Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magie1982

magie1982

#6389624 Napisano: 14.08.2017 14:13:02 w Czy informują/ informowali?
buziolek napisał(a):

Czy z Cin&Cin ma już ktoś @ o pozytywnej weryfikacji paragonu? Długo trzeba czekać, informowali 1 sierpnia 

Nie Wyświetl w wątku >>
0 0

magie1982

#6389588 Napisano: 14.08.2017 13:23:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
50 lays stokrotka, 50 lays itm, 500 eb stokrotka emotka Wyświetl w wątku >>

magie1982

#6389430 Napisano: 14.08.2017 09:18:40 w Czy informują/ informowali?
patryczq napisał(a):

magie1982 napisał(a):

patryczq napisał(a):

magie1982 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Co z tym Incubi Tchibo Tesco, ktoś, coś? Jakieś sms przed północą?  emotka

cisza  emotka obawiam się, że jeszcze sobie poczekamy na wyniki emotka

patrzyłam teraz na ich fb i napisali komuś, że wytypowane osoby zostały juz poinformowane  emotka

zdjęcie, pod którym były wszystkie nieprzychylne komentarze zostalo usunięte. Ta agencja, to jakieś nieporozumienie...

Ja się nie dziwię, bo nie wszyscy komentowali z kulturą. Nawet jeśli zaszło jakieś opóźnienie, to można było dać szansę wytłumaczyć się agencji. A komentarze niektórych pod tamtym zdjęciem przyprawiały o ból brzucha. Jakby dostali wiadomości o wygranej to by już nie zgłaszali się do sponsora, a tak chcą zwrotu za zakup bo przegrali. Śmiech na sali. Tak to ja mogę każdy konkurs podważyć. Albedo i Smolar też spóźniają się czasem z wynikami i jakoś dalej są na rynku i robią konkursy tym samym sponsorom, mimo wielu zażaleń. Bo ktoś nie wygrał. Zawsze ktoś musi przegrać. Jakby dostali wiadomość o bonie na 5 tysięcy, to siedzieliby cicho i nie lecieli do sponsora ze strachu, że stracą nagrodą. I nic by ich nie obchodziło, że inni przegrali emotka   A wystawianie teraz tej agencji najniższych oceń na facebooku jest mega słabe. Zwłaszcza z fejkowych kont. No bo przecież nie pogrożą agencji prawdziwymi danymi, bo jeszcze przypadkiem źle paragon zweryfikują. Taka odwaga na pół. Nie bronię InCubi, ale taka wpadka może każdemu się zdarzyć. Życzę im, aby w pracy spotkało ich to samo. By przez jeden błąd ktoś przekreślał im cały dorobek. Ale nie ma to jak robić do własnego gniazda...

A ja się dziwię, bo jak ktoś noe ma nic do ukrycia, tobyakich rzeczy nie robi. Każdego obowiązują jakieś zasady i terminu. W tym wypadku termin, który samo sobie narzucili. Pomyśl, co by było jakby chirurg na sprzętu przekładał operacje ratująca życie? Każda praca ma swoje zasady

Jak można w ogóle pracę chirurga porównywać od ogłaszania wyników za konkurs. Stawiasz na tym samym poziomie odpowiedzialność za przyznanie bonu do Tesco o wartości 200 złotych i czyjeś życie? Poza tym nie chodzi mi o to, żeby agencje robiły, co chcą, ale o to, żeby grający też zachowywali kulturę i trochę wyrozumiałości. A nie od razu takie akcje. Myślę, że sama nie chciałabyś zostać tak zbombardowana za swój błąd.

A pewnie, że nie można, bo to odpowiedzialność na innym poziomie. Miało to tylko nakreślić samo znaczenie słowa ODPOWIEDZIALNOŚĆ. Każdy czy to pracownik agencji, czy to właśnie chirurg powinien być w swojej pracy rzetelny. Tu rzetelności zabrakło. Do tego pojawiło się KŁAMSTWO. Jak można bronić takich osób. Wcale się nie dziwię, że ludzie się wkurzyli i napisali, co napisali. Jak ktoś nie umie się podporządkować regułom, które sam wyznaczył, to chyba coś jest nie tak, prawda? Wyświetl w wątku >>
0 0

magie1982

#6389396 Napisano: 14.08.2017 07:37:40 w Czy informują/ informowali?
patryczq napisał(a):

magie1982 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

patrzyłam teraz na ich fb i napisali komuś, że wytypowane osoby zostały juz poinformowane  emotka

zdjęcie, pod którym były wszystkie nieprzychylne komentarze zostalo usunięte. Ta agencja, to jakieś nieporozumienie...

Ja się nie dziwię, bo nie wszyscy komentowali z kulturą. Nawet jeśli zaszło jakieś opóźnienie, to można było dać szansę wytłumaczyć się agencji. A komentarze niektórych pod tamtym zdjęciem przyprawiały o ból brzucha. Jakby dostali wiadomości o wygranej to by już nie zgłaszali się do sponsora, a tak chcą zwrotu za zakup bo przegrali. Śmiech na sali. Tak to ja mogę każdy konkurs podważyć. Albedo i Smolar też spóźniają się czasem z wynikami i jakoś dalej są na rynku i robią konkursy tym samym sponsorom, mimo wielu zażaleń. Bo ktoś nie wygrał. Zawsze ktoś musi przegrać. Jakby dostali wiadomość o bonie na 5 tysięcy, to siedzieliby cicho i nie lecieli do sponsora ze strachu, że stracą nagrodą. I nic by ich nie obchodziło, że inni przegrali emotka   A wystawianie teraz tej agencji najniższych oceń na facebooku jest mega słabe. Zwłaszcza z fejkowych kont. No bo przecież nie pogrożą agencji prawdziwymi danymi, bo jeszcze przypadkiem źle paragon zweryfikują. Taka odwaga na pół. Nie bronię InCubi, ale taka wpadka może każdemu się zdarzyć. Życzę im, aby w pracy spotkało ich to samo. By przez jeden błąd ktoś przekreślał im cały dorobek. Ale nie ma to jak robić do własnego gniazda...

A ja się dziwię, bo jak ktoś noe ma nic do ukrycia, tobyakich rzeczy nie robi. Każdego obowiązują jakieś zasady i terminu. W tym wypadku termin, który samo sobie narzucili. Pomyśl, co by było jakby chirurg na sprzętu przekładał operacje ratująca życie? Każda praca ma swoje zasady Wyświetl w wątku >>
0 0

magie1982

#6389378 Napisano: 13.08.2017 23:08:10 w Czy informują/ informowali?
apoccalipsa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

zdjęcie, pod którym były wszystkie nieprzychylne komentarze zostalo usunięte. Ta agencja, to jakieś nieporozumienie... Wyświetl w wątku >>
0 0

magie1982

#6389080 Napisano: 12.08.2017 14:33:10 w Paragony na trwające konkursy
poprostuanette napisał(a):

kupie 4 kody lays maxxx gaming

też kupię, bo jeść tego nie dam rady emotka Wyświetl w wątku >>

magie1982

#6389076 Napisano: 12.08.2017 14:24:16 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

magie1982 napisał(a):

darog napisał(a):

magie1982 napisał(a):

darog napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Czyżby InCubi chciało zatuszować swoją niekompetencję? emotka  Na wszelki wypadek zrobiłam sobie zrzut tego komentarza. I jak jeszcze poinformują, to zapytam jakim cudem w czasie podróżują, bo też bym chciała emotka  

nie wiem po co takie kłamstwanie lepiej napisać ,,przepraszamy za opóźnienie, wyniki będą XX.XX.2017 roku " ?

Chodzi o ten Tchibo/Tesco?W reg mają wybrać do 22 sierpnia, mają czas, ale też czekam emotka

Agencja na fb twierdzi, że zwycięzcy zostali poinformowani....

nie zaglądam na fb, ale tak jak ktoś już wcześniej twierdził-ktos TU by wygrał...

Ja to pisałam i wiem to, ale termin nie był do 22, tylko do 11. 

to regulamin zmienili, czy ja patrze na inny? ja widze do 22 sierpnia komisja + ileś tam na powiadomienie § 3 pkt 6.. 

siebie też mogliby zmienić.Piszą farmazony na tym FB i robią z ludzi deb...
A teraz Wam zdradzę, skąd wiem dlaczego NIE PUŚCILI na 100%...otóż, zawsze przed puszczeniem esków z jakiejkolwiek akcji w ich wykonaniu, na ich stronie pod REGULAMINEM danej promocji pojawia się OŚWIADCZENIE do pobrania. Do tego oświadczenia odwołuje się treść wiadomości w esemesie. 

dobrze wiedzieć, pozostaje dalej czekać i się łudzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magie1982

#6389054 Napisano: 12.08.2017 13:18:43 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

magie1982 napisał(a):

darog napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Czyżby InCubi chciało zatuszować swoją niekompetencję? emotka  Na wszelki wypadek zrobiłam sobie zrzut tego komentarza. I jak jeszcze poinformują, to zapytam jakim cudem w czasie podróżują, bo też bym chciała emotka  

nie wiem po co takie kłamstwanie lepiej napisać ,,przepraszamy za opóźnienie, wyniki będą XX.XX.2017 roku " ?

Chodzi o ten Tchibo/Tesco?W reg mają wybrać do 22 sierpnia, mają czas, ale też czekam emotka

Agencja na fb twierdzi, że zwycięzcy zostali poinformowani....

nie zaglądam na fb, ale tak jak ktoś już wcześniej twierdził-ktos TU by wygrał...

Ja to pisałam i wiem to, ale termin nie był do 22, tylko do 11.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magie1982

#6389052 Napisano: 12.08.2017 13:17:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś dostał już odpowiedź na maila w sprawie wygranego kosza cin cin? Wyświetl w wątku >>
0 0

magie1982

#6389049 Napisano: 12.08.2017 13:15:48 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Chodzi o ten Tchibo/Tesco?

W reg mają wybrać do 22 sierpnia, mają czas, ale też czekam emotka

Agencja na fb twierdzi, że zwycięzcy zostali poinformowani.... Wyświetl w wątku >>
0 0

magie1982

#6389002 Napisano: 12.08.2017 08:03:02 w Czy informują/ informowali?
apoccalipsa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Że jak? Akurat..... i nikt  forum, jasne Wyświetl w wątku >>

magie1982

#6388998 Napisano: 12.08.2017 07:30:45 w Czy informują/ informowali?
Co z tym Incubi Tchibo Tesco, ktoś, coś? Jakieś sms przed północą? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magie1982

#6388878 Napisano: 11.08.2017 16:29:35 w moje dzisiejsze wygrane :)

magie1982

#6388826 Napisano: 11.08.2017 14:24:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kurde, jakiś smutny ten dzień, pusto... Wyświetl w wątku >>
0 0

magie1982

#6388738 Napisano: 11.08.2017 11:43:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Szminka z Loreal i nawet z imieniem haha  Wyświetl w wątku >>
0 0

magie1982

#6388708 Napisano: 11.08.2017 10:44:16 w co chcielibyście wygrać?
Porządny ekspres do kawy,auto,dom Wyświetl w wątku >>
0 0

magie1982

#6388302 Napisano: 10.08.2017 11:59:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
anialistopad napisał(a):

TRND projekt bobovita @

I u mnie ️ Wyświetl w wątku >>
0 0

magie1982

#6388232 Napisano: 10.08.2017 11:20:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

magie1982

#6388133 Napisano: 09.08.2017 23:14:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
chicaaa napisał(a):

Czy jest ktoś jeszcze na forum, kto nie otrzymał nagrody z konkursu L'Oreal Cannes?

Ja, szminki Wyświetl w wątku >>
0 0

magie1982

#6387928 Napisano: 09.08.2017 16:54:14 w moje dzisiejsze wygrane :)