Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kinzao

kinzao

#6422833 Napisano: 31.10.2017 13:21:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
Żelazko Philips na 20 lecie ITM - złota zasada - jedno zgłoszenie do loterii i jest emotka Wyświetl w wątku >>

kinzao

#6422780 Napisano: 31.10.2017 11:38:11 w Dyskusje o loteriach
Claudia77 napisał(a):

[quote=

norweska20 napisał(a):

wolałbym takich rzeczy nie wiedzieć - człowiek się zawsze łudzi że może tym razem wysyłając zgłoszenie , a tu takie rzeczy 

norweska20] wolałbym takich rzeczy nie wiedzieć - człowiek się zawsze łudzi że może tym razem wysyłając zgłoszenie , a tu takie rzeczy 

a ja właśnie chcę wiedzieć, przynajmniej wiem na czym stoję, a nie idiotów z ludzi będą robić ...

Ale co to zmienia? Nie wyślesz zgłoszenia do kolejnej loterii gdzie do wygrania jest X samochodów? emotka Ja od początku jak gram w konkursach założyłem, że w tego typu akcjach MUSZĄ dziać się jakieś przekręty emotka Nawet konki gdzie do wygrania jest auto po wykonaniu jakiegoś zadania
(odpowiedź, sms...) są tak łatwe do zmanipulowania, że te samochody,
które trafiają do normalnego Kowalskiego to pewnie idą od czasu do czasu
tylko po to, żebyśmy wierzyli, że jednak można.... i znowu kilka
grosików od nas pójdzie do puli przy następnej loterii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kinzao

kinzao

kinzao

#6415867 Napisano: 13.10.2017 13:06:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

kinzao

#6415866 Napisano: 13.10.2017 13:03:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wygrana zgrzewka w EB - punkt o nagrodzie z regulaminu:
Nagrodą II-go stopnia w konkursie jest zgrzewka piwa EB o wartości 72,00 zł (słownie: siedemdziesiąt dwa złote 00/100), przekazane przesyłką kurierską na adres podany przez laureata zgodnie z pkt. 8.4 regulaminu.

Czy ja czegoś nie rozumiem, czy właśnie przeczytałem, że zgrzewka (4 pak) piwa EB wycenili na 72 zł ? emotka Czy to nie jest 4-pak tylko jakaś większa 'zgrzewka'?
Pytam czy coś wiecie bo chcą żeby im wysłać paragon i nie wiem czy chce mi się tyłek z fotela podnieść dla zysku rzędu 3-4 zł emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kinzao

#6414763 Napisano: 11.10.2017 08:51:40 w Konkursy to ... ciężka praca!
Mniej więcej rok temu na początku października pierwszy raz wziąłem udział w konkursie (albo Jogobella albo Kinder Country nie mogę dokładnie ustalić co było pierwsze emotka ), więc w sumie akurat stuknął mi roczek w tym biznesie emotka
W ciągu tego roku mocno zmieniło się moje postrzeganie tego co można posiadać, za ile i czy warto to kupować. Zaczęło się dość dobrze bo kilkoma głośnikami z Jogobelli i główną w postaci bonów na 3,5 tys, potem już poszło. Bawimy się w to razem z żoną, oboje pracujemy, ale konkursy stały się taką odskocznią i formą rozwoju naszej 'kreatywnej' strony emotka Głównie celujemy w konkursy kreatywne - zdjęcia i filmy (kocham filmiki bo to taki mój konik emotka ) czy zgłoszenia sms. Loterie nas nie kochają, chociaż też raz wpadła główna jednym zgłoszeniem. W okolicach grudnia ustaliliśmy sobie plan co chcemy wygrać w pierwszym roku - była to konsola, rowery i wycieczka. Nie wpadł tylko rower, które w moim odczuciu zgarniają głównie osoby z dziećmi na zdjęciach emotka Jednak mimo to uważam, że plan zrealizowaliśmy ponad nasze najlepsze oczekiwania bo udało się zgarnąć dużo wartościowych nagród, które często przewyższały wartość jednej wypłaty. Wymarzona wycieczka też już czeka emotka Czy to ciężka praca - uważam, że mimo wszystko nie - fakt czasami nerwowa, ale z odpowiednim podejściem konkursy potrafią mocno poprawić jakość życia emotka Teraz żałuję, że nie wiedziałem o tym w czasach studenckich emotka emotka emotka

PS. To chyba największy mój wywód na tym forum emotka Wyświetl w wątku >>

kinzao

#6414193 Napisano: 10.10.2017 09:24:27 w Dyskusje o loteriach
dwaburekoty napisał(a):

ace napisał(a):

W moim Auchan paragony zbiera ... ochroniarz jeżdżący po parkingu Robi sobie slalom wokół samochodów - samochody i to co się z nimi dzieje mało go interesują, za to jak tylko zbliża się do wysepki z koszykami nagle zwalnia, wytęża wzrok, a jak trzeba to zsiada Jak się wie o co chodzi to śmiesznie to wygląda A co do wysyłania, to trzeba próbować Nasza forumowa Mariola jest tego przykładem

Ja niestety mam Auchana daleko, ale wczoraj robiąc tam te jedyne na pół roku zakupy, wyłapałam chyba z 17 paragonów. Tylko, że na części z nich był alkohol. Przechodzą takie paragony?

W regulaminie niby jest info, że nie liczą się napoje alkoholowe, tytoń itp itd Wyświetl w wątku >>

kinzao

#6414175 Napisano: 10.10.2017 08:44:18 w Dyskusje o loteriach
Czy mi się wydaje, że mamy teraz jakiś wysyp loterii i jak na lekarstwo konkursów kreatywnych z fajnymi nagrodami...?
Jogobello wróć emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

kinzao

#6410666 Napisano: 03.10.2017 10:35:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilety Kinder Bueno emotka Wyświetl w wątku >>

kinzao

#6410142 Napisano: 02.10.2017 10:32:04 w Czy informują/ informowali?
bajdeq napisał(a):

Na Hoop Cole raczej nie ma już co czekać po TYM poście...

Aż dziwne, że nikt się na forum nie pochwalił, rzadko się zdarza, że konkurs całkowicie pomija forum... Wyświetl w wątku >>
0 0

kinzao

#6408887 Napisano: 28.09.2017 13:54:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje auta!!!! emotka emotka emotka emotka
Ile zgłoszeń poszło? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kinzao

#6408127 Napisano: 27.09.2017 09:01:18 w Pomocy!!!!
Trochę nie mogłem znaleźć odpowiedniego wątku, więc spróbuje tutaj - jeżeli jednak gdzieś istnieje podobny temat to proszę o przeniesienie.

Od razu mówię - jestem laikiem w tych kwestiach, pracuje na normalną umowę, nie prowadzę działalności więc wszystkiego typu podatki interesowały mnie do tej pory jak zeszłoroczny śnieg emotka

Kwestia opodatkowania sprzedanych nagród - co jakiś czas wpada nagroda, której wartość spokojnie przekracza 1000-2000zł. Część z tych rzeczy wystawiam na allegro / olx itp i sprzedaje. Pieniądze oczywiście wpływają na moje konto czyli ślad po tych transakcjach pozostaje. Sprzedaż jest oczywiście nieregularna i nie ma nic wspólnego ze sprzedażą 'sklepową'.
Co z podatkiem od takiej sprzedaży? Uwzględniacie to potem w waszych PIT'ach? Staracie się sprzedawać poza allegro i pieniądze "do skarpety"? emotka Będę wdzięczny za wypowiedzi osób, które bawią się w to dłużej bo dla mnie to dopiero pierwszy 'rok podatkowy' z konkursami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kinzao

#6407282 Napisano: 25.09.2017 11:55:17 w Czy informują/ informowali?

kinzao

#6407116 Napisano: 24.09.2017 20:09:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Chyba dwa tygodnie nie miałem czasu się za bardzo wpisywać więc małe podsumowanie:

Puma Martess:
- Xbox One S
- Samsung J3
- Plecak
- Piłka
- Słuchawki x3 szt

Jacobs Tesco - okazało się, że jednak to był ekspres emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

kinzao

#6403744 Napisano: 15.09.2017 10:55:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kolejna piłka z 4move.
luko922 dobrze podpowiedział kiedyś - pójdzie na aukcje WOŚP emotka Wyświetl w wątku >>

kinzao

#6403284 Napisano: 14.09.2017 08:01:45 w Dyskusje o loteriach
Czy w loterii Kinder Buerno trzeba mieć każdy baton na osobnym paragonie? Wyświetl w wątku >>
0 0

kinzao

#6402940 Napisano: 13.09.2017 13:44:56 w Czy informują/ informowali?
Almette z pierwszego losowania? Wyświetl w wątku >>
0 0

kinzao

#6402781 Napisano: 13.09.2017 09:33:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj kajak ITIWIT z Milko emotka Sprzedam! emotka Wyświetl w wątku >>

kinzao

#6399757 Napisano: 05.09.2017 19:27:35 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
izkak napisał(a):

cb656 napisał(a):

Najnowszy przykład: KLIKDzisiaj miałem całą przeprawę z Panią z Intermarche, która zaczęła mi rzucać tekstami, że takie przybijanie pieczątek jest nielegalne. Długo musiałem jej tłumaczyć, że opis żelu pod prysznic w żaden sposób nie sugeruje produktu Palmolive i tylko dlatego proszę o potwierdzenie tego co kupiłem... ostatecznie pieczątkę dała, ale 5 minut walenia głową w mur bo w moim zapyziałym mieście chyba jestem jedynym, które gra w konkursach i śmie prosić o takie rzeczy...

Akurat Streamline nie wymaga żeby na paragonie była konkretna nazwa produktu. Nigdy nie miałam u nich problemu z odbiorem nagrody nawet jak na paragonie widniało tajemnicze "mydło w pl"  emotka  Niemniej, to nie zwalnia sklepów z dokładnego opisywania towarów w sposób możliwy do ich jednoznacznego zidentyfikowania chociażby na potrzeby kupujących... Ja mam podobnie w Groszku i ABC - tam nawet mylą nazwy marek np. Wedel = Wawel  emotka

Spoko może Streamline nie robi problemów (co prawda też dziwne, żebym zawsze rozkminiał wstecz czy agencja robi czy nie robi problem, stawiając na szali ewentualną stratę prawa do nagrody), ale ktoś inny może zrobić problem a Panie w ITM dalej będą mi robić problemy (to samo było z Pudliszkami....).
W ABC akurat nie mam problemu z pieczątką bo po prostu Pani już wie, że ja albo żona przychodzimy na zakupy do konkursu i stempluje emotka Ale prawda jest taka, że jest to kłopotliwe dla obu stron a dzisiaj to już mnie po prostu wkur....zyło emotka

PS. Chyba zmęczony byłem jak to pisałem... coś za dużo 'problemów' w jednej wypowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0