Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#6350417 Napisano: 26.04.2017 17:21:18 w Lay's
magnus napisał(a):

rufus napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

rufus napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

mattadore napisał(a):

Wiekszość gra w Lays o TV , a co zrobicie jak przypadkowo traficie główną??  Mam na myśli np. brak wolnego w pracy emotka  

Kasę dostaniesz gdziekolwiek będziesz - w pracy czy na urlopie.

Kasę?

Główną wygraną jest podróż z biletami i kasa: "nagroda pieniężna w wysokości 1500zł' + kasa na podatek, której się nie dostaje. warto wiedzieć o co się gra, jest inna motywacja emotka

Wiem o co gram, zawsze czytam regulaminy. Tak jak zostało napisane wyżej 1500 to dodatek. 

Jeśli Laureat odwoła możliwość skorzystania z całości lub części Nagrody Głównej z jakiejkolwiek przyczyny nie leżącej po stronie Organizatora, nie będzie mu przysługiwał zwrot jakichkolwiek poniesionych kosztów, możliwość skorzystania z Nagrody Głównej w
innym terminie lub zwrot równowartości Nagrody Głównej.

W przypadku gdyby z przyczyn losowych Laureat nie mógł skorzystać z Nagrody Głównej, osoba towarzysząca uprzednio zgłoszona
przez Laureata może skorzystać z Nagrody Głównej jedynie samodzielnie

Grając z założeniem, że jak wygram Główną a nie pojadę to mam kieszonkowe 1500 jest podejściem egoistycznym- blokowanie miejsca tym, którzy piłkę i mecze kochają

Może jechać też jedna wskazana osoba.
Poza tym do nagrody głównej  najpierw prowadzi zwycięstwo TV, wiec jesli wygra kilka szt. i za ktoryms razem nawet nie obierając sobie za celu nagrody głownej, trafi ją to co?? Ja nie uwazam tego za egoistyczne. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6350413 Napisano: 26.04.2017 17:15:46 w Lay's
cb656 napisał(a):

mattadore napisał(a):

Wiekszość gra w Lays o TV , a co zrobicie jak przypadkowo traficie główną??  Mam na myśli np. brak wolnego w pracy emotka  

Tu nie ma przypadków. Tu jest działanie według schematu:
- założenie poczynione, zadanie wykonane, cel osiągnięty.
Wygrana jest w pełni świadomym wyborem. emotka emotka Głęboko w to wierzę (w odróżnieniu od różnych innych teorii na temat tego konkursu emotka - w końcu mam informacje z pierwszej ręki)

Nie każdy gra o nagrodę główną. Mi zależy np by wygrać TV, więc gdybym trafił nagrode główną to byłaby jakąś wypadkową a nie celem samym w sobie.
W wygranych jest wiele szczescia i przypadku, nie powiedziałbym że to tylko wybór(?) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6350409 Napisano: 26.04.2017 17:12:28 w Lay's
ewikewikk napisał(a):

rufus napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

mattadore napisał(a):

Kasę?

Główną wygraną jest podróż z biletami i kasa: "nagroda pieniężna w wysokości 1500zł' + kasa na podatek, której się nie dostaje. warto wiedzieć o co się gra, jest inna motywacja emotka

Wiem o co gram, zawsze czytam regulaminy. Tak jak zostało napisane wyżej 1500 to dodatek. 

Jeśli Laureat odwoła możliwość skorzystania z całości lub części Nagrody Głównej z jakiejkolwiek przyczyny nie leżącej po stronie Organizatora, nie będzie mu przysługiwał zwrot jakichkolwiek poniesionych kosztów, możliwość skorzystania z Nagrody Głównej w
innym terminie lub zwrot równowartości Nagrody Głównej.

W przypadku gdyby z przyczyn losowych Laureat nie mógł skorzystać z Nagrody Głównej, osoba towarzysząca uprzednio zgłoszona
przez Laureata może skorzystać z Nagrody Głównej jedynie samodzielnie Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6350403 Napisano: 26.04.2017 17:02:45 w Lay's
ewikewikk napisał(a):

mattadore napisał(a):

Kasę? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6350394 Napisano: 26.04.2017 16:48:19 w Lay's
ewikewikk napisał(a):

magnus napisał(a):

rufus napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Też mnie skręca emotka  Wyjazd mnie nie interesuje , ale ciekawość jest emotka  Ja chyba już w tym konkursie wygrałam swoje ...
Tylko szkoda że nagrody nie dotarły jeszcze

krseta napisał(a):

Skreca mnie z ciekawosci zeby zobaczyc hasla z glownych:) bo juz nie wiem co trzeba napisac:p

Mnie skręca, żeby zobaczyć hasła z TV.
A jeszcze innych zapewne skręca, by zobaczyć hasła koszulek..

Może lepiej nie wiedzieć bo połowa forum skręciłaby się ze śmiechu.
Mnie jeszcze do dzisiaj skręca jak a może czym uśmiechnął się ktoś za 70 tysięcy 

Z moich hojnie nagradzanych haseł na przestrzeni ostatnich niecałych 3 lat wynika, że liczą się hasła dopracowane, przemyślane i na temat. Wierzę, że jednak wygrywają fajne a nie przypadkowe. Przynajmniej w tych konkach.

Nie sądze by wszystkie byly czytane, wiec i te dopracowane, przemyslane oh i ah moga zostac niezauwazone posrod setek czy tysięcy innych. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#6350369 Napisano: 26.04.2017 16:05:24 w Lay's
niunia-k napisał(a):

Też mnie skręca emotka  Wyjazd mnie nie interesuje , ale ciekawość jest emotka  Ja chyba już w tym konkursie wygrałam swoje ...
Tylko szkoda że nagrody nie dotarły jeszcze

krseta napisał(a):

Skreca mnie z ciekawosci zeby zobaczyc hasla z glownych:) bo juz nie wiem co trzeba napisac:p

Mnie skręca, żeby zobaczyć hasła z TV.
A jeszcze innych zapewne skręca, by zobaczyć hasła koszulek.. Wyświetl w wątku >>

rufus

#6349616 Napisano: 24.04.2017 20:13:40 w Lay's
ewikewikk napisał(a):

rufus napisał(a):

emotka JAK ZYC GDY NIE MA NIC?!!!   emotka

Jak nie ma nic? Boczki po chipsach i Pepsi są i z nami wszystkimi zostaną, bo latem jest zawsze dużo promocji u Lidii emotka Chy

Chyba ze.  emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

rufus

#6349600 Napisano: 24.04.2017 19:42:14 w Lay's
emotka JAK ZYC GDY NIE MA NIC?!!!   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6349566 Napisano: 24.04.2017 17:40:19 w Lay's

rufus

#6348515 Napisano: 20.04.2017 23:02:44 w Lay's
Wszystko byłoby super, gdyby nie miały logo. emotka  A gdyby były jeszcze bialo czerwone to już w ogole. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6348389 Napisano: 20.04.2017 16:53:16 w Lay's
0 0

rufus

#6348356 Napisano: 20.04.2017 16:19:00 w Lay's
Nie będzie dziś.  Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6348148 Napisano: 20.04.2017 11:42:54 w Lay's
delfinka101 napisał(a):

co by nie zgubiło się;) 

Tam nie powinno być 8 tydzien - 50-56 i 9 tydzien 57-63? Wyświetl w wątku >>
1 specjal 0

rufus

#6347876 Napisano: 19.04.2017 15:51:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
Koszulka z Lays&Pepsi Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6347783 Napisano: 19.04.2017 12:58:44 w Lay's
defed napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Ja wygrałam jedną koszulkę i tym zgłoszeniem tv , więc dopytuje bo ja nie mam maila o skan dowodu właśnie 

U mnie o skan dowodu pytają tylko przy wygranych na różne osoby mieszkające pod tym samym adresem. Nie miał znaczenia nigdy stopień nagrody. Nie wiem czy to reguła, ale w wielu konkursach Avanti tak miałam.

Do mnie właśnie dotarła druga koszulka z I tygodnia, wcześniejsza też była na ten sam adres i nie pytali o skan dowodu.
Kiedyś przy piłkach poprosili. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6347684 Napisano: 19.04.2017 10:25:08 w Lay's
synk napisał(a):

Avanti informuje o wysłaniu kominów z rezerwy oraz koszulek z 1 tygodnia

Noo już dotarł mail.  Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6347673 Napisano: 19.04.2017 09:39:46 w Lay's
synk napisał(a):

Avanti informuje o wysłaniu kominów z rezerwy oraz koszulek z 1 tygodnia

Ni ma nic Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6347496 Napisano: 18.04.2017 15:44:23 w Lay's
marycha5565 napisał(a):

rufus napisał(a):

marycha5565 napisał(a):

Yes, yes, yes! Yes pierwsza koszulka! Mam frajdę, że udało się, bo przecież dopiero zaczynam przygodę z Lay's! Dodało mi to troszkę pozytywnej energii, którą straciłam w święta! emotka

Gratulacje, na ile zgłoszen? emotka

Z tego co policzyłam to wysłałam około 14 zgłoszeń emotka

W ogole, czy w ten jeden dzien? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6347467 Napisano: 18.04.2017 15:07:54 w Lay's
marycha5565 napisał(a):

Yes, yes, yes! Yes pierwsza koszulka! Mam frajdę, że udało się, bo przecież dopiero zaczynam przygodę z Lay's! Dodało mi to troszkę pozytywnej energii, którą straciłam w święta! emotka

Gratulacje, na ile zgłoszen? emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#6347443 Napisano: 18.04.2017 14:13:48 w Lay's
Są wyniki za 30-32 dzień. I znów nic. emotka Wyświetl w wątku >>
1 specjal 0