Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
tesa
Postów 149
Data rejestracji 13.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie podawałam
w poprzednim konkursie też nie podawałam danych i najpierw dostałam maila z prośbą o dane, a dopiero później (po 2 tygodniach) zaczęli do wszystkich dzwonic... podejrzewam, że teraz rozsyłają maile, a lada moment zaczną dzwonic do tych, co podali swoje dane od razu Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam,
Z wielką przyjemnością pragnę poinformować, iż znalazł/a się Pan/i na liście Laureatów nagrody głównej w konkursie „Odkryj Świat Piękna z L’Oréal Paris w drogeriach Rossmannâ€.
Zgodnie z §12 niniejszego regulaminu proszę o uzupełnienie wszystkich niezbędnych informacji, tj. imię, nazwisko, pełen adres, numer telefonu.
Szybka odpowiedź na maila pozwoli nam przekazać nagrodę bez zbędnej zwłoki.
i prośba o przesłanie paragonu Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie też właśnie kurier z fotelikiem zawitał Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj, chyba tak będzie, najpierw zbiorą wszystkie dane, a potem będą do wszystkich dzwonic po paragony... w regulaminie napisali:
Każdy ze zwycięzców zostanie poinformowany przez Koordynatora o wygranej telefonicznie (na
numer telefonu podany w przesłanym emailu zgłoszeniowym) do dnia 27 sierpnia 2009 r.
to jeszcze mają na to tydzień Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież można jechac do SPA, częśc uregulowac voucherem, a częśc wyłożyc z własnej kieszeni Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z pewnością tak jest, bo dopiero po jakimś czasie dostałam jeszcze maila na drugie konto z prośbą o dane, to nawet maili nie wysyłają wszystkich jednocześnie... a tych co podali dane trzymają na koniec i dopiero później będą dzwonic, tak mi się wydaje... jest jeszcze nadzieja, że do Ciebie zadzwonią Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli wcześniej nie podałaś swoich danych, to może dostaniesz maila, a jak podałaś, to może zadzwonią do Ciebie... narazie chyba zawiadamiają tych, co nie podali swoich danych Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też taki mail, bo nie podałam wcześniej danych... nareszcie wyłonili zwycięzców Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja jednego paragonu Jacobs z 30.07. PW Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałaś pomóc, to się liczy Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tym konkursem zajmuje się agencja Lowe Activation Sp. z o.o. z Warszawy Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niedawno dzwoniłam do tej firmy, chodziło mi akurat o poprzedni konkurs, rozmawiałam z bardzo przyjemnym panem... jak chcesz, to możesz spróbowac zadzwonic, namiary podałam w wątku szukam Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co to za link? Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.carref...e-poniesc-swiezosci/ Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie się rozglądałam i nie widziałam pasty MaxFresh with Mouthwash Beads 125 ml... była tylko 75 ml w cenie 5,85 zł Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już informowali zwycięzców Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratuluję Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja mu każdy NIP i PESEL wysyłałam sms-ami Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scamp Ty mu podałeś NIP sklepu? ja mu podałam NIP-y nasze, bo mówił o odprowadzeniu podatku i urzędzie skarbowym, po co mu NIP sklepu? Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki Wyświetl w wątku >>