Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
atanerka
Postów 546
Data rejestracji 30.01.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Toblerone Lidl --->Powiadomienie najpóźniej w dniu 20.05.2019 roku - Uczestnicy zwycięzcy/laureaci Konkursu zostanąpowiadomieni o przyznaniu Nagrody przez Organizatora drogą elektroniczną na adres email, z którego Uczestnik wysłał Zadanie Konkursowe lub odpowiednio na numer telefonu
Toblerone Auchan ---> Powiadomienie najpóźniej w dniu 13.05.2019 roku Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Realne zdjęcie potencjalnie wygranego roweru z loterii Milka Wyświetl w wątku >>
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może mają już przepełnioną skrzynkę? Wyświetl w wątku >>
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko jedna wygrana na forum? Wyświetl w wątku >>
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PSS Wyświetl w wątku >>
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Organizator to IQ Marketing Poland Sp. z o.o.
zatem http://www.iq-marketing.pl/kontakt.html Wyświetl w wątku >>
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy dobrze rozumiem że na cały II etap jest jedno pytanie dla II tur? : Opisz swój ulubiony smak Lay’s tak, jak mógłby to opowiedzieć komentator piłkarski.
Etap II
Tura I: 21.04.2019–01.05.2019,
Tura II: 02.05.2019 –11.05.2019.
Czyli odpowiadam na to samo pytanie w dwóch turach? Wyświetl w wątku >>
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Produkt Promocyjny –każdy produkt marki L'ORÉALParis
zatem wg mnie szampony i odzywki także bo na opakowaniu mają L’ORÉAL PARIS Elseve
https://www.rossm...i-200-ml,183901,8659 Wyświetl w wątku >>
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrana karta Coca-Cola (konkurs: Smaki muzyki), karta jest aktywowana i zarejestrowana w openbenefit (zgodnie z dolaczona instrukcja). Mimo to gdy dokonuję płatności tą kartą w sklepie internetowym to Transakcja zostaje odrzucona.
Może ktoś wie dlaczego? Wyświetl w wątku >>
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wchodzę do Żabki, sama pierwsza mówię :dzień dobry! Nic. cisza. Dwie panie sprzedawczynie przy 2 kasach, dyskusje prowadzą w najlepsze, jakieś smiechy, chichy... Bez ani me, ani be bierze produkty wyłożone przeze mnie na ladę, kasuje. "8,75"- jedyne skierowane słowo do mnie. Mówię, że poproszę kartą ( loteria Visa). Dostaję paragon. Czekam jak to ciele na malowane wrota, druga Pani już uśmiech pod nosem...Wydrukowało się potwierdzenie, Pani myk bierze dla siebie na bok. Kolejne 5 sekund drukuje się potwierdzenie do loterii Visa i bon na colę...Pani myk dla siebie na bok. HALO! Ja tam stoję!
Na moje zwrócenie uwagi, że poproszę o wydruk transakcji dopiero je dostaję. Oczywiście o kupon na cole też się muszę prosić...
W pozostałych 2 Żabkach to nawet kupon i potwierdzenia się nie drukowały (być może jeśli nie drukuje pracownik potwierdzenia transakcji to i kupon na Colę się nie drukuje. Nie wiem, nie pytałam, już nie miałam nerwów i siły na dyskusję)
Dziękuje loterii Visa, dziękuje Żabkom, dla wygrania woreczka i piłki nie skorzystam
p.s. Dla porównania: Belgia, kasa jednego ze sklepów Aldi/Lidl/jakikolwiek: Słyszę Dzień dobry od pracownika podchodząc do kasy! Podaje pieniadze, a on mówi: dziękuje!( shit! za fakt zapłacenia). Płacę, dziękuję. Słyszę: Proszę. A następnie : Miłego dnia/Miłego wieczoru/Miłego weekendu!
Czy naprawdę w Polsce tak się nie da? Czy w Polsce za mało zarabiają na tym stanowisku? Jeśli tak to Europa czeka! ooo przepraszam! Nie wiem czy z takim podejściem do pracy i ludzi, długo tam popracują! Wyświetl w wątku >>
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Uprzejmie informujemy, iż karta zostanie doładowana po godzinie 17. Saldo karty będzie widoczne na stronie kolejnego dnia roboczego." Wyświetl w wątku >>
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
narazie nic nie odpisali Wyświetl w wątku >>
atanerka
Postów 546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do 30% rabatu z kodem: 4YOU. Tylko do 30.04 Wyświetl w wątku >>