Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dwaburekoty
Postów 1849
Data rejestracji 04.12.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od rana powtórka z rozrywki. Wyświetl w wątku >>
audaces fortuna iuvat
Nikt tak nie uczy cierpliwości jak małe dziecko i oczekiwanie na wyniki konkursów.
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo Tobie współczuję.... Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a chcę tę bluzę.... Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na drugim końcu Polski . Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
boję się za to o Kogel-Mogel.... film, którego 2 części uwielbiałam, jest robiony na wzor naszych "wyjątkowych i jedynych w swoim rodzaju" komedii romantycznych. Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
parę mniejszych konkursów zresztą też.... Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wygrywałam u Smolara tak żenującymi tekstami, że po smsie o zwycięstwie od razu kasowałam moje konkursowe wypociny, żeby moje oczy już więcej nie krwawiły. Tekstami, które były przemyślane i bardzo mi się podobały, niestety nie udało się nic wskórać. Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit: bo chyba orkiestra zagra za rok.... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a my tłumaczymy, że "nie wolno coś robić, bo to spowoduje jakieś tam konsekwencje i np. będzie Ciebie boleć". potem jest faza rzucania się na podłogę -wtedy dajemy się wypłakac, mówiąc, że jak już skończy to ma się przyjść przytulić, lub od razu faza przytulenia. w fazie przytulenia powtarzamy, że nie wolno czegoś tam robić bo to spowoduje taki i taki skutek, że się o córkę martwimy i bardzo ją kochamy. jeśli H. kogoś uderzy, to mówimy, że to boli i było by dobrze, gdyby poszła i przeprosiła za swoje zachowanie. Rzadko się zdarza, żeby popełniła ten sam błąd dwa razy w ciągu kilku dni. ja mam olbrzymie pokłady cierpliwości jeśli chodzi o moje dziecko (aż sama sobie się dziwię, bo generalnie często i szybko mnie ponosi), więc mogę tłumaczyć bez końca. Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.