Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika atanerka

atanerka

#6483505 Napisano: 20.04.2018 15:50:46 w SZUKAM....
Szukam odpowiedzi na pytanie: czy wygrany Iphone 8 z potwierdzeniem wydania nagrody (na moje nazwisko) jest objęty gwarancją? Chcę go sprzedać, a kompletnie się w iphonah nie orietnuje, bo jestem wierną fanką Samsung.
 Wyczytałam w internecie, że gwarancja liczona jest od daty rejestracji, zatem oznacza to, że nie jest wymagany dokument potwierdzający zakup? Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6482621 Napisano: 17.04.2018 17:22:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

xpac napisał(a):

violka88 napisał(a):

mam pytanie dotyczące loterii VISA-
omyłkowo zgłosiłam dwa razy tą samo transakcję- co mam zrobić aby ją anulować???? miał ktoś może taki problem? pisaliście do nich?
Proszę o pomoc

napisz do nich maila emotka

właśnie do nich napisałam maila na adres z którego otrzymujemy powiadomiania o zatwierdzeniu  transakcji- ale to chyba tylko automat,
bo nie da się wysłać -mail wraca
Moze mi ktoś podać maila z którego powiadamiają laureatów????

W przypadku pytań związanych z loterią prosimy o kontakt pod adresem [email protected] Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6482150 Napisano: 16.04.2018 11:18:34 w SZUKAM....
Czy w Waszych Lidlach na konkurs Persil są oprócz proszki inne produkty tj.kapsulki bądź żel do prania? Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6481336 Napisano: 12.04.2018 09:59:29 w Czy informują/ informowali?
staszek napisał(a):

aguagu napisał(a):

Informowali dzisiaj z Blacka w Biedronce? 

Podbijam. Na jakim dniu skończyli?

Wczoraj ktoś pisał że za 8/9 informowali wczoraj (11.04) Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

atanerka

#6481201 Napisano: 11.04.2018 15:21:04 w Czy informują/ informowali?
Czy informowali z/ ewentualnie na jakim dniu stanęło:
1) Black Biedronka 8.04
2) Wiosna z nagrodami w Delikatesach Centrum - Fortis - 8.04 Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6481162 Napisano: 11.04.2018 13:31:11 w Konkursy z dużą ilością nagród
bruce napisał(a):

Mam pytanie: czy w tej loterii:
https://www.e-kon...ne.html#.Ws3f80xuIdU
komuś udało się już znaleźć zwycięskie opakowanie (i wygrać bilety), czy raczej to rzadkość i najprawdopodobniej hurtem rzucą najwięcej wygrywających lodów dopiero latem, po koniec trwania akcji?  emotka

Dzisiaj kupione 4 lody. Biletów zero.
Cena jednego loda w Biedronce 3,99zl Wyświetl w wątku >>
2 andii, brucee 0

atanerka

#6480264 Napisano: 08.04.2018 20:44:04 w Paragony na trwające konkursy
rebelmen napisał(a):

Czy jakieś potwierdzenie z musu przychodzi?

CHyba nie.
Do mnie w każdym razie nie przyszło Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6480087 Napisano: 07.04.2018 15:09:16 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

basku napisał(a):

szukam gdzie mozna kupic tego nowgo BIG MILK INTENSE?

w carrefour nie ma, w kaufland nie ma.... ktoś coS?

Czy jest jakiś konkurs na te lody ? Nie mogę znaleźć w bazie...  emotka

https://www.sprobujbigmilka.pl/ Wyświetl w wątku >>

atanerka

#6480070 Napisano: 07.04.2018 12:47:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

atanerka napisał(a):

Mysia napisał(a):

Czy w konkursie RMF FM Orbit trzeba zaznaczyć wszystkie zgody czy tylko regulamin + dane osobowe dla potrzeb konkursu? Po jakim czasie pojawia się zdjęcie w galerii?

moje zdjęcie od 24 godzin się nie pojawiło

Dziękuję za info, a zaznaczałaś wszystkie zgody?

tak

@magie1982 pisała, iż od wtorku nie dodano jej zdjęcia (nie wiem jak wygląda sytuacja na chwilę obecną)
https://www.e-kon...forum&id=6479911

Zastanawia mnie czy zdjęcie na którym pisze "nagroda" zostało nagrodzone? Jeśli tak, jak to się ma do "Wyślij nam swoje zdjęcie pod hasłem "z gumą Orbit...". Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6480067 Napisano: 07.04.2018 12:44:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

Czy w konkursie RMF FM Orbit trzeba zaznaczyć wszystkie zgody czy tylko regulamin + dane osobowe dla potrzeb konkursu? Po jakim czasie pojawia się zdjęcie w galerii?

moje zdjęcie od 24 godzin się nie pojawiło Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6479870 Napisano: 06.04.2018 14:18:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

masza napisał(a):

pikantny napisał(a):

masza napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

masza napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

a ja dzisiaj byłam w biedrze i jak przewidywałam pudełka z ptasim mleczkiem porozrywane - tragedia

Przecież   w przypadku wygranej trzeba zachować kartonik z kodem 

sprawdzi środek i wtedy dopiero kupi

hmm, jak sprawdzi? Trzeba wpisać kod przecież na nagrody , a pianka łaciata na REJS to może być każda w pudełku- to co zjadaja w sklepach całe ptasie Mleczko? Nielogiczne przecież emotka

Czemu? emotka chyba wszystkie w opakowaniu są wtedy w zebre, a nie tylko 1 ukryta pianka? Wystarczy przycisnąć czekoladę, ukruszy się i widać będzie. Każdego dnia w sieci oglądam mnóstwo filmików jak ludzie biją się o towary np. lidl wszystkim znany, o promocje, o każdy grosz, albo kradną na potęgę nawet listek gumy balonowej, więc co to za sztuka odpakować pudełko ptasiego mleczka. Nic mnie nie zdziw

Nawet , gdyby było tak jak piszesz emotka , to zebra jest tylko na Rejs - a to są raptem 4 nagrody, na nagrody dzienne potrzebny jest kartonik z kodem emotka , więc jak dla mnie bez sensu niszczyć opakowania w sklepie emotka

Niektórzy niszczą w sklepach opakowania bez większego celu. Zwykły brak szacunku. Oczywiście jak już się zdecydują to nie biorą tego podartego, otwartego, wymacanego, a czasami nawet spróbowanego tylko takie ładniutkie, nietknięte. 

To samo jest w naszym Tesco - mnóstwo rozerwanych opakowań! Nigdy tak do tej pory nie było...
4 ptasie mleczka w "zebre" (wygrana - rejs) a ludzie zniszczą kilka tysięcy opakowań, których nikt już nie kupi! Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6479485 Napisano: 04.04.2018 20:17:35 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
monkakk napisał(a):

Gdzie kupujecie produkty na loterię Tenzi i ile kosztują?

http://tenzidetailer.com/gdzie-kupic Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

atanerka

#6479081 Napisano: 03.04.2018 16:36:03 w SZUKAM....
joan napisał(a):

Czy ktoś z Was ma może w domu niedawno zakupione opakowanie jakichkolwiek lodów, np. konkursowych Magnum?

Interesuje mnie, przez jaki czas od zakupu (mniej więcej!) można zjeść lody prawidłowo przechowywane w zamrażalniku? Czyli, czy np. nie później niż kwartał / pół roku / rok?

(może to i głupia zagwozdka, ale obleciałam dziś sklepy z rana i nigdzie się już nie wybieram, a pytanie mnie nieco dręczy)

u mnie termin ważności to 08/2019 lody Diuna (Biedronkowe) Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6478219 Napisano: 29.03.2018 14:55:40 w SZUKAM....
nicoletta napisał(a):

Szukam czy ktoś w praktyce wykorzystywał kod wygrany z Solidarności do poczty kwiatowej? Czy można za niego kupić co się chce z ich strony czy tylko kwiaty?

Przylaczam się do pytania, czy można wykorzytać go np. na kosz prezentowy? Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6477517 Napisano: 27.03.2018 16:15:30 w Wkurza mnie...
Moje zdolności...kupic specjalnie przyprawę KNORR , by następnie zgłosić ją do otrzymania darmowych przypraw KAMIS...
No cóż może Oni też się pomyla i wyślą Wyświetl w wątku >>

atanerka

#6476979 Napisano: 26.03.2018 09:54:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mountain napisał(a):

Powiedźcie mi kochani czy te bilety z jedynaczek są tylko na Maje czy można wykorzystać na dowolny seans?

U mnie w kinie wchodziły tylko na Maje Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6476360 Napisano: 23.03.2018 13:56:20 w Lay's
Mysia napisał(a):

atanerka napisał(a):

Poczekam jeszcze, jak nie będzie to może trzeba będzie ich zapytać czy dotarły do nich zgłoszenia.

U mnie dotarło z 2,5 godzinnym opóźnieniem Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

atanerka

#6476238 Napisano: 23.03.2018 10:08:10 w Lay's
Mysia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

monisss napisał(a):

bruce napisał(a):

Promocja Star mnie osłabia.  emotka Gratuluję oczywiście Laureatom emotka , ale jednak zdecydowanie wolałabym mniejsze nagrody (np. 200, 100), lecz każdorazowo większą ich ilość, bo wstrzelić się w gust jury jest bardzo ciężko... emotka

mnie też ;( ktoś podpowie jakie pomysły zwycięzają?

monisss sama jestem ciekawa zwycięskich pomysłów, ja wysłałam 5 różnych tekstów i żaden się nie spodobał, więc moja ciekawość jest tym większa.... emotka

Już mi pomysłów brakuje.. ale teraz inny problem mam,wysłałam zgłoszenie pojawił się komunikat że przeszło, ale maila z potwierdzeniem brak.. emotka (mail wpisany dobrze mam prt sc emotka )

Równiez nie otrzymałam potwierdzenia na maila, choć do tej pory normalnie przychodziły Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6476215 Napisano: 23.03.2018 08:55:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

Wygrał ktoś w tej Zottarelli? W regulaminie znów piszą o skanie paragonu, a w formularzu tylko e-mail i hasło do wpisania. No chyba, że ja ślepy i dlatego nie biorą moich haseł pod uwagę:)

1. Co tydzień komisja wyłoni 10  zwycięzców Nagrody I (słownie: pierwszego) stopnia

Nagroda II stopnia czyli darmowa wysyłka ze sklepu przyszła mi odrazu na mail, więc nie wiem czy każdy ja dostaje czy wybrani?  Wyświetl w wątku >>
0 0

atanerka

#6475850 Napisano: 22.03.2018 15:49:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jakiego trzeba mieć pecha by nie znaleźć się wśród 15 tyś. laureatów książeczki z Loterii Kinder50Lat ,choć pocieszające jest, ze i tak nie opłaca się jej odbierać Wyświetl w wątku >>
0 0