Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
lowmacp
Postów 680
Data rejestracji 31.01.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam więcej kodów, które wymienię na paragony. Wyświetl w wątku >>
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jackk76- Gratuluję złota
Nagrody, na które każdy czeka Wyświetl w wątku >>
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
11.Jeden Uczestnik może wygrać w całym Konkursie wyłącznie jedną Nagrodę TygodniowąGłówną i jedną Nagrodę Tygodniową II stopnia w każdym z Etapów. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Irobot Roomba, bo nie nadążam sprzątać za dzieciakami ,
Voucher na wycieczkę,
Rower, a najlepiej dwa- żeby zmotywować męża ,
No i laptop, bo ten niedługo kipnie... Wyświetl w wątku >>
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zestaw: walizka dziecięca Wittchen + globus interaktywny w konkursie BIC "I ja zostanę podróżnikiem od Columbita
Moje dzieciaki dzielnie pozowały do zdjęcia
I jeszcze bon zakupowy od Develey 50zł (jednym zgłoszeniem) Wyświetl w wątku >>
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem zadowolona, chociaż pozostaje niedosyt...wymarzonych wakacji nie wygrałam, ale przecież wszystko jeszcze przede mną . Za to poznałam świetnych ludzi, dzięki którym uwierzyłam w to, że każdy z nas może wygrać w konkursie,gdzie są tylko 3 nagrody... , albo popłynąć tam, gdzie jest ich 150...Trzeba tylko przyjąć do wiadomości, że to przede wszystkim kwestia gustu komisji konkursowej i nie poddawać się, nawet gdy skrzydła zostały na chwilę podcięte.
Do meritum...
Najbardziej cieszę się, z wyjazdu do Energylandii na weekend, 2 zmywarek, TV, telefonu, wielu kart przedpłaconych na łączną kwotę ok. 4 tyś, bonów do Decathlonu na 2600zł, bonów do C4, Tesco, Kauflanda itd, 5 hulajnóg i mnóstwa innych drobnych nagród, którymi mogłam obdarować całą rodzinę. No i pomimo, że nie wygrałam wymarzonego Kitchen Aid, wymieniłam się z dobrą duszyczką na forum za inne moje nagrody (prawie jakbym sama wygrała ).
W 2019roku życzę Nam wszystkim, byśmy byli świadkami spełniania się tych największych marzeń na forum, by mniej było zawiści i każdy chętnie dzielił się swoją radością z innymi. Dla mnie to jest mega motywacja... Wyświetl w wątku >>
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lowmacp
Postów 680
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lowmacp
Postów 680