Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joasiunia
Postów 931
Data rejestracji 22.03.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdy człowiek próbuje się dowiedzieć o stan bliskiej osoby telefonicznie, bo szpital daleko, dzwoniący nie chce wiedzieć cudów, chce tylko żeby lekarz powiedział, że chory jest po nocy w takim samym stanie jak był, że nic złego się w nocy nie wydarzyło, a końcówka rozmowy wygląda tak:
(...)
- nie udzielę Pani takiej informacji.
- Panie doktorze, ale dlaczego? Przepisy przecież nie zabraniają, mogę podać wszystkie dane, żeby mnie pan zweryfikował, mogę podać dane chorego, dane swoje, włącznie z wszystkimi danymi poufnymi, będzie Pan wiedział, że jestem osobą upoważnioną w dokumentach. Błagam. Niech mi pan tylko powie, czy nie jest gorzej...
- nie udzielę Pani takiej informacji.
- ...ale dlaczego?
- bo nie. Jak Pani chce to sobie Pani może na mnie złożyć skargę.
I tu odkłada słuchawkę.
W obliczu ciężkiego stanu chorego, rozpaczy rodziny... To jest lekarz? Gdzie on ma serce? Wyświetl w wątku >>
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
...no i najważniejsza wygrana tych wakacji - Zdany egzamin na mianowanie!
YEAH! Z najwyższą notą Nauczycielka mianowana! Yeah, yeah, yeah!!! Wyświetl w wątku >>
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O, ja tak ten prezent widzę! Wyświetl w wątku >>
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś sprzedawał już imienne vouchery wakacyjne w Itace? Czy to w ogóle jest możliwe? Help me, please... Wyświetl w wątku >>
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale czasem trafiają się wyjątki. Ostatnio, jak kurier przywiózł pralkę, to przywiózł ją na palecie i jak wsunął pod nią wózek i ruszył, to leżące na niej kilkanaście innych paczek zaczęło się przechylać (bo były ułożone jedna na drugiej i opierały się o pralkę). Za moment miały spaść Mówię więc mu, że te paczki zaraz spadną, może je zdjąć, na co wzruszył ramionami, spojrzał na mnie zdziwiony i dalej tę pralkę przesuwał. Paczki gruchnęły o ziemię, niektóre ze sporej wysokości, a kurier nawet nie mrugnął. Z obojętną miną wysunął do końca pralkę, dopchnął na pakę te paczki, które zleciały i tyle Nie chciałabym, żeby moje przesyłki trafiały na takich "paczkowych morderców" Wyświetl w wątku >>
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joasiunia
Postów 931