Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dwaburekoty

dwaburekoty

#6778446 Napisano: 30.04.2021 09:57:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
W marcu wygrałam skarpety, które jeszcze do mnie nie dotarły, w kwietniu nie wygrałam nic.
Smolar, usłysz me wołania i ratuj honor miesiąca. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

dwaburekoty

#6778063 Napisano: 28.04.2021 12:19:47 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam/wymienię Finish Biedronka
nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6777462 Napisano: 24.04.2021 20:43:13 w Paragony na trwające konkursy
Finish Biedronka - wymienię lub sprzedam Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6776576 Napisano: 20.04.2021 13:24:57 w Wkurza mnie...
Przed ciążą miałam bardzo dobry kontakt z moją współtowarzyszką pracy. Teraz nasz kontakt to tragedia. nie wiem, czy to kwestia mojego dorośnięcia, czy ona się tak infantylna zrobiła....
Wkurza mnie, że codziennie nagabuje mnie na 3 dziecko. Nie pomaga tłumaczenie, że nie czuje się na siłach psychicznych, żeby wychowywać trójkę.
Wkurza mnie, że codziennie pyta mnie o to, jakie zakupy mebli planuję, gdy ja z mężem mamy w planach spłacenie długu i każde dodatkowe pieniądze idą na ten cel. Zresztą ja nie planuję żadnych mebli, gdy dom urządzałam rok temu....
Wkurza mnie, że wypytuje, kiedy z mężem wyjdziemy
na spotkanie ze znajomymi. Kurczę, ja mam dwójkę małych dzieci i rodziców w grupie ryzyka i staram się mocno ograniczać kontakty międzyludzkie, bo kto się zajmie moimi dziećmi, gdy trafię (pfu,pfu) pod respirator.... Zresztą ja marzę o zaszyciu się w głuszy, żeby nikt mi nie dzwonił i nie gadał do mnie (btw. wie może ktoś z Was o jakichś działkach z dostępem nad jeziorem na Podlasiu - ze wszystkimi przyłączami,nie w centrum wsi? po ile takie działaczki chodzą?). Wkurza mnie, że chce mi zamawiać rajstopy za 50zl, gdy raz dałam się skusić i po dwóch godzinach miałam już wielkie dziury....
Co jest z tymi ludźmi nie tak..... Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6775306 Napisano: 14.04.2021 12:06:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
znów komuś sfinansowałam nagrodę. Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6774387 Napisano: 08.04.2021 22:38:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

1) Czy jeśli w Belriso jestem Karmeliuszem, to nie mam szans na kartę do Empiku, słuchawki i selfie stick? Mogę tylko zgarnąć główną, albo nic? Info na stronie nie jest potwierdzone regulaminem, więc nie wiem czy brać udział, czy nie....
2) Czy ktoś się pokusił o sprawdzenie, ile kart do Ikei mniej więcej zostało do losowania dodatkowego w Delicji? emotka

W regulaminie nie ma info o przypisaniu konkretnych nagrod do danego SMAKU emotka
W sumie to bardziej loteria, bo nie wiesz w co trafisz emotka  a tansza akcja, bo zgod nie trzeba  emotka

no właśnie o to mi chodzi: na stronie nagrody są przypisane do smaku, w regulaminie nie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6774382 Napisano: 08.04.2021 22:24:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
1) Czy jeśli w Belriso jestem Karmeliuszem, to nie mam szans na kartę do Empiku, słuchawki i selfie stick? Mogę tylko zgarnąć główną, albo nic? Info na stronie nie jest potwierdzone regulaminem, więc nie wiem czy brać udział, czy nie....
2) Czy ktoś się pokusił o sprawdzenie, ile kart do Ikei mniej więcej zostało do losowania dodatkowego w Delicji? emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

dwaburekoty

#6773556 Napisano: 03.04.2021 18:58:10 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

o rany, to będziesz miała wesoło. A to wszystko ta sama płeć czy jakieś urozmaicenie?

Ta sama  emotka  wesoło to mam tetaz.... potem tylko kaftan i wariatkowo mnie czeka  emotka

same chłopaki??? koleżanka polowała na syna ale właśnie 3 córkę urodziła, szwagierka chciała córkę i ma 3 chłopaków. Nie są nieszczęśliwe ale żadna chyba po raz czwarty nie spróbuje.

Hahaha no ja już też NIE PLANUJĘemotka   emotka  widocznie tak miało być, najważniejsze by wszyscy zdrowi byli  emotka  Będę ich królową Buahahaha 

płeć nie ma znaczenia, ja z dwiema dziewczynkami mam wariatkowo. pół godziny temu się okazało, że mogłam olać świąteczne porządki. starsza się uparła na malowanie pisanek farbami, młodsza otworzyła farby i już pomalowała, zasłony, okna, drzwi i ściany.... także ten... będę mieć dom na święta w radosnych kolorach... Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

dwaburekoty

#6773082 Napisano: 31.03.2021 21:15:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
Skarpetki z Salatino ratują honor marca emotka . Byłam wysoko na liście, więc liczę, że jednak znajdę się w tej setce z fotelem od Smolara emotka Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6772525 Napisano: 28.03.2021 22:51:34 w Paragony na trwające konkursy
2 Salatino zamienię na 2x Delicje Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6770672 Napisano: 18.03.2021 15:49:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
NIE WIERZĘ!!!! W Pronto miałam super odpowiedź, bez błędów, mnóstwo osób ja czytało i wszystkim się podobało. I nie wygrałam.... w ogóle, co teraz wygrywa???? Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6769895 Napisano: 15.03.2021 09:20:22 w Paragony na trwające konkursy
paragon "z eksperckim składem...." w Lidlu wymienię w zasadzie na cokolwiek o zbliżonej wartości (mile widziane Delicje) Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6769000 Napisano: 10.03.2021 10:58:55 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ja tez serdecznie gratuluję!!! Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

dwaburekoty

#6768667 Napisano: 08.03.2021 16:17:05 w Paragony na trwające konkursy
"ciesz się ładem..." Lidl - sprzedam lub wymienię. Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6768580 Napisano: 08.03.2021 11:21:14 w Wkurza mnie...
Dobrze, że nikomu do głowy nie wpadło: "Reginę kocham nad życie, bo tylko ona pamięta o moim odbycie". Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6768378 Napisano: 06.03.2021 22:31:52 w WC - rozmowy o wszystkim
Siostra dała mi zagwozdkę. Może ktoś z Was pamięta: mniej więcej w 2000-2006 na TVP2 emitowany był serial/dokument historyczny - w niedzielę ok. 11.30-12.00, przemiennie z podróżami kulinarnymi Makłowicza. Były to cykle o najważniejszych postaciach danych państw. Na pewno był jeden cykl poświęcony Rosji:4 odcinki (Iwan IV Groźny ukraszony urywkami filmu Eisensteina, Piotr Wielki, Katarzyna Wielka i Mikołaj II). Serial był super (przynajmniej dla mnie- gimnazjalnego dziecka zakochanego w Rosji, a jeszcze bardziej w historii).
może pamięta ktoś tytuł?
Podróże w czasie? Podróże w czasie i przestrzeni? Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6768336 Napisano: 06.03.2021 14:01:33 w WC - rozmowy o wszystkim
sks900 napisał(a):

Kielce. 17-LATKA oszukana metodą na policjanta! Dziewczyna straciła aż 63 TYSIĄCE ZŁOTYCH!

Choć zazwyczaj ofiarami oszustw metodą na policjanta padają seniorzy, w środę w Kielcach haczyk rabusiów połknęła 17-letnia dziewczyna! Oszust obrał sobie dobry moment, zaczekał aż dziewczyna będzie sama w domu, po czym zadzwonił, informując, że za chwilę dojdzie do włamania, a szansą na zachowanie gotówki będzie przekazanie jej rzekomemu policjantowi. Młoda kielczanka tak też uczyniła, co w efekcie doprowadziło do straty oszczędności. Nabrać dała się również 84-letnia seniorka, tym razem metodą na wnuczkę. - Sytuacja 84-latki jest tym bardziej przykra, że spośród straconych pieniędzy, większość pożyczyła w potrzebie chwili od sąsiadki - podkreśla Karol Macek z kieleckiej policji.

- Nastolatka dała wiarę, że za chwilę dojdzie do włamania w jej mieszkaniu i jedyną możliwością na uratowania oszczędności będzie przekazanie ich policjantowi. Nastolatka zebrała wszystkie pieniądze, a następnie przez okno wyrzuciła reklamówkę do obcego mężczyzny, rzekomego policjanta - przekazał funkcjonariusz. - Przypadek 17-latki jest tym bardziej zdumiewający, że tak młoda osoba, mająca kontakt z szeroko rozumianymi mediami elektronicznymi nie zachowała żadnych środków ostrożności i przekazała oszustom 63 tysiące złotych – dodał.Na taką samą kwotę została oszukana 84-letnia mieszkanka Kielc. Seniorka dała się nabrać kobiecie podającej się za jej wnuczkę. Oszustka przekonywała 84-latkę, że spowodowała wypadek i potrzebuje 50 tys. złotych "by wykupić się od odpowiedzialności".- Seniorka odwiedziła sąsiadkę, pożyczyła od niej 50 tysięcy, dołożyła do nich swoje oszczędności, a potem, zgodnie z instrukcjami rzekomej wnuczki wyszła na balkon i rzuciła reklamówkę z 63 tysiącami złotych kobiecie stojącej na dole i rozmawiającej przez telefon - przekazał Macek.Policjanci ponownie apelują o rozwagę. Obie pokrzywdzone powtarzały podstawowy błąd – nie zweryfikowały nigdzie historii przekazywanych przez oszustów.

- Wystarczyło tylko zadzwonić do prawdziwego członka rodziny. Lub chociaż przerwać połączenie - dodał Macek. (PAP)

https://www.se.pl...-9nPH-fdhW-W8CU.html

trzymacie w domu taką kasę? Albo, czy mieliście tyle pieniędzy, gdy mieliście 17 lat? Wyświetl w wątku >>

dwaburekoty

#6768324 Napisano: 06.03.2021 12:58:26 w Paragony na trwające konkursy
Od poniedziałku zrobię zakupy w Lidlu "Ciesz się ładem z eksperckim składem" - chętnie wymienię na paragony Euro.

Inne propozycje na pewno rozważę Wyświetl w wątku >>
0 0

dwaburekoty

#6767669 Napisano: 03.03.2021 12:35:27 w Wkurza mnie...
ilość fajnych konkursów i to, że bardzo bym chciała, ale nie wiem czy dam radę wziąć w nich udział Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

dwaburekoty

#6767449 Napisano: 02.03.2021 12:47:03 w Kupię...
kod do Netflixa Wyświetl w wątku >>
0 0