Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dwaburekoty
Postów 1849
Data rejestracji 04.12.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkursowo - średnio. Nagród za 7200, z czego prawie połowa padła w styczniu. Usprawiedliwiam się niemowlakiem, odcięciem od większości sklepów ze względu na pandemię i budowaniem kamiennych fundamentów swojego biznesu. Wpadło dużo bonów (czy to Empik, czy Lewiatan, czy Biedronki), Karlsbad dosłownie uratował budżet domowy 2000 z Milki (wchodziliśmy w nowy rok z wyczyszczonym kontem i z 30zl w skarpetce), półki uginają się od wygranych planszówek, a schowek na walizki doczekał się nowych lokatorów. Wpadły gadżety noworodkowe (laktatory, smoczki itp.), słuchawki, hulajnogi, trochę bluz i plecaków, lampa do hybryd i zestaw lakierów.
W loteriach nadal słabo.
W kreatywnych miałam wrażenie szklanego sufitu, którego za nic nie mogłam przebić, choć zmieniałam style jak kameleon kolory.
Bramki zdecydowanie ratowały honor i trzymały mnie przy konkursowym świecie.
W 2021 roku w konkursach chciałabym wygrać nawet sama nie wiem co - po prostu wygrywać . Chyba jestem w mniejszości, która bardziej się cieszy, gdy nagrody są fizyczne, a nie gotówkowe (ale to chyba dlatego, że konkursy traktuję jako rozrywkę, a nie jako źródło dochodu).
Życzę Wam wszystkim wspaniałych nagród!
Wyświetl w wątku >>
audaces fortuna iuvat
Nikt tak nie uczy cierpliwości jak małe dziecko i oczekiwanie na wyniki konkursów.
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
BRAWO!!! Jeden konkursowicz pochwalił się wczoraj swoją zwycięską odpowiedzią na Facebooku, a tam błąd na błędzie (5razy czytałam, żeby zrozumieć, o co chodzi). Niechlujstwo językowe niestety jest powszechnie akceptowane, a pseudocelebrytki, które zdania po polsku nie potrafią sklecić (jedna lekcja polskiego w szkole nie jest tłumaczeniem) stawiane na piedestał. Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rób zdjęcia od razu po zakupie produktów. Ja zawsze sobie powtarzam, że będę tak robić. Niewiele zostało agencji, które chcą oryginał. Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może być priv Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie miałam o to samo pytać... Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja do nich dwukrotnie pisałam w sprawie przedłużenia biletów z loterii dla kochających serc (przez pandemię nie mogłam ich wykorzystać). Nie dostałam odpowiedzi. Nie znoszę Smolara i jak tylko widzę konkurs/loterię przez nich organizowaną, to w 99% odpuszczam. Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Karlsbad - my się tak lubimy w kreatywnych, to może i bez problemu polubimy się w loteriach? Rok zacząłeś 2k w Milce, to skończ tą Skodą.
Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
można, grałam na siebie, nagroda idzie na męża. Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lepiej zazycz sobie pieniędzy na fotelik, bo w konkursach to najczęściej antymandaty. Kojarzę Ciebie CHYBA z grupy 8*(masz takie samo profilowe jak zdjęcie na forum), więc liczę, że jednak mądrze zrezygnowałabys z pseudofotela.
A ja bym chciała ten drugi samochód z blacka- mam nadzieję, że laureat dzisiejszego losowania jeszcze nie powiadomiony. Wyświetl w wątku >>
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849