Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dwaburekoty

dwaburekoty

#6626208 Napisano: 01.08.2019 17:38:53 w Gratulacje! Dla wygranych!
kate87 napisał(a):

frodo napisał(a):

malamargo napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

gizoon GRATULACJE 50000 zł z Familijnych. Familijnie je wykorzystaj do ostatniego grosza. Brawo TY emotka

Podpinam się pod gratulacje  emotka  

Ja też emotka

i ja też serdecznie gratuluję

super! Gratulacje!!! Wyświetl w wątku >>
1 gizoon 0

dwaburekoty

#6625829 Napisano: 31.07.2019 20:36:31 w Dziś cieszę się z.....
moja gmina się streściła i 500 na moja Pierworodną wpadło na konto... Czyli naukę jazdy konnej zacznie jeszcze w sierpniu. Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6624938 Napisano: 29.07.2019 19:31:24 w Dziś cieszę się z.....
jestem w gorącej wodzie kąpana, szybko się nudzę i nie mogę zagrzac nigdzie miejsca na dłużej, niemniej kocham lato za to, że to idealny czas na przetwory. Dzisiaj przetworzylam chyba pół tony ogórków i cukinii, pokrywając tym samym roczne zapotrzebowanie najbliższej rodziny (w tym brata i sióstr).... Chyba rozpisze konkurs, w którym do wygrania będą sloikowane sałatki z ogórków, bo ich w ogródku końca nie widać, a ja się ewidentnie relaksuje przy słoikach emotka . Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6624483 Napisano: 28.07.2019 15:10:20 w Paragony na trwające konkursy
dwaburekoty napisał(a):

mam paragon durex. wymienię na ... (Twoja propozycja) lub na tukana z itm (mam swoj paragon).

Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6624128 Napisano: 26.07.2019 15:22:18 w Paragony na trwające konkursy
mam paragon durex. wymienię na ... (Twoja propozycja) lub na tukana z itm (mam swoj paragon). Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6624056 Napisano: 26.07.2019 12:31:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
przestałam się już łudzić.... tukana nie będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6623884 Napisano: 26.07.2019 06:45:49 w SZUKAM....
Claudia77 napisał(a):

a ja szukam fajnego hotel lub miejscówki gdzieś na południu ( byle nie Zakopane - znam na pamięć) - takie by dzieciaki małe i duże się nie nudziły - może macie jakieś sprawdzone miejsca, bo w necie tyle tego jest, że ciężko wybrać, a jak już wybiorę to nie ma wolnych terminów.(((

nam się bardzo podobało w czarnym potoku. moja córka była za mała by korzystać ze "swoich" atrakcji, ale mieli i animatorkę, i basen, i boiska sportowe, i siłownię na świeżym powietrzu, i pole golfowe dla dzieci budowali.... Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6623673 Napisano: 25.07.2019 12:56:14 w Czy informują/ informowali?
tukany z itm już skończyli? Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6623526 Napisano: 25.07.2019 08:25:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Śniło mi się dzisiaj, że na koncie mam 197 tysięcy. Na jawie niestety nie mam aż tylu, ale może jest jakiś konkurs, w którym brałam udział i organizatorzy postanowili zwiększyć pulę wygranych emotka .... Bardzo proszę o wygraną.... Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6623502 Napisano: 25.07.2019 00:03:38 w skojarzenia
McDonald's-oszustwo Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6623158 Napisano: 24.07.2019 09:32:29 w skojarzenia
0 0

dwaburekoty

#6623132 Napisano: 24.07.2019 06:37:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vaka napisał(a):

Hej,
mam pytanie. Wygrałam w konkursie bilety na jeden z festiwali, ale niestety okazało się, że nie mogę jechać.  Chcę je sprzedać albo oddać komuś, ale trochę się boję, bo jest na nich napisane "wstęp bezplatny/nie na sprzedaż". W regulaminie nie ma nic o tym, że nie można sprzedawać, albo oddać znajomym za darmo, a same bilety nie są imienne. To dwa bilety, tak jakby dla osoby wygrywającej i osoby towarzyszącej. Jedyne co to regulaminie samego festiwalu jest zapis, że przy wymianie biletu na opaski festiwalowe niekiedy poza samym biletem żądają pokazania dowodu tożsamości. No i teraz nie wiem - sprzedawać/oddawać komuś, czy nie? (zadałam pytanie w dwóch tematach, bo nie wiedziałam w którym lepiej)

ja bym śmiało sprzedawała i się nie przejmowała emotka . Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6622732 Napisano: 23.07.2019 09:43:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

dwaburekoty

#6622464 Napisano: 22.07.2019 12:33:22 w Paragony na trwające konkursy
paragon maoam zamienię na... Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6621845 Napisano: 19.07.2019 14:23:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
powiedzcie mi proszę, czy rynek konkursowy jest teraz faktycznie zdominowany przez rymowanki? Wygrywacie coś jeszcze normalnymi wypowiedziami?

Swego czasu odeszlam od rymowanek na rzecz kreatywnych, dowcipnych i dwuznacznych (w mniemaniu moim i mojej rodziny) odpowiedzi i na początku wygrywałam i to nie byle co, a najlepsze nagrody w mojej konkursowej historii. A teraz nie mogę przebić muru nawet na najsłabsze nagrody.... Serio, nie opłaca się już pisać "normalnie"? Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6621804 Napisano: 19.07.2019 12:47:16 w WC - rozmowy o wszystkim
misiamarysia napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

basiag napisał(a):

bruce napisał(a):

pikawka napisał(a):

Mój mąż mi ostatnio zdjecie zrobił jak nad Wisłą schylam się po kapsla.... wszystkim znajomym pokazuje i się ze mnie śmieją emotka

Jak zajedziesz wypasionym autkiem (lub inną nagrodą - czego serdecznie życzę), dzięki temu kapslowi zdobytą, szczęka wszystkim śmiejącym się, opadnie mocno. emotka emotka

Dokładnie.
Moja rodzinka też brechtała się kiedyś w moich rymowanek, tyle że u mnie zawsze zostawało to w rodzinie,a że mam sporo luzu to było wesoło. Dziś już nawet tego nie pamiętają tylko ładnie proszą o wygranie czegoś  emotka
Puknij czymś "dziada" w łeb i uświadom że pewne sprawy nie opuszczają ścian domostwa.  emotka

Ze mnie też się w domu śmieją, ale już przynajmniej wiedzą, że nie opowiadamy nikomu o wygranych, bo miałam wiele sytuacji, że znajomi pisali / dzwonili do mnie, żeby im też coś wygrać, skoro sobie wygrywam, już nawet mają paragon, a że oni nie potrafią pisać (nie dosłownie, oczywiście), a dla mnie to przecież "żaden kłopot", to proszą o ..... (tutaj pojawiała się lista, np voucher na wczasy, auto, mniejsze nagrody ...). Nie rozumieli, jak mówiłam, że siedzę nad swoim zgłoszeniem na ten właśnie konkurs i nic nie przychodzi mi do głowy, bo "co to dla ciebie, nie bądź taka".
A rodzinka się niby dalej trochę śmieje z segregatorów na paragony, opakowań po tic tacach, chrupkach,

niech się śmieją emotka u mnie też tak było na początku... a teraz to nawet pomagają i żyją wspólnie tym wszystkim bez ciśnienia na wygrywanie im czegokolwiek. Jak coś wpada to się dzielę emotka Czasem faktycznie się zdarzy że w szerszym gronie żeby się pośmiać ktoś przypomni o paragonach czy opakowaniach albo że ze wszystkimi kurierami w mieście jestem na Ty... jak podczas ostatniej majówki wyszło w grupie to szybko zgasiłem temat przypominając że za chwilę jadę na wakacje wygrane tym razem do Bułgarii.. kolejny rok z rzędu emotka  
Ale i tak mogę w kółko przypominać że wesele miałem w dużej mierze z konkursów. Suknia i garnitur wygrane w konkursach, alkohol też, fotograf też... nawet naklejki na butelki i karteczki z nazwiskami. Do tego sporo gotówki  więc jak podsumowaliśmy całość kosztów to prawie 60-65% wyszło taniej emotka
A i tak satysfakcja i radość z wygranych nawet najmniejszych jest nadal najwyższych lotów emotka  

Bosko, że to wszystko wygrałeś na swoje własne wesele i że akurat konkursy Ci podeszły jak na zamówienie, nawet fotograf. Dlatego to takie wciągające i daje tyle satysfakcji.

mój mąż też taki śmiejący się był, mówił mi, że się kompromituję itp itd. U nas też sytuacja się zmieniła przed i po weselu: darmowa fotobudka, najpiękniejsze zaproszenia, masakrycznie drogie buty dla mnie i dla niego, super alkohole i wyjazd w góry.... Teraz mi sam pokazuje konkursy i szuka paragonów po koszykach.... Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6621707 Napisano: 19.07.2019 09:29:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
miały być wakacje, miały być nagrody. nie ma nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6621624 Napisano: 18.07.2019 21:42:23 w Popraw sobie humor...
androm napisał(a):

bubba napisał(a):

stare ale zawsze mnie bawi tak samo emotka

może ktoś kto grał z muzeum Cheetos to stworzył

mam w domu inwazję myszy i ryjowek - jak dla mnie to zdjęcie jest koszmarne.... cała nadzieja w bocianach ktore założyły gniazdo w sadzie. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

dwaburekoty

#6621143 Napisano: 17.07.2019 16:50:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
nasturcja19 napisał(a):

Co dziś wysyłają inpost z goldensubmarine?

suflety z nivea klub? Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6620957 Napisano: 16.07.2019 23:07:52 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

Andzik napisał(a):

Co to za afera w toruńskiej szkole? Ja przeczytałam tylko artykuł, więc nie wiem z pierwszej ręki, ale się wkurzyłam. Artykuł był o polskim chłopcu co w szkole zwrócił uwagę koledze z Ukrainy, bo po jego poglądach śmiem wątpić czy zasługuje na mino jego kolegi. Ten chłopiec wychwalał banderę i UPA. A wcześniej opluł koszulkę polskiego chłopca bo miał założoną z niezłomnymi. Teraz się pytam gdzie jest szkoła, bowiem zgłosili winę polskiego chłopca, tak wiem bo bali się posądzenia o nacjonalizm, tak pozwalajmy by nas opluwano. Powinna być ostra reprymenda dla Toruńskiej szkoły. Jestem tolerancyjna, ale to był mord i popieram stanowisko polskiego chłopca. Porównywać AK do UPA, to skandal!. Czy może ktoś bardziej orientuje się w tej sprawie?

czyli popierasz chłopięco - dziecinne wyzwiska na przerwach? o losie emotka

to nie jest żadna wojenka między dziećmi, tylko rola rodziców i nauczycieli, by przekazywali PRAWDĘ historyczną. a prawda nie jest nigdy czarno - biała.  bo i Polacy mają prawo czuć się skrzywdzeni, ale i Ukraińcy - przez długi czas poniżani - mogli zwyczajnie psychicznie nie wytrzymać. to są skomplikowane kwestie, w których nie ma tych dobrych i tych złych. ale kto by o tym rozmawiał z dziećmi w szkole, która musi być pro - polska.

Ukraincy często nie mają pojęcia na temat mordu wolynskiego. Ich pojęcie o historii jest mgliste, a jeśli już jakieś jest, to uważają je za wymysł. Wiem, co mówię... W przeciwieństwie do Polaków mają też wpojoną ogromną dumę narodową.
Ja historyczną edukację swojego męża zaczęłam w Polsce. Obejrzał parę(naście) dokumentów na ten temat, bo jak sam powiedział, on o tym nie miał pojęcia (a jest z terenów, które miłością ddziałań Bandery nie darzą). Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0