ja nie wygrałam pinaty ? emotka  4/0

Nie tylko ty. I wiecej niz 4 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7235987 Napisano: 19.01.2025 20:40:33 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Polaroid z wysylka od organizatora. Sprzedam za 160 zł 
Specyfika: https://www.avans...aroid-go-gen-2-bialy

Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7235661 Napisano: 17.01.2025 13:06:51 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Justintime napisał(a):

Lindor słodycze wygrana 07.11. Czy ktos jeszcze czeka?

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7235583 Napisano: 17.01.2025 10:29:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

Tak mnie to wszystko zastanawia:

333 piniat na etap - 2 osoby napisały 
300x paysafecard z tiger żabka (też mało osób napisało)

Gram już trochę w konkursy, przewijają się różne agencje itp itd 

ale czasem mam wrażenie, że nie wszystko jest uczciwie zrobione 

również czasem mam wrażenie, że organizatorowi się wydaje, że puścił email z wygranymi do osób a one nie dochodzą 

takie moje przemyślenia… dajcie znać co sądzicie

Kinder Jest reklamowany W tv, to już kolejna edycja, coraz mniej osób się chwali, wg mnie tu wszystko niestety jest ok
Ale nie wierze, że Kaufland poszedł, tu coś sciemniaja wg mnie

Dziwne też że "losowania" zwycięzców nie pokazał Smolar bo jakby nie było zawsze na YT były filmiki z losowania głównych wygranych gdzie było auto do wygrania. A co do kindera jest mocno reklamowany dlatego ja odpuściłem sobie bo w poprzedniej edycji zgłosiłem mnóstwo paragonów i 0 wygranej

Nie wolno odpuszczac. Czasem 1 paragon wyslany dla zasady, moze zaskoczyc. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7235562 Napisano: 17.01.2025 09:15:57 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Polaroid z wysylka od organizatora. Sprzedam za 170 zł 
Specyfika: https://www.avans...aroid-go-gen-2-bialy
Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7235520 Napisano: 16.01.2025 19:09:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nelusia102 napisał(a):

synk napisał(a):

inpost ponoć informował o loterii - wygrał ktoś z forum mieszkanie? emotka

A czy ktoś tam coś wygrał ? oprócz dodatkowych InCoinów ? bo coś nie było słychać o jakiś wygranych ?

Inpost ma kosmiczne liczby wysylanych i odbieranych paczek, wiec to akurat nie dziwne Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

rufus

#7235412 Napisano: 16.01.2025 13:44:24 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

awangarda napisał(a):

Znając Smolara to pewnie tak, ale czy wszystko poszło naraz w Lipton Lidl?

Może puścili na razie tylko główne i te dostępy. Bo bonów dużo, a nikt się jeszcze nie pochwalił

Kolega dostal maila z bonem Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

rufus

#7235376 Napisano: 16.01.2025 12:17:33 w Wygrane na wymianę/sprzedaż