Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maverick

maverick

#6824954 Napisano: 23.11.2021 15:35:21 w Wkurza mnie...
wygrywanie "byle czego" - słuchawki za 50zł, miś coca cola, koszulka z Princessy czy karta 100zł  Orlen..niby coś wpada, ale gdy inni tysiące wygrywają u Avanti lub dziesiątki tysięcy w Tyskim, to mnie wkurza moja niemoc wygrania lepsiejszej nagrodyemotka
No i oczywiście na skuter też się nie załapałem emotka

Tym, którzy wygrali dziękuję za to, że się pochwalili i zazdroszczę, BRAWO WY emotka Wyświetl w wątku >>

maverick

#6824547 Napisano: 22.11.2021 12:36:32 w Avanti
Emi napisał(a):

maverick napisał(a):

awe napisał(a):

maverick napisał(a):

maverick napisał(a):

awe napisał(a):

Peppa7 napisał(a):

deva napisał(a):

A Orlen i Avanti na jakim dniu skończyli informować? 

chyba nie niedzieli emotka  ale to chyba emotka

wg mojej wygranej- na pewno do 14 listopadaemotka

Potwierdzam, gdyż grałem 15.11 i miałem wychrupistym zgłoszenie, więc wygraną mam w kieszeni, a jeśli jeszcze nie mam @ to znaczy, że nie informowali - pochwalę się po weekendzie emotka

Pamiętacie?Szanowni Państwo,W związku z Państwa udziałem w konkursie „Graj o prezenty z Lay’s i Pepsi - Orlen” mamy przyjemność poinformować, iż Komisja Konkursu przyznała Państwu za wykonanie zadania konkursowego Nagrodę I Stopnia w postaci karty upominkowej ORLEN o wartości 100 zł brutto.Gratulujemy wygranej!

emotka 

A teraz skuter powinienieś zgarnąćemotka

Tak też pomyślałem, póki co po cichu afirmuje, nie chcę wyjść na zachłannego emotka

E tam nie jesteś zachłanny, tylko macie się z Lidzią ku sobie  emotka  

Z Cheetosami/Lays'ami nam nie wyszło w pierwszym, etapie i może faktycznie Szanowne Avanti nie chce zniszczyć tego, co jest między nami i nagrodzi tutaj emotka pożyjemy, zobczymy
Dziękuję za dobre fluidy i doping, za trzymanie kciukówemotka , jak wygram znów się pochwalęemotka Wyświetl w wątku >>

maverick

#6824538 Napisano: 22.11.2021 12:21:56 w Avanti
awe napisał(a):

maverick napisał(a):

maverick napisał(a):

awe napisał(a):

Peppa7 napisał(a):

deva napisał(a):

Potwierdzam, gdyż grałem 15.11 i miałem wychrupistym zgłoszenie, więc wygraną mam w kieszeni, a jeśli jeszcze nie mam @ to znaczy, że nie informowali - pochwalę się po weekendzie emotka

Pamiętacie?Szanowni Państwo,W związku z Państwa udziałem w konkursie „Graj o prezenty z Lay’s i Pepsi - Orlen” mamy przyjemność poinformować, iż Komisja Konkursu przyznała Państwu za
wykonanie zadania konkursowego Nagrodę I Stopnia w postaci karty upominkowej ORLEN o wartości 100 zł brutto.
Gratulujemy wygranej!

emotka 

A teraz skuter powinienieś zgarnąćemotka

Tak też pomyślałem, póki co po cichu afirmuje, nie chcę wyjść na zachłannego emotka Wyświetl w wątku >>

maverick

#6824511 Napisano: 22.11.2021 11:22:01 w Avanti
maverick napisał(a):

awe napisał(a):

Peppa7 napisał(a):

deva napisał(a):

Pamiętacie?

Szanowni Państwo,
W związku z Państwa udziałem w konkursie „Graj o prezenty z Lay’s i Pepsi - Orlen” mamy przyjemność poinformować, iż Komisja Konkursu przyznała Państwu za
wykonanie zadania konkursowego Nagrodę I Stopnia w postaci karty upominkowej ORLEN o wartości 100 zł brutto.
Gratulujemy wygranej!

emotka Wyświetl w wątku >>

maverick

#6824415 Napisano: 21.11.2021 17:30:10 w Czy informują/ informowali?
lusienka napisał(a):

Czy informowali już z loterii Żywiec w Lewiatanie?  Na stronie jest informacja, że do 18.11 będą wyniki. Coś ominęlamemotka

Były wyniki i SMS i @ ze słuchawkami na pewno, bo to wygrałem tylko:(
Można na stronie wpisać @ i numer paragonu i jest info czy się wygrało emotka ) Wyświetl w wątku >>

maverick

#6824372 Napisano: 21.11.2021 13:33:50 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
kreatia napisał(a):

nie weszła mi promka ostatnio. a są małe laysy gdzieś w takim sklepie? tak, żeby zapłacić jakieś 1,50? emotka  

U mnie w Delikatesach Centrum małe lays są po 1.85 zielona cebulka, a takie same tylko paprykowe po 1.99emotka Wyświetl w wątku >>

maverick

#6824232 Napisano: 20.11.2021 13:53:40 w Avanti
paula9891 napisał(a):

A ja mam pytanie. Czy mogę użyć jednego paragonu np. z Orlen też do podwójnego świętowania?

Można jeżeli: wydasz ok 16zl na 2 paczki Lays i 1 butelkę Pepsi na 1 rachunek - ale czy to się opłaca, to już zdecyduj sama emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

maverick

#6824208 Napisano: 20.11.2021 11:46:58 w Avanti
awe napisał(a):

Peppa7 napisał(a):

deva napisał(a):

Potwierdzam, gdyż grałem 15.11 i miałem wychrupistym zgłoszenie, więc wygraną mam w kieszeni, a jeśli jeszcze nie mam @ to znaczy, że nie informowali - pochwalę się po weekendzie emotka Wyświetl w wątku >>

maverick

#6824137 Napisano: 19.11.2021 21:25:00 w Avanti
bocin napisał(a):

Mam pytanko - ile zgłoszeń wysłaliście i jaki był rezultat?

0/4 w 1. etapie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maverick

#6823968 Napisano: 19.11.2021 15:51:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Koszulka z loterii Princessa emotka nie odbierałem, potem oni aż smsa napisali, jakby nie mogli od razu emotka Wyświetl w wątku >>

maverick

#6823933 Napisano: 19.11.2021 15:13:10 w Avanti
Anna K wymiata, jak tutaj jest to pozdrawiam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maverick

#6823917 Napisano: 19.11.2021 14:59:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Avanti..tego po Tobie się nie spodziewałem..mimo naszej kilkuletniej znajomości i nic biednemu Maverickowi nie dać na weekend?emotka oj nieładnie Wyświetl w wątku >>
0 0

maverick

maverick

#6822300 Napisano: 12.11.2021 16:46:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

joan napisał(a):

slomkab napisał(a):

Czy Danio Lidl informował ?

Nie.

A do kiedy maja czas?

Myślę, że wszystko jest w regulaminie dokładnie napisaneemotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

maverick

#6819927 Napisano: 10.11.2021 13:18:51 w Smolar
dany-duszek napisał(a):

pawlis11 napisał(a):

Czy jeśli jako laureat wypełnię wcześniej formularz zwycięzcy, zanim mnie poinformują o wygranej smsowo, to nie będzie źle?

ja w jakimś konkursie tak zrobiłem i otrzymałem nagrodę.

Bez problemu, ja w Dove sprawdziłem w wynikach, widziałem puchar z info o wygranej, w laureatach zakładka mnie puściła, przeszedłem wypełniłem i wysłałem. Potem przyszedł sms chyba na drugi dzień, nagroda już dawno wydana emotka Wyświetl w wątku >>

maverick

#6819790 Napisano: 09.11.2021 21:41:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak myślicie - czy na loterie w Intermarche można kupić kaszki Nestle? W gazetce są na promocji, jest napisane że są wśród produktów, ale w regulaminie jako Produkty Promocyjne występują jedynie Nestle Aero a to co innego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maverick

#6819580 Napisano: 08.11.2021 22:04:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

darog napisał(a):

maverick napisał(a):

Działa Wam strona loterii AIRWICK?? 😏

Nie. Na żadnym urządzeniu: a ni w pracy, ani na telefonie, ani na stacjonarnym w domu, ali na laptopie, ani na Ipadzie. Co odpisze Organizator?- niemożliwe, żadnej awarii nie było, to jedyne zgłoszenie, nikt więcej nie zgłaszał= zawsze tak jest z Kropką Bordo. 

Typowe podejście informatyka: "no dziwne, bo u mnie działa" emotka

Tiaaa... Sprawdzone na 5 różnych urządzeniach i 3 przeglądarkach

U mnie to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maverick

#6819573 Napisano: 08.11.2021 21:43:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa Wam strona loterii AIRWICK?? 😏 Wyświetl w wątku >>
0 0

maverick

#6819078 Napisano: 05.11.2021 15:26:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tajemnicza wygrana z Velvet ITM emotka więc na 90% bon emotka Wyświetl w wątku >>

maverick

#6818569 Napisano: 03.11.2021 12:48:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
November open emotka
Bluza z loterii "Wkręć się w inny wymiar imprezy" o wartości 400zł..pewnie szyta grubymi nićmi emotka
@ od Smolara 12:22 Wyświetl w wątku >>