Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nikos

nikos

#6845529 Napisano: 18.02.2022 22:56:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś wysyłał dziś zgłoszenie z Zimy z Lidl i dostał zwrotkę z podziękowaniem na maila w Onecie? Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6845525 Napisano: 18.02.2022 22:31:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Pomocy emotka  mam takie nowe paragony z lidla, i w miejscu gdzie zawsze byla data nie ma jej... czy numer wydruku wpisac ten, ktory zawsze byl u gory po prawej czy ten z dolu gdzie teraz jest dataemotka Chodzi o konk piwo z lidl do dzis.

emotka

Numer jest na górze po prawej stronie, data powinna być pod sumą zakupów (Ja tak mam). Wyświetl w wątku >>
1 frodo 0

nikos

#6845216 Napisano: 18.02.2022 08:21:37 w Paragony na trwające konkursy
Mam Persil z Auchan 30 zł  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6844697 Napisano: 16.02.2022 07:04:20 w SZUKAM....
Szukam kogoś kto weryfikowal płatności olx. Jest do olx jakiś działający telefon? Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6844632 Napisano: 15.02.2022 17:30:17 w Kupię...
Kupię weekendowy pobyt w hotelu na południu Polski.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6844494 Napisano: 15.02.2022 08:07:46 w Wkurza mnie...
anaesth napisał(a):

Mi to by się przydało po prostu Intermarche, może być bez kas samoobsługowych emotka  

To samo pomyślałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

nikos

#6844380 Napisano: 14.02.2022 15:45:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

nikos napisał(a):

monisss napisał(a):

anionimowo napisał(a):

monisss napisał(a):

anionimowo napisał(a):

Jestem tak zła, dziecko zniszczyło mi zgłoszony paragon do Lay'sNie do odratowaniaA jak wygram? Małe szanse ale zawsze sąTo co wtedy mam zrobić? 😬 

duplikat ze sklepu?

Da się tak zrobić?I jak?Pierwszy raz słyszę o takiej możliwości?

nigdy nie brałam , ale wiem,że niektórzy tu pisali o duplikatach

Wszystko zależy od regulaminu. W większości regulaminów jednak jest zaznaczone, że życzą sobie oryginał.

Duplikat to chyba też w dalszym ciągu oryginał - bo nie kopia, ani zdjęcie.Wydaje mi się, że większy problem jest z otrzymaniem duplikatu w sklepie niż z zaakceptowaniem przez organizatora.

Tak, wydaje Ci się. 

Duplikat nie jest oryginałem. Duplikat jest duplikatem paragonu. Dla przykładu Smolar zaznacza że 
"Dowód zakupu – oryginał paragonu fiskalnego lub imiennej faktury VAT(...)  Dowodem zakupu na potrzeby niniejszego Konkursu nie jest w szczególności jego:- kserokopia,- kopia notarialnie poświadczona, - wtórnik,- odpis,
- duplikat....

Dlatego warto zapoznać się z konkretnym regulaminem. Wyświetl w wątku >>

nikos

#6844375 Napisano: 14.02.2022 15:32:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

anionimowo napisał(a):

monisss napisał(a):

anionimowo napisał(a):

Jestem tak zła, dziecko zniszczyło mi zgłoszony paragon do Lay'sNie do odratowaniaA jak wygram? Małe szanse ale zawsze sąTo co wtedy mam zrobić? 😬 

duplikat ze sklepu?

Da się tak zrobić?I jak?
Pierwszy raz słyszę o takiej możliwości?

nigdy nie brałam , ale wiem,że niektórzy tu pisali o duplikatach

Wszystko zależy od regulaminu. W większości regulaminów jednak jest zaznaczone, że życzą sobie oryginał. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6844026 Napisano: 12.02.2022 10:53:07 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas jest dobrze emotka    Zdaję sobie sprawę, ile czasu Cię to kosztuje, migracje, poprawki, udoskonalanie etc. I nerwów...  Moja wypowiedź to była tylko luźna dygresja odnośnie właśnie tej inwigilacji, jeśli nią wsadziłam kij w mrowisko, uraziłam Cię, przepraszam, nie to było moim celem.  Wyświetl w wątku >>
2 brucee, cb656 0

nikos

#6844018 Napisano: 12.02.2022 09:50:11 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas nie piałam z tym do Ciebie. Zdaję sobie doskonale sprawę w jaki sposób działają Android i Adkontekst. Chodziło mi o to, że wychwytywanie tekstu to jest nic, w stosunku do algorytmu rozpoznawania obrazu, który w mig potrafi wykonać zadanie. Co zrobisz z reklamami i stroną to Twoja sprawa, jak napisałeś MOŻESZ. A czy ja chcę? Nie. Pewnie jak zdecydowana większość. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

nikos

#6843986 Napisano: 11.02.2022 19:47:54 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

Dziwna koincydencja, nie podoba mi się to. emotka emotka Na stronie ekonków uaktywniają się reklamy powiązane tematycznie z wątkami poruszanymi w wiadomościach prywatnych.
To znaczy, że Google adkontekst ma jakiś dostęp do treści tych wiadomości.
To się nie dzieje przypadkiem.
Czy ktoś jeszcze zaobserwował u siebie w komputerze podobną zbieżność? emotka
Pisał o zakupie odkurzacza (przykład) i potem zaczęły się mnożyć oferty sprzedaży odkurzaczy na ekonkach

To samo... ale pójdę dalej... zrobiłam zdjęcie butów w sklepie dwóch par, bo nie mogłam się zdecydować i... mam reklamy dokładnie tych modeli. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

nikos

#6843754 Napisano: 10.02.2022 19:31:15 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Piniatę z wysyłką od organizatora wymienię/sprzedam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6842784 Napisano: 06.02.2022 11:31:42 w SZUKAM....
babariba napisał(a):

montezumaRurkę do mleka czyścić patyczkami do uszu ???   o bardziej absurdalnym (i o wątpliwej skuteczności) sposobie w życiu nie słyszałem

Edit: w normalnych ekspresach służy do tego automatyczny program płukania spieniacza (czyli też tej rurki) wrzącą wodą - to jest praktycznie bezobsługowe, nie licząc konieczności wyczyszczenia rurki z zewnątrz z mleka, w którym wcześniej ta rurka była zanurzona - system mega higieniczny, bo mleko w systemie jest obecne tylko w trakcie przygotowania pianki

Uwierz, że nie jest to absurd. Mi też się wydawało, że przepłukanie i czasami wyparzenie rurki jest ok. Ale nie jest, bo wewnątrz niej gromadzi się jednak tłuszcz z mleka. Dlatego przepychaliśmy rurkę patyczkami do uszu - co na nich się zbierało - nie będę doprecyzowywać...

Zgadza się, nie wystarczy tylko przepłukać. Trzeba tą rurkę w środku co jakiś czas przeczyścić. Polecę Ci szczoteczkę

https://allegro.p...14ee7421a14291fbf951

Kosztuje grosze, a jaka wygoda emotka  

Ja mam od 7 lat ekspres Boscha w zabudowie z młynkiem i automatycznym pobieraniem mleka z pięknego podajnika, lub praktycznego kartonu z mlekiem. Całkowicie bezobsługowy, jedynie co to trzeba co kilka(naście) kaw opróżnić tackę z wodą i kupkami (jakkolwiek to brzmi emotka ) po zaparzonej, zmielonej kawie. Wcześniej przez kilka lat też miałam Boscha, zmieniłam tylko ze względu na nową kuchnię i przeprowadzkę, nie chciałam już na blacie ekspresu. Zostawiłam go wynajmującym, ma kilkanaście lat i do tej pory ekspres służy. Więc mit o awaryjności Boscha obalam. Jak ze wszystkim, zdarzają się wadliwe modele, jak np hiper eko zmywarka Bosch, w której nie jestem w stanie w trybie Eko umyć szklanek. Bo jak to serwisant Bosch powiedział, że taki już jej urok. Więc nabrałam się na "chłyt" marketingowy w tym modelu. Pewnie teraz po latach to dopracowali, ale jak wchodził ten model to po prostu nie działało.  Wyświetl w wątku >>

nikos

#6842565 Napisano: 04.02.2022 16:26:28 w Kupię...
Kartę/kody do Smyka  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6841692 Napisano: 01.02.2022 09:50:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

Jak Albedo dzwoni z nagrodami, to najpierw na główne?(Pytam z ciekawości) :)

Zazwyczaj, choć i bywało dawniej, że główne szły na koniec emotka Wyświetl w wątku >>

nikos

#6841582 Napisano: 31.01.2022 19:23:54 w Pomocy!!!!
katee14 napisał(a):

Mam pytanie o konkurs kinder. Mogę dodać zdjęcie paragonu ale nie mogę już poniżej nic wpisać  w rubryce numer paragonu. Już parę razy zamykałam i ciągle to samo, a widziałam w regulaminie, że to obowiązkowa pozycja. Tylko u mnie jest to okienko nieaktywne. Miał ktoś podobnie?

Od początku masz formularz nieaktywny? Jeśli wcześniej przed dodaniem paragonu są pola aktywne, to uzupełnij je, a na koniec dodaj paragon.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6841556 Napisano: 31.01.2022 17:52:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
zaczytana-pola napisał(a):

W ub tygodniu wysyłali sms z informacją, że będą dostarczali nagrody z konkursu https://www.e-kon...agrod-intermarcheCzy ktoś dostał nagrodę?

Do mnie także nie dotarła.  Wyświetl w wątku >>

nikos

#6841442 Napisano: 31.01.2022 09:11:28 w Kupię...
Karty do Smyka. Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6841283 Napisano: 29.01.2022 20:28:47 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam / wymienię zapraszam z propozycjami na pw emotka

Kamera GoPro 9 Black

Telefon Samsung Galaxy S21 5G 

e-voucher Ikea 100zl (można płacić stacjonarnie i na stronie

e-kod Zalando 100zl

Kartę YES 200 zl (można płacić stacjonarnie i na stronie

Wyjątkowy prezent 219 zl  Wyświetl w wątku >>
0 0

nikos

#6841128 Napisano: 28.01.2022 19:31:23 w Pomocy!!!!
pereka napisał(a):

Wczoraj przez pomyłkę chyba usunęłam maila z Netto  Był jakiś nagłówek w spamie i zamiast przenieść dałam usuń, nie odczytawszy treści. Czy tam był jakiś formularz do odesłania czy link? Poratuje ktoś? Bo nie wiem czy jest sens do nich pisać?

Jest sens. Był formularz dedykowany dla Twojej wygranej. Niby po kliknięciu tego linka w polu z mailem da się go edytować, ale nie ryzykowałabym i poprosiła o ponowne wysłanie maila. Wyświetl w wątku >>
0 0