Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#7250267 Napisano: 29.03.2025 23:11:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Credo89 napisał(a):

Rety nie tylko ja tak mam, tylko do tych przegranych dochodzą wyrzuty sumienia że karmię siebie i dzieci tym paskudztwem emotka  czy komuś udało się wyleczyć z tego nałogowego konkursowego kupowania ? emotka

Wrecz przeciwnie. Wiecej wydaje emotka
Plus taki ze ograniczylem zarcie tych slodyczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

rufus

rufus

#7249887 Napisano: 27.03.2025 23:35:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

aguagu napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Tak sobie rozkminiam konkursy T-mobile (tudzież Orange, od tej samej agencji) i zastanawia mnie, czy jeśli wygrywa się gotówkę, to oni od razu dzwoniąc z informacją „wygrałeś” proszą o numer konta? Wiem, że rodzaj nagrody trzymają w tajemnicy, ale mam wrażenie, że mimo wszystko dzwonią w kolejności od najwyższego stopnia. W poprzedniej edycji, jak zajęłam miejsce 4-6, to dzwonili do mnie niedługo po tym, jak telefon odebrała forumowiczka, która zgarnęła wyższy stopień - może jednak coś jest na rzeczy emotka  A że prawdopodobnie zaczęli informować dziś i wzięli pesel i adres, to się zastanawiam, czy wciąż jest szansa na 30 tysi, czy raczej na nagrodę typowo rzeczową emotka  (oby tylko nie Arcade)
Tak, wiem, trzeba czekać na maila, ale jajko zniosę do tego czasu emotka

Ode mnie dzisiaj nie chcieli peselu emotka

W poprzednim konkursie brali ode mnie Pesel, dzwonili tydzień wcześniej(niż do osób chwalących się na forum) więc łudziłam się na główną. A to "tylko" Iphone. Dzisiaj też nie chcieli ode mnie peselu więc pewnie obdzwaniają "mniej" wartościowe vouchery czyli Lego. Dla mnie nie fair jest pytanie o pesel i dane bez podawania nagrody. Jeśli widzą, że ktoś u nich wygrał mogą dać inną nagrodę. Ale co ja tam wiem, znów wyskoczy na mnie masa "miłych" komentatorów.
A z innej beczki- czy dzisiaj Inpostem (WawaKurier) nadawane są gogle z Jagera?

Ode mnie kilka lat temu wzięli PESEL i dali doładowanie telefonu. emotka  A przy ostatniej akcji też do mnie dzwonili wcześniej, ale niestety nie odebrałam dwa razy, więc łudzę się, że to nie była główna.

A może ta babka siedzi i przegląda zgłoszenia, jak jej coś wpadnie w oko to od razu dzwoni, zaznacza do listy, a ewentualną kolejność układa sobie na sam koniec? Ogólnie to ich metody informowania są okropne "informujemy, że być może wygrała Pani nagrodę, ale nie powiemy jaką i nie obiecujemy, że w ogóle jakas będzie".

Mi powiedziała: "trzymam za Panią kciuki, żeby wygrała Pani fajną nagrodę" emotka

Ja bym jej powiedzial "ja tez trzymam za pania kciuki, zeby mi pani fajna nagrode przyznala" emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7249744 Napisano: 27.03.2025 14:20:20 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Bilety z Wedla - 17 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7249473 Napisano: 26.03.2025 15:08:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja kupilem taki:
Na naklejce ma odor protection, a w formularzu go nie ma
Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7249469 Napisano: 26.03.2025 14:57:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

rufus napisał(a):

notta napisał(a):

rufus napisał(a):

Czy żele cocolino na zwrot zakupu sa 2 rodzaje czy wiecej? 
Kupilem granatowy "washing gel" za 33,99 ale ma inna naklejke niz sa do wyboru w formularzu.
Nie jest to ultra care, ani speed clean.

ale na paragonie wchodzi speed

ZelCoccol0dou1.48l
Taki opis paragonu

a ja brałam wczoraj ten ciemny niebieski też i na paragonie mam tak:

No to nie wiem czy przejdzie emotka
Ale w sumie regulamin nie okresla
1.5. Promocja dotyczy następującego produktu - żelu do prania Wonder Wash Coccolino wprowadzonego do obrotu przez Unilever Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie lub inne spółki z grupy Unilever (dalej "produkt promocyjny" lub „produkt”), Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7249461 Napisano: 26.03.2025 14:46:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

rufus napisał(a):

Kupilem granatowy "washing gel" za 33,99 ale ma inna naklejke niz sa do wyboru w formularzu.
Nie jest to ultra care, ani speed clean.

ale na paragonie wchodzi speed

ZelCoccol0dou1.48l
Taki opis paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7249457 Napisano: 26.03.2025 14:41:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie jest to ultra care, ani speed clean. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7249419 Napisano: 26.03.2025 12:33:45 w SZUKAM....
misiamarysia napisał(a):

Czy jest teraz jakaś loteria Pepsi (kody)?

A sa jakies kody pod nakretka? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7249368 Napisano: 26.03.2025 09:44:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 z moich sklepow, 2x bilet wedel i gra lindt Wyświetl w wątku >>

rufus

#7249281 Napisano: 25.03.2025 18:49:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agaolech89 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie główne nagrody  z loterii Nivea.  Czy ktoś orientuje się czy moge podać w oświadczeniu inne dane, niż moje w zgłoszeniu? Dziś dostałam telefon że wygrałam ale to pierwsza główna z której się nie cieszę i na dodatek to tylko 1 bilet...

Najłatwiej to bedzie zadzwonic i zapytać pracownika, ktory informował.  emotka  
Jak cos to jestem chetny. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7249193 Napisano: 25.03.2025 12:40:30 w co chcielibyście wygrać?
cb656 napisał(a):

Chciałbym wygrać naprawdę duuużo pieniędzy. Wtedy mógłbym sobie kupić wszystko to, co chcę, a nie tylko cieszyć się z narzuconych przez Organizatora przypadkowych fantów, ech... emotka
P.S. Właśnie wczoraj odmówił ostatecznie posłuszeństwa wygrany kiedyś telewizor Sony. O ja nieszczęśliwy... emotka

Czytam Sony, widze:
emotka
Ps. Zycze sobie wygrania 100k emotka
Wyświetl w wątku >>

rufus

#7249166 Napisano: 25.03.2025 12:11:43 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
LejziDejzi napisał(a):

andii napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Co wychodzi najtaniej z Nivea Men i gdzie?

Nivea Men Fresh Kick antyperspriant (i kulka i spray ) wchodzi na wyprzedaży w rossmanie po 99gr emotka

Po 99gr? Czy 9.99 ?emotka

Po 99 gr emotka   wyprzedaz- żółte cenówki emotka

Takie to chyba znikaja z samego rana. Wyświetl w wątku >>
2 MDL, andii 0

rufus

#7249163 Napisano: 25.03.2025 12:03:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Karolaaajn napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

isiulka napisał(a):

rufus napisał(a):

maniek69702 napisał(a):

Widzę na forum opinie, że te wszystkie konkursy kreatywne są nic nie warte bo nie czytają zgłoszeń tylko po prostu losują nagrody. Myślicie, że to prawda?

Nie wiem, ale wyniki na drugi dzien od zakonczenia etapu sa zastanawiajace emotka

dokładnie, najlepiej słać byle co i wgl się nie starać emotka emotka

Organizatorzy idą na łatwiznę, bo przy hasłach nie mają nadzoru więc lepsze to niż loteria. W konkursach na hasło gdzie jest licznik, zgłoszenia idą w tysiącach- więc na pewno to czytają. I choć Isiulka pisze z ironią żeby słać byle co- ma rację. Przekonałam się nie raz, zresztą na rozprawie poznałam tajniki konkursów więc zdania nie zmienię. Mimo to gram, bo a nuż wylosują moje hasło emotka

To ja uważam , ze wszyscy macie rację. Wg publikowanych danych na konkurs kreatywny trwający 2 tygodnie wpada ok 10 tys. zgłoszeń. Nie ma szans tego wszystkiego przeczytać, więc moim zdaniem tu odbywa się loteria i odpada ok. 90% zgłoszeń (liczy się szczęście).

Potem odbywa się druga selekcja i odpadają zgłoszenia błędne, obraźliwe, nie spełniające wymogów regulaminu.
Następnie jest trzecia selekcja pod kątem danych osobowych bądź numeru telefonu ( chyba każdy kto choć raz odbierał nagrodę osobiście od organizatora, słyszał tekst typu" jak dobrze, że wygrała normalna osoba a nie zawodowy konkursowicz" - ja osobiście słyszałam to dwa razy w różnych agencjach) , moim zdaniem są organizatorzy ( oczywiście nie wszyscy), którzy starają się eliminować konkursowiczów.

Dodam tylko, że eliminacja konkursowiczów jest zasługą samych konkursowiczów i nieustannych skarg typu: nagradzają jedną i tą sama osobę, pewnie rodzina. Agencje starają się minimalizować ryzyko takich podejrzeń. 

Gdy na końcu zostaje ok 500 zgłoszeń to wtedy robią ostatnią eliminacje pobieżnie czytając hasła i nagradzając najlepsze. Przynajmniej tak to sobie wyobrażam emotka

Myślę, że możesz mieć rację, ale są jednak na forum osoby, które widzę praktycznie przy każdym konkursie chwalące się wygranymi (i to nie torbami, ale całkiem fajnymi rzeczami), więc z tą eliminacją "konkursowiczów", to chyba nie do końca tak jest emotka  ale z resztą wypowiedzi się zgadzam, nie ma opcji wszystkiego przeczytać, a jak widzę czasem co wygrywa w konkursach na fejsie czy insta, to aż mi zęby zgrzytają (okropne twory emotka ).

Niektorzy maja zacnie duza rodzine o roznorakich nazwiskach. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7249155 Napisano: 25.03.2025 11:55:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

isiulka napisał(a):

rufus napisał(a):

maniek69702 napisał(a):

Widzę na forum opinie, że te wszystkie konkursy kreatywne są nic nie warte bo nie czytają zgłoszeń tylko po prostu losują nagrody. Myślicie, że to prawda?

Nie wiem, ale wyniki na drugi dzien od zakonczenia etapu sa zastanawiajace emotka

dokładnie, najlepiej słać byle co i wgl się nie starać emotka emotka

Organizatorzy idą na łatwiznę, bo przy hasłach nie mają nadzoru więc lepsze to niż loteria. W konkursach na hasło gdzie jest licznik, zgłoszenia idą w tysiącach- więc na pewno to czytają. I choć Isiulka pisze z ironią żeby słać byle co- ma rację. Przekonałam się nie raz, zresztą na rozprawie poznałam tajniki konkursów więc zdania nie zmienię. Mimo to gram, bo a nuż wylosują moje hasło emotka

Jest sobie pracownik pracujacy x lat w agencji, ktora organizuje np. konkursy z past do zebow. Te wszystkie pytania konkursowe powtarzaja sie cyklicznie lub niewiele zmieniaja (jpl ile mozna pisac o tym "jak dbasz o usmiech?"emotka ) i juz to widze jak z zaaapaaartym tchem czytaja te tworczosc od deski do deski o szczotkowaniu, higenie jamy ustnej itd kolejny raz z rzedu..
Mimo, ze pewnie sa tam zgloszenia z wyzszej polki to ile mozna to samo mielić bo coz tu mozna nowego wymyslic czego jeszcze nie bylo? Nie oszukujmy sie. emotka  
I niekoniecznie szedlbym w opinie ze losuja, ale wg mnie nie wszystko jest czytanie..

Tak jak ta anegdota o profesorze ktory rzuca testami czy tam sprawdzianami i to co spadnie na stol zalicza, a to co na podloge to do powtorki.

Moze tutaj bywa na zasadzie takiej ze jest przegladane "z grubsza" i to ktore wypada ze jest ok, to zostaje nagradzane. Pewnie tez zalezy od agencji, bo rozne maja swoj styl pracy.

Poza tym w dawniejszych latach czesto publikowali wygrane zgloszenia i mozna bylo sie za glowe zlapac. Z bledami, dublowane (nagradzane 2x), kopiowane od kogos, z wulgaryzmami i w ogole bez ladu i skladu). Odeszli od publikacji i maja spokoj, ale czesto konkursy na fb czy ig pokazuja co wygrywa. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7249134 Napisano: 25.03.2025 11:19:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Joy pepsico dalej nie działa?

Zalezy u kogo. U jednych dziala u innych nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7249131 Napisano: 25.03.2025 11:17:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maniek69702 napisał(a):

Nie wiem, ale wyniki na drugi dzien od zakonczenia etapu sa zastanawiajace emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

rufus

#7249130 Napisano: 25.03.2025 11:15:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yoko napisał(a):

loteria Turek - za pierwszym razem wpisałam zły nr paragonu. Pisałam maila do agencji z prośbą o jego wycofanie - cisza. I teraz mam pytanie: czy powinnam jeszcze raz go zgłosić, ale tym razem poprawny, czy pozostało już tylko modlić się, żeby go nie wylosowali? emotka

Ja bym zglaszal drugi raz poprawny Wyświetl w wątku >>

rufus

#7249101 Napisano: 25.03.2025 10:35:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mstelmas11 napisał(a):

Mam pytanie, czy jak się wygra w Kinder Kanapka, to przychodzi jakieś potwierdzenie na emaila, że się wygrało???

Nie. Po ok tygodniu przychodzi od razu wygrana. Wyświetl w wątku >>