Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
tesa
Postów 149
Data rejestracji 13.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieprawda...moje Tesco bardzo rzadko bierze udział w promocjach, a tym razem jest na liście
w tym regulaminie są podane markety, które biorą udział w tej promocji
http://www.knorr....in_knorr_w_tesco.pdf
Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
GRASP GROUP
ul.Wita Stwosza 24A
02-661 Warszawa Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie dzisiaj dzwonili z tego konkusu, powiadomili, że wygrałam stojak pod ręcznik, podali adres i mam przysłac im paragon...wydaje mi się, że mieli bez żadnego powiadamiania wysyłac te stojaki, a ta pani powiedziała, że musi do wszystkich 130 osób zadzwonic z informacją o wygranej i prośbą o odesłanie paragonu przecież nawet tych stojaków miało byc 200 Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po wyrazie DESKA musi byc kropka, a nie przecinek, dalej już mogą byc przecinki Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorki 1308,10 Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie też jeszcze nie dotarły, a wygrałam na samym początku promocji Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i znowu czarujesz wyraźnie mi napisałaś, że tak wygrałaś kilka zestawów i nie wiesz dlaczego u mnie ten sposób nie działa (mam jeszcze tą wiadomośc od Ciebie, nie usunęłam jej i aż sprawdziłam, co mi napisałaś) i że napisałaś mi swój sposób, a za tą rejestrację to mi korona z głowy nie spadnie, tak mi dokładnie napisałaś, a potem to już wogóle się do mnie nie odzywałaś
wiem, że mi korona z głowy nie spadnie, jak się komuś zarejestruję, ale nie lubię, jak ktoś mnie oszukuje i nie pisz mi proszę na PW, że Cię oczerniam, bo wszystko, co tu napisałam jest prawdą i chyba nie tylko mnie nabrałaś, widziałam, że jeszcze 2 osoby miały do Ciebie o coś pretensję Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla mnie to bardzo dziwne, przecież to Ty sama pisałaś do mnie na PW, że w zamian za rejestrację zdradzisz mi sposób na wygranie zupek z knora zarejestrowałam się, a Ty oczywiście podałaś mi sposób, który wogóle nie działa i jeszcze mi wmawiałaś, że u Ciebie ten sposób działa bez zarzutu, a tu widzę, że sama pisałaś do kogoś o wygranie tych zupek
kobieto, przestań wreszcie oszukiwac ludzi Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek ratuj proszę Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek dzięki za pomoc Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakiś czas temu dzwoniłam na infolinię i pytałam się, dlaczego tak mam, że codziennie brakuje dla mnie już tych lepszych nagród, chociaż dosyc szybko odpowiadam na pytania, od czego to jest uzaleznione. Na to miły pan mi odpowiedział, że jest to uzależnione od organizatora, jakie nagrody rozdysponuje na dany dzień i on mi nic nie może podpowiedziec, bo to tylko wie organizator, a ich nie o tym informują. Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane