Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dwaburekoty
Postów 1849
Data rejestracji 04.12.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
audaces fortuna iuvat
Nikt tak nie uczy cierpliwości jak małe dziecko i oczekiwanie na wyniki konkursów.
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
da się. jedyny raz wygrałam u nich (co prawda tylko zestaw produktów) totalnym shitem. pytanie było, jak o siebie zadbasz, albo coś takiego. moja odpowiedź: pójdę w końcu do fryzjera, bo mam dość koloru swoich włosów.
po smsie z gratulacjami, Smolar stał się dla mnie agencja niegodną jakiegokolwiek szacunku. Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w wersji pierwotnej posta było "spróbuję skończyć z konkursami" . potem stwierdziłam że będę bardziej zdecydowana . moje zgłoszenia z grą słów, skojarzeniami, zabawne itp nie cieszą się popularnością, więc trzeba spróbować w drugą strone. Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli ogarnęli drugi etap w dwa dni i się regulaminu nie trzymali? Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przychodzi. sprawdź spam Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, teraz w zasadzie najbardziej "urzekły" mnie Twoje uśmiechnięte emotki. To tylko potwierdza, że jesteś osobą, która zna prawo i z wyrachowaniem z niego korzysta. Szkoda, że nie jest Ci po prostu po ludzku wstyd. Mi dania z tego termomixa smakowałyby conajmniej słono.... Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zazdro wielkie! Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a myślałam, że tylko mnie wkurzają te sztywniackie unboxingi nagród, "dzisiaj pokażę Wam jak wygrać" (chyba powinno być jak wziąć udział w konkursie i mieć szansę na wygraną) i komentarze pełne słodyczy...
też jestem ciekawa jak potoczy się temat tego plagiatu Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zbyt charakterystyczne składniki wg mnie, by był to przypadek.
jeśli to jego przepis, to może on powinien wytoczyć tej blogerce proces o plagiat? Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeprosiła i przyznała się do kradzieży (jeśli chodzi nam o ten sam przypadek).
Osobiście uważam, że w klasycznych przepisach trudno o kradzież, bo trudno dociec kto co wymyślił. Przy bardziej skomplikowanych przepisach i rzucających się w oczy dodatkach (ile osób z nas robi pesto z pietruszki - ja pierwszy raz o tym słyszę) sprawa już jest trudniejsza. Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849