Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#6759027 Napisano: 17.01.2021 15:15:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

rufus napisał(a):

superloser napisał(a):

reniii napisał(a):

harnas napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

harnas napisał(a):

Jesteś tą panią z sekretariatu, czy wspomnianym prezesem, że mówisz, że nie zmienią wyników? Brałem udział już w nie jednym konkursie, gdzie Fundator=Organizator i po wytknięciu błędów usuwali prace niezgodne z regulaminem. W końcu marka ma się dobrze kojarzyć, a niesmak w takich wypadkach pozostaje, więc wg. mnie warto walczyć, jak się ugra - może autko pojedzie do kogoś, kto uczciwiej podszedł do zadania, jeśli nie - nic nie tracicie. W ogóle wydaje mi się, że laureatem jest osoba z forum ... emotka

Próbuj szczęścia emotka  Ja nie widzę złamania zasad regulaminu. Jestem przekonana, że odpowiedzią będzie to, że brali pod uwagę kreatywność, pomysłowość i oryginalność, a to właśnie pani Agnieszka wykazała się tymi cechami tworząc filmik. Wyszła poza szablonowe myślenie. Zaryzykowała i ma. 

nie kupowałem opon, udziału nie brałem, więc w czym mam próbować?
Piszę, że na miejscu osób, które kupiły opony Nokian ze względu na konkurs dwa razy bym się nie zastanawiał i pisał reklamacje, bo takie cwaniactwo należy tępić emotka  Następnym razem może Ty będziesz na drugim miejscu, bo co druga osoba z forum zacznie w formularzach na odpowiedź pisaną wysyłać linki do zdjęć "bombelków" i filmiki emotka peace!

Też nie brałam udziału, ale skoro pisało w regulaminie, że ma to być wypowiedź, to dlaczego wygrał film. Znając kreatywność niektórych to nie pierwszy raz, że co innego powinno być, a co innego  wygrywa.

Nie bylo napisane, ze zadanie to ma byc "wypowiedz"  emotka Regulamin okreslil wykonanie zadania jako "odpowiedz"  emotka  bez podania formy  emotka

Nie brałem udziału w tym konkursie i nie wiem jak wyglądał formularzu zgłoszeniowy, ale jeśli w nim nie było opcji załączenia pliku z pracą konkursową, to dodawanie jej w formie linku a co więcej nagradzanie jest strasznie naciągane.. 
Regulamin nic nie mówił O FORMIE ODPOWIEDZI i jeśli było to pole tekstowe to w domyśle jest to odpowiedź pisemna.
Gdybym brał udział to bym sie mocno wkurzył. 

Naciagane to sa foty na kubki Delma, haslo "pozyczone" i wycenione na 10tys zeta w Goralki, setki zdjec gdzie tylko produkty sa doklejane.

Interpretacja zadania zostala wykonana regulaminowo; orginalnie, pomyslowo i kreatywnie  emotka
Domyslnie ludzie tez powinni grac wylacznie na swoje teksty i swoje zdjecia.

Tu nawet regulamin nie okreslal ilosci znakow w odpowiedzi, wiec moze samochod chcieli dac za KREATYWNOSC a nie za wierszyk /haslo, ktore pewnie by bylok"przepisem" jak to w Spolem z majonezem emotka

Zadanie Konkursowe obejmuje odpowiedź na pytanie: Jak wyobrażasz sobie najlepszą zimową podróż z oponami Nokian Tyres?2. Wykonanie Zadania Konkursowego przez każdego Uczestnika zostanie ocenione przez komisję wyłonioną spośród przedstawicieli Organizatora (dalej: „Komisja”). Członkowie Komisji wybiorą laureatów Konkursu (dalej „Laureat” lub „LaureatKonkursu”), biorąc pod uwagę następujące kryteria przy ocenie Zadań Konkursowych wykonanych przez Uczestników: (i) kreatywność, (ii) oryginalność, (iii) pomysłowość. 

Wszystko zależy od punktu widzenia i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6759022 Napisano: 17.01.2021 14:20:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

reniii napisał(a):

harnas napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

harnas napisał(a):

Jesteś tą panią z sekretariatu, czy wspomnianym prezesem, że mówisz, że nie zmienią wyników? Brałem udział już w nie jednym konkursie, gdzie Fundator=Organizator i po wytknięciu błędów usuwali prace niezgodne z regulaminem. W końcu marka ma się dobrze kojarzyć, a niesmak w takich wypadkach pozostaje, więc wg. mnie warto walczyć, jak się ugra - może autko pojedzie do kogoś, kto uczciwiej podszedł do zadania, jeśli nie - nic nie tracicie. W ogóle wydaje mi się, że laureatem jest osoba z forum ... emotka

Próbuj szczęścia emotka  Ja nie widzę złamania zasad regulaminu. Jestem przekonana, że odpowiedzią będzie to, że brali pod uwagę kreatywność, pomysłowość i oryginalność, a to właśnie pani Agnieszka wykazała się tymi cechami tworząc filmik. Wyszła poza szablonowe myślenie. Zaryzykowała i ma. 

nie kupowałem opon, udziału nie brałem, więc w czym mam próbować?
Piszę, że na miejscu osób, które kupiły opony Nokian ze względu na konkurs dwa razy bym się nie zastanawiał i pisał reklamacje, bo takie cwaniactwo należy tępić emotka  Następnym razem może Ty będziesz na drugim miejscu, bo co druga osoba z forum zacznie w formularzach na odpowiedź pisaną wysyłać linki do zdjęć "bombelków" i filmiki emotka peace!

Też nie brałam udziału, ale skoro pisało w regulaminie, że ma to być wypowiedź, to dlaczego wygrał film. Znając kreatywność niektórych to nie pierwszy raz, że co innego powinno być, a co innego  wygrywa.

Nie bylo napisane, ze zadanie to ma byc "wypowiedz"  emotka Regulamin okreslil wykonanie zadania jako "odpowiedz"  emotka  bez podania formy  emotka

Nie brałem udziału w tym konkursie i nie wiem jak wyglądał formularzu zgłoszeniowy, ale jeśli w nim nie było opcji załączenia pliku z pracą konkursową, to dodawanie jej w formie linku a co więcej nagradzanie jest strasznie naciągane.. 
Regulamin nic nie mówił O FORMIE ODPOWIEDZI i jeśli było to pole tekstowe to w domyśle jest to odpowiedź pisemna.
Gdybym brał udział to bym sie mocno wkurzył.  Wyświetl w wątku >>

rufus

#6759008 Napisano: 17.01.2021 12:49:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

rufus napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

rufus napisał(a):

Kujawski Lidl z patelniami i robotami:
Przypomniałem sobie właśnie o tym konkursie i z ciekawości kliknąłem na stronę, choć ten konkurs był już dawno a nagrody mają być wysłane do 4 lutego.
Na liście zwycięzców z patelniami jest 30 osób, a było do wygrania 50 szt..
Paragon był odesłany, a mnie tam nie ma.  emotka
Pytanie do osób, które też wygrały.. jak jest w waszym przypadku, jesteście na liście??  emotka
Ktoś się orientuje czy te liste uzupełnili już dawno, czy dopiero są w trakcie??

https://kujawski.pl/konkurs/

Jeżeli chodzi o tą listę laureatów to ona jest z poprzedniego konkursu który był w maju. Tam było do wygrania 30 patelni grillowych i 5 robotów.

Tylko jaki miało sens wstawianie starej listy do nowego konkursu.  emotka

A ten konkurs to był w Lidlu czy w Lewiatanie, bo te wyniki są z Lewiatana przecież.

lewiatan. pomylilem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6758972 Napisano: 17.01.2021 01:03:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama-l-k-m napisał(a):

rufus napisał(a):

Przypomniałem sobie właśnie o tym konkursie i z ciekawości kliknąłem na stronę, choć ten konkurs był już dawno a nagrody mają być wysłane do 4 lutego.
Pytanie do osób, które też wygrały.. jak jest w waszym przypadku, jesteście na liście??  emotka
Ktoś się orientuje czy te liste uzupełnili już dawno, czy dopiero są w trakcie??

https://kujawski.pl/konkurs/

Jeżeli chodzi o tą listę laureatów to ona jest z poprzedniego konkursu który był w maju. Tam było do wygrania 30 patelni grillowych i 5 robotów.

Tylko jaki miało sens wstawianie starej listy do nowego konkursu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6758967 Napisano: 16.01.2021 23:53:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

rufus napisał(a):

Są w trakcie weryfikacji, mnie nie ma na liście, bo dwukrotnie musiałam odsyłać paragon (właściwie to jego zdjęcie) z potwierdzeniem nazwy oleju, że to dokładnie ten "3 ziarna", ale już mam wreszcie info, że wszystko ok. a też nie ma mnie jeszcze na tej liście. Trochę im to zajmuje, ale wszytko raczej jest w porządku sądząc po mnie.

a to ok, juz sie zmartwilem emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#6758963 Napisano: 16.01.2021 23:18:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Paragon był odesłany, a mnie tam nie ma. emotka
Pytanie do osób, które też wygrały.. jak jest w waszym przypadku, jesteście na liście?? emotka
Ktoś się orientuje czy te liste uzupełnili już dawno, czy dopiero są w trakcie?? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6758721 Napisano: 15.01.2021 13:41:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agusiac87 napisał(a):

Czy w loterii gellwe potwierdzenie przychodzi na maila czy tylko informacja na stronie dziękujemy za zgłoszenie? 

tylko na stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6758456 Napisano: 14.01.2021 13:55:59 w Czy informują/ informowali?
misiamarysia napisał(a):

rufus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kukunamuniu napisał(a):

Konkurs "Przy świątecznym stole" Parodontax - ostatni etap? emotka

już dawno (jeszcze przed sylwestrem)

mdepfs napisał(a):

a avanti rozdało już bony do Lidla za 9.01 i 10.01?
rzucił mi się 08.01 tylko w oczy

wczoraj poszedł tylko 8.01, za 9 i 10 jeszcze nie było - czekamy emotka

Za 9 i 10 ponoć też informowali.

Ale to potwierdzone? Ktoś się chwalił?

Takie info dostałem na priv. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6758454 Napisano: 14.01.2021 13:54:08 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

kukunamuniu napisał(a):

Konkurs "Przy świątecznym stole" Parodontax - ostatni etap? emotka

już dawno (jeszcze przed sylwestrem)

mdepfs napisał(a):

a avanti rozdało już bony do Lidla za 9.01 i 10.01?
rzucił mi się 08.01 tylko w oczy

wczoraj poszedł tylko 8.01, za 9 i 10 jeszcze nie było - czekamy emotka

Za 9 i 10 ponoć też informowali. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6758402 Napisano: 14.01.2021 12:00:04 w Lay's
edzia21 napisał(a):

rufus napisał(a):

Brakuje loterii od lays.  emotka

A ja wolałabym konkurs kreatywny z wypasionymi nagrodami  emotka   emotka

Telewizory, konsole.. kiedyś to byyyłooo emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#6758400 Napisano: 14.01.2021 11:57:37 w Lay's
Brakuje loterii od lays.  emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#6758187 Napisano: 13.01.2021 15:48:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anaesth napisał(a):

rufus napisał(a):

anaesth napisał(a):

Marzenie o wypasionej lodówce do nowego mieszkania poszło się paść.
Avanti, nie tak się umawialiśmy! emotka

a bylo juz info??

Nie wiem, czy lodówki już przyznali, ale bony już poszły za ostatnie dni (wpis w Informują). Domyślam się, że lodówki przyznają osobom, które już wygrały bony.

straszysz ludzi. emotka
to jeszcze jest nadzieja.. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6758174 Napisano: 13.01.2021 15:17:52 w Czy informują/ informowali?
pepsi lidl za 9, 10 i lodowki?? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6758173 Napisano: 13.01.2021 15:14:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anaesth napisał(a):

Marzenie o wypasionej lodówce do nowego mieszkania poszło się paść.
Avanti, nie tak się umawialiśmy! emotka

a bylo juz info?? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6757441 Napisano: 11.01.2021 13:50:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

rufus

rufus

#6757350 Napisano: 10.01.2021 22:47:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melancholia napisał(a):

rufus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rufus napisał(a):

Pepsi Lidl już nie działa? Bot nie odpowiada na konkurs tylko standardowa odpowiedź.. emotka   emotka

U mnie wszystko działa prawidłowo

Na koncie z którego nie było wysyłane jeszcze zgłoszenie też działa. Na tym którym było, właśnie nie.

Ja właśnie teraz normalnie wysłałam z konta, z którego było już zgłoszenie. Zero problemów.

a to z opcji zglos kolejnu paragon? bo ja probowalem po usunieciu wczesniejszych wiadomosci. jakby od zera. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6757347 Napisano: 10.01.2021 22:33:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

rufus napisał(a):

Pepsi Lidl już nie działa? Bot nie odpowiada na konkurs tylko standardowa odpowiedź.. emotka   emotka

U mnie wszystko działa prawidłowo

Na koncie z którego nie było wysyłane jeszcze zgłoszenie też działa. Na tym którym było, właśnie nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6757345 Napisano: 10.01.2021 22:13:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pepsi Lidl już nie działa? Bot nie odpowiada na konkurs tylko standardowa odpowiedź.. emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6757328 Napisano: 10.01.2021 18:51:53 w SZUKAM....
fiona25 napisał(a):

1mariusz napisał(a):

misialala79 napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Co roku mam ten sam problem.
Podpowie ktoś jak się wchodzi w ten stary wygląd strony?
W tym kompletnie się gubię... emotka

Ja już kiedyś pytałam, więc wiem. Klikasz NA SKROTY, na ostatniej pozycji jest. 

Ufff,no teraz jestem w domu!!!!!
DZIĘKUJĘ!!! emotka

A teraz moje pytanie ,czy da się to jakoś odwrócić?  emotka  W sensie wrócić do nowego wyglądu strony?  emotka

Na dole strony
Wyświetl w wątku >>
0 0