Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#6757197 Napisano: 09.01.2021 16:22:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktos wie czy w Kauflandzie cukry czy proszki z gellwe maja dobre opisy? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6757011 Napisano: 08.01.2021 14:25:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agaluna napisał(a):

fiona25 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

faworek napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

Nigdy nie korzystałam z konkursów botowych messengerowych...
Żeby zgłosić się do konkursu LIDL PEPSI skorzystalam z messengera męża, czy ktoś mi może powiedzieć, czy jeśli chcę wysłać kolejne zgłoszenie na siebie to muszę zakładać nowe konto, czy wystarczy że znowu skorzystam z messengera męża i podam potem swojego maila?

Jeśli chcesz zagrać na siebie powinnaś zagrać ze swojego konta i nie mieszać danych. emotka  z konta męża możesz zagrać kolejny raz na niego. 

a czy do messengera jest konieczne posiadanie konta na fb ? bo nie chcę mieć konta na fb emotka

kiedyś można było założyć messengera bez konta na fb , ale z tego co słyszalam to sie zmieniło  emotka

Teraz też można mieć samego messengera, moja mama tak ma emotka

mozna zalozyc konto na mesengerze ale tym samym powstaje konto na fb. Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

rufus

#6757008 Napisano: 08.01.2021 14:17:54 w Czy informują/ informowali?
a za 5 stycznia pepsi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6756931 Napisano: 08.01.2021 11:00:11 w Wkurza mnie...
katrin1 napisał(a):

inska napisał(a):

Anita26 napisał(a):

Zakupy w sklepie osiedlowym  emotka  zakupiłam proszek do pieczenia Gellwe a na paragonie artykuły owocowo-przetworcze  emotka

wczoraj bez oznaczenia na paragonie kupiłam w c4 a dzień wcześniej w żabce to samo, gdzie gellwe to gellwe na paragonie?

w kauflandzie są dobre opisy

Cukry i proszki maja dobry opis ? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6756359 Napisano: 05.01.2021 13:59:46 w moje dzisiejsze wygrane :)

rufus

#6756255 Napisano: 04.01.2021 21:31:30 w Czy informują/ informowali?
kinga-94 napisał(a):

Czy informowali z Pepsi Auchan za etap V???

Chyba nie. Byłyby wyniki na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6756221 Napisano: 04.01.2021 19:18:04 w Czy informują/ informowali?
baxter napisał(a):

Czy informowali już z ostatnich dni https://www.e-kon...res-na-swieta.html 
  mk cafe?

W wygranych jest info z ostatniego dnia. Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

rufus

rufus

#6755881 Napisano: 02.01.2021 21:57:43 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

Chyba to zależy od tego, czy jakaś osoba z grona znajomych obserwuje Wasz profil. I tylko ta osoba może zmienić swoje ustawienia

To domyślnie każda osoba. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6755873 Napisano: 02.01.2021 20:50:37 w WC - rozmowy o wszystkim
nitka310 napisał(a):

rufus napisał(a):

nitka310 napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

rufus napisał(a):

Minusem jest to, że niektórym osobom ze znajomych (nie wiem od czego to jest zależne) wyświetlają się nasze komentarze i później widać to zgłoszenie konkursowe.  emotka

To właśnie sprawia, że nie biorę udziału w konkursach na fb mimo, że konto tam mam.

A to nie dlatego, że trzeba zrobić komentarz jako publiczny żeby wygrać?

Każdy komentarz jest publiczny.

Nie miałam o tym pojecia emotka  to jak dodam komentarz do zdjęcia np kuzynki a będę miała ustawiony profil tylko żeby znajomi to widzieli, to i tak jak ktoś z obcych będzie u niej na profilu to go zobaczy?

Profil osoby a fanpage to co innego.
Jeśli skomentujesz zdjęcie kuzynki i ona ma ustawione zdjecie dla znajomych to nikt inny poza nimi komentarza nie zobaczy.
A fanpage są publiczne. W każdym razie też mogą zobaczyc to Twoi znajomi, jesli im sie to wyswietli na tablicy. A kazda inna osoba moze wejsc na strone i zobaczyc komentarze. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6755869 Napisano: 02.01.2021 20:34:23 w WC - rozmowy o wszystkim
nitka310 napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

rufus napisał(a):

Minusem jest to, że niektórym osobom ze znajomych (nie wiem od czego to jest zależne) wyświetlają się nasze komentarze i później widać to zgłoszenie konkursowe.  emotka

To właśnie sprawia, że nie biorę udziału w konkursach na fb mimo, że konto tam mam.

A to nie dlatego, że trzeba zrobić komentarz jako publiczny żeby wygrać?

Każdy komentarz jest publiczny. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6755868 Napisano: 02.01.2021 20:33:32 w WC - rozmowy o wszystkim
halliday napisał(a):

rufus napisał(a):

pewnie tym co mają polubioną stronę na której bierzesz udział.

Nie, to na pewno nie ma na to wpływu. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6755839 Napisano: 02.01.2021 18:06:54 w WC - rozmowy o wszystkim
Minusem jest to, że niektórym osobom ze znajomych (nie wiem od czego to jest zależne) wyświetlają się nasze komentarze i później widać to zgłoszenie konkursowe. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#6755759 Napisano: 02.01.2021 11:37:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

kejm napisał(a):

faworek napisał(a):

Taka przypominajka dla tych co grali w Johnnie Walker'a. Nie zapomnijcie polubić fanpeg'a to jest warunkiem w regulaminie, żeby wziąć udział. 

Dzięki za info.

Widzę też w regulaminie zapis, że zgłoszenie musi się odbyć przez ich fb, a ja korzystałam z linku z forum. Myślisz, że oni są w stanie to zweryfikować? 

Wszystko zależy od tego, jakich specjalistów mają w InCubi i czy im się chce. Są w stanie zweryfikować. Jeśli im sie chce to mogą sprawdzić traceroute. Ale może też być tak (najprawdopodobniej, bo przecież ostatecznie o to chodzi), że porównają sobie nazwiska swoich lubisiów, z nazwiskami potencjalnych laureatów. Bo przecież docelowy link konkursowy był taki sam jak z Facebooka, jak i z ekonków (choć trasa pakietów była inna).
... jednak to już wie tylko InCubi emotka

Moim zdaniem można na wszelki wypadek zalajkować, aczkolwiek ten regulamin w ogóle jest źle skonstruowany. 
Pewnie kopiuj wklej z innego konkursu.
Brzmi jakby był organizowany tylko na fb i nie ma tam nawet wzmianki o stronie konkursowej. Wyświetl w wątku >>

rufus

rufus

#6755656 Napisano: 01.01.2021 15:17:38 w co chcielibyście wygrać?
Smartwatch od Johnniego. Tak mi sie spodobał.emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#6755172 Napisano: 30.12.2020 11:56:26 w co chcielibyście wygrać?

rufus

#6754571 Napisano: 27.12.2020 14:16:50 w Nasze wygrane w minionym roku
Jedna główna 10.000 voucher wakacyjny, drobne przelewy, kilka głośników, słuchawek i poza tym głównie bony do sklepów.
No i duużo piwa.. (Jack, Warka, Heniek)  emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#6754564 Napisano: 27.12.2020 12:41:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
honcia4 napisał(a):

Jak myślicie miec jeszcze nadzieje na wyniki w  "Loteria pełna złotych" (Nestle) czy juz pozamiatane??

Laureat Nagrody Głównej informowany jest telefonicznie na numer wskazany w Zgłoszeniu o wyniku losowania w dniu losowania lub następnego dnia roboczego. 
Losowanie było 15 grudnia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6754466 Napisano: 25.12.2020 19:41:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

rufus napisał(a):

z nivea przychodzi mail od razu?

W moim przypadku 3xtak

ok, przyszedł z opóźnieniem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0