Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dwaburekoty
Postów 1849
Data rejestracji 04.12.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kody zywiec zamienie... Wyświetl w wątku >>
audaces fortuna iuvat
Nikt tak nie uczy cierpliwości jak małe dziecko i oczekiwanie na wyniki konkursów.
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kody z piwniczanki zamienię na lajkonika (1=1). Ja już nie wierzę w tę loterię. Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wierzę w Agencje, nie pragnę żadnych głównych, a swoje marzenia o wielkich wygranych zrzucam z piedestału... To chyba jakoś tak szło. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
BTW.... śledzicie wyniki Kolastyny? Przeprowadzam się do Mełna i Gruty..... Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zobaczyłam, że pierwszego dnia jest już 130 zgłoszeń więc lekko się podłamałam, ale zaczęłam je czytać.... I stwierdziłam, że albo coś ze mną jest nie tak jak być powinno (tylko Pani od Cheetosów rozumie mój humor), albo zgłoszenia są średnie.
Mimo wszystko chcę wziąć udział w tym konkursie (PS szukam paragonów 2), żeby się moje dzisiejsze 5 godzin w pracy nie zmarnowało (sezon urlopowy w pełni ) Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A i jutro mam pierwszą rocznicę ślubu. Cieszę się, że trafiłam na mężczyznę, z którym cały rok to jakby najlepszy dzień w moim życiu Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Średnio się z nimi dogaduję, bo mają priorytety inne niż ja (dodatkowo teściowa jest zabobonna - tj. paznokci nie należy obcinać w niedzielę, a włosów myć w piątek) oraz kompletnie inny temperament. Mój mąż ostatnio wieczorem się mnie pyta, jak on wytrzymał 25 lat ze swoją rodziną, jeśli teraz po dwóch zamienionych zdaniach na skajpie go krew zalewa. Wiadomo, młoda rodzina chce być sama tylko ze sobą i dobrze się czuje tylko w swoim towarzystwie.
Generalnie w moim poście denerwuje mnie niezaradność młodych ludzi pomimo ich wielkiej roszczeniowości (no bo przecież miała 5 na studiach) Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-lazy bag Cheetos
-bluza Cheetos
-Motorola z Brico (sprzedam)
-dzbanek z Brico (złamali mi serce.... ) Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy takich cenach tych farb wątpię, żeby były tysiące zgłoszeń... Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. tak, wiem. powinnam byc wdzieczna za to ze przyjezdza opiekowac sie moim dzieckiem. dziecko w koncu cukier je i oglada telewizje. no i jest uczone zeby mowic do mnie po imieniu, bo sie tak babci podoba Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849