Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lukasz6

lukasz6

#6688332 Napisano: 06.03.2020 13:31:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

case napisał(a):

jokan napisał(a):

melancholia napisał(a):

Ten nowy konkurs Danio w Biedronce to jakaś kpina  emotka  Walka o to, kto kupi więcej serków, żeby dostać chińską maskotkę... To nawet żart z osób, które kupują to na co dzień. Żeby się musiały bić o kilkadziesiąt marnych maskotek.  Zgarną na tym sporą kasę, rzucą jakiś ochłap, a Ty się człowieku o to przepychaj i jedz na siłę serki. Zero szacunku do konsumenta, żeby coś takiego organizować. 

dokładnie, to jest jakaś żenada z ich strony  emotka

Halooo, NAV Agency, czytasz nas?  emotka emotka emotka

Czytam, czytam.

Cóż, nie każda akcja musi każdemu pasować.

1. W którym miejscu nazywamy to konkursem?
2. Pamiętajcie o kodach polecających. Ludzie, którzy mają po 200 pkt w rankingu wcale niekoniecznie kupili po 200 serków. Przeciwnie, niektórzy po 4, 8, nie więcej. Ale dzięki systemowi poleceń mają tyle pkt, ile mają.
3. Jeśli do otrzymania maskotki w I turze potrzebne było 9-10 punktów, to znaczy, że ktoś musiał kupić 9-10 serków (pomijając system poleceń). Czyli wydać 13-15 zł. Za maskotkę wartą regulaminowo 24 zł (tak, wiem... proszę zostawić dla siebie komentarze o wartości realnej, nie ja ustalam te wartości emotka ).
4. Zdziwię Was, ale poza forum e-konkursy również istnieje świat emotka I to, że całe szacowne grono ma już całą paletę maskotek u siebie, nie znaczy, że cała Polska też emotka
5. Zanim ktoś zacznie wymyślać (w sumie już zaczął) teorie o opłacalności takiej akcji dla Fundatora, spieszę poinformować, że jeśli w pierwszej turze było na okrągło licząc 300 osób (dane oficjalne, widać w rankingu), które kupiły średnio 5 serków na łeb (liczba nie jest "z cenzura"), to... matematykę zostawiam Wam, ale faktycznie, cała ta akcja to tylko po to, żeby się obłowić. Ja na przykład kupiłem z samej prowizji od tego dom z basenem i dwa Lamborghini. emotka  
Opłacalność leży w zupełnie innym aspekcie.

Hmmm, może i Pana firma nie obłowiła się za dużo ale firma z którą wygrałam proces zgarnęła( czyt. nie wydała) 4 spore nagrody, za które kupiła sobie piękne sportowe auto prosto z salonu i inne wartościowe sprzęty. Teraz mają na karku komornika. I to nie były pieniądze za organizacje konkursu lecz za niewydane nagrody. Tak więc gdy wiem jak wszystko wygląda od strony organizatora i fundatorów oraz gdy czytam jaki badziew dają organizatorzy to ... emotka

możesz napisać coś więcej?:) chodzi o Panią M. z Łodzi?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6679288 Napisano: 02.02.2020 15:32:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atanerka napisał(a):

Co zrobić z fantem, a mianowicie brakiem potwierdzenia z loterii Wawel Intermarche? Brak 2 potwierdzen na poczcie o2

napiszę Ci, że oni ogólnie mają jakiś problem z serwerami. mi napisali jakoś tydzień temu z zakończonego w grudniu konkursu, że z uwagi na to, że mieli informację, że poprzedni mail nie dotarł do mnie z infromacją o wygranej, to informują, że moje zgłoszenie wygrało i bla bla.... także nie wiem, jeśli nie masz zwrotek, to pewnie w ogóle nie dostali tych zgłoszeń. Masakra z tą agencją. Ciekawe, kto te wszystkie autka wygrał... Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6674871 Napisano: 18.01.2020 10:05:36 w Allegro.pl - bez linków
pioge7 napisał(a):

Czytaliście emaila od allegro? 
od któregoś tam lutego czy marca, będziemy płacić nie dość że wyższe prowizje, to jeszcze dodatkowo im się zamarzyło płacenie za prowizję od dostawy... 
czyli ktoś kupi u nas za 100 zł plus 20 zł wysyłka to płacimy prowizje od 120 zł a nie od 100 zł. 
nie dość że poczcie czy kurierowi płacimy 20 zł to jescze prowizję od tego do allegro emotka  

ja podzielę się swomi spostrzeżeniami:
Gdy się ma pakiet smart, to nic nie jest korzystniej:(
Cena towaru na allegro, gdy ktoś ma wykupiony pakiet smart i tym samym "niby bezpłatną dostawę", jest z reguły powiększona o koszty wysyłki. Więc płacimy za tę wysyłkę i tak my... Wystarczy porównać aukcje - bez pakietu ze smart dostawą cena niższa nawet o 12 zł - więc ten pakiet smart, to taki chwyt marketingowy. Opłacalny może wtedy, gdy zwracamy towar, bo wtedy faktycznie nie płącimy za przesyłkę powrotną. Jak nie wykupiłem pakietu smart na kolejny rok, to allegro co chwilę bombarduje mnie mailami, bym przedłużył, ale tego nie zrobię.
Korzystam z olx, tam na szczęście nie ma prowizji od wystawionych i sprzedanych rzeczy - prowizje na allegro na tyle odstraszają, że już nic tam nie wystawiam od dłuższego czasu.
Nie wróżę im sukcesów z taką polityką i podejściem do klienta. Wyświetl w wątku >>

lukasz6

#6672707 Napisano: 11.01.2020 21:35:38 w Kupię...
Kupię nowego Iphone 11 64GB kolor czarny (inne nie), zafoliowanego - proszę o oferty pv. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6672476 Napisano: 10.01.2020 19:31:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy do kogoś też dzwonili z tego konkursu jakiś miesiąc temu celem weryfikacji i nie ma go na liście zwycięzców?

https://www.njumobile.pl/konkurs-nju-na-karte Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6669156 Napisano: 28.12.2019 14:24:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Czy ktoś może wkleić tę stronę z kropki tv, gdzie jest mowa o konkursie noworocznym i są pokazane nagrody? Dzięki bardzo! Udanego skoku do nowego roku wszystkim!

Dziś kupiłam więc wklejam - a co mi tam! Lubię konkurencję!
 nanajka81 dziękuję bardzo!

Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6669134 Napisano: 28.12.2019 12:31:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może wkleić tę stronę z kropki tv, gdzie jest mowa o konkursie noworocznym i są pokazane nagrody? Dzięki bardzo! Udanego skoku do nowego roku wszystkim! Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6664540 Napisano: 07.12.2019 11:34:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Czy po wygranej w Heinekenie przychodzi jakiś mail z prośbą  o dane czy wysyłają bezpośrednio na adres podany w zgłoszeniu? emotka  

przychodzi mail z linkiem, uzupełniasz swoje dane i wybranej osoby do wysyłki. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6660248 Napisano: 24.11.2019 18:01:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

awe napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

awe napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Karta 500 zł  z Albedo z konkursu Jesiennego - Citi Bank trzeba aktywować? Ktoś podpowie?

Tak- z pełnymi danymi- inaczej nie działa

dzięki, możesz napisać więcej? jakie dane potrzebne?

pesel, data urodzenia, nr dowodu, adres, imię nazwisko

Ja już rejestrowałam, kilka minut to zajęło, ciekawa jestem czy można wypłacić kasę w sklepie (Cashback), bo niby pisze, że tak, na stronie znalazłam nawet, że kartą mastercard można 500zł, a na infolinii babka mówiła, że casbacka nie obsługuje emotka  W bankomacie można, ale 3% prowizji, więc lepszy cashback, bo w tym przypadku tylko 1,5 zł,  tylko pytanie czy się da.

nie dość, że chcą jeszcze od nasz wszystkie dane do banku, to jeszcze kasują prowizję.... daj znać jak z wypłatą kasy w bankomacie citi - czy też jest prowizja? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6660123 Napisano: 24.11.2019 08:33:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awe napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Karta 500 zł  z Albedo z konkursu Jesiennego - Citi Bank trzeba aktywować? Ktoś podpowie?

Tak- z pełnymi danymi- inaczej nie działa

dzięki, możesz napisać więcej? jakie dane potrzebne? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6660119 Napisano: 24.11.2019 07:45:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Karta 500 zł  z Albedo z konkursu Jesiennego - Citi Bank trzeba aktywować? Ktoś podpowie? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6658420 Napisano: 19.11.2019 10:14:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
pikawka napisał(a):

Kosmetyki Garnier. Powrót do szkoły z czystą skóra.  emotka
Nie wiem jaki kurier nie był oznakowany  :

fajny ten zestaw? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6655344 Napisano: 08.11.2019 07:23:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Patrząc na nowe konkursy można zauważyć, że KROPKA BORDO stała się wymiataczem. Tu ma Laysy, tam Duracell, co drugi konkurs, hm...

zgadza się, same loterie. Odkryli to, co było wiadomo od dawna, że Polacy to lenie. Zamiast wysilać się i układać jakieś wierszyki, kreatywne odpowiedzi, itd., lepiej wychodzi się na zwykłym zgłaszaniu paragonów, dlatego przyszłość będzie taka. wiersze będziemy pisać jedynie do szuflady:P Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6652356 Napisano: 29.10.2019 10:58:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Gratulujemy wygranej!
Wygrałeś
Nagrodę Główną.
Wypełnij załączony formularz i odeślij wraz ze skanem paragonu.

Uwaga ważne! W treści maila odeślij swoje dane do wysyłki nagrody oraz numer telefonu dla kuriera.
Pozdrawiamy

dziwnej treści wiadomość dziś od 4move emotka to chyba chodzi o trening? 

ktoś już dostał info, o co chodzi z tą nagrodą główną? gdzie ma się odbyć ten trening? Wyświetl w wątku >>

lukasz6

#6650378 Napisano: 21.10.2019 19:30:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy ktoś ma informacje odnosnie konkursu E w kauflandzie? Brak info od kiedy i do kiedy, regulaminu też nigdzie nie ma emotka

Nie...a albedo pomimo próśb mailowych o regulamin - olewa sprawę. 

Powiadomcie o fakcie zleceniodawcę, który tej agencji za to płaci. Na pewno po tym jak się zleceniodawca dowie, to pogoni Albedo i zaraz się regulamin znajdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6647247 Napisano: 09.10.2019 20:05:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Dzis w kauflandzie widziałam konkurs margaryny bielmar śniadaniowa. Trzeba kupic 2 sztuki i wysłać smsa na 4321 reszty nie pamietam . Wiem ze bony do kafla po 20 zł były do wygrania i jeszcze kilka innych nagród. Ktoś coś wie?

Tez widziałem zawieszkę przy polce. Ale nagrody tak żenujące i do tego te tłuszcze trans, ze naprawdę nie warto sobie zawracać tym głowy. Bony po 20 zł... ludzie, naprawdę gracie w takich konkursach? Wyświetl w wątku >>

lukasz6

#6646416 Napisano: 07.10.2019 18:40:03 w Czy informują/ informowali?
misiamarysia napisał(a):

AVENE Poznaj moc wody termalnej. Czy ktokolwiek tam coś wygrał? Albo słyszał, że ktoś wygrał?

u mni cisza, zagrałem raz, trochę to wkurzające, że regulamin obowiązuje konkursowiczów, a organizatora to już nie. Wyraźnie napisane, że mają informować do 30 września. W Polsce jest taki problem, że ogólnie nie ma takiego zwyczaju, by przestrzegać regulaminów, przepisów, prawa... Ale łamać to można ile się chce... Wyświetl w wątku >>

lukasz6

#6645273 Napisano: 03.10.2019 11:15:17 w Kupię...
Kupię nowy, zafoliowany Iphone 7 lub wyższy, proszę o ceny z podaniem koloru, modelu, itd. Możliwa też wymiana za dopłatą na różne rzeczy, które chce sprzedać w dobrych cenach - zainteresowanym podam link do olx. Pozdrawiam! Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6644909 Napisano: 02.10.2019 10:03:02 w Kupię...
Kupię nowy Iphone 7 lub wyższy, proszę o ceny z podaniem koloru, modelu, itd. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6643642 Napisano: 27.09.2019 13:10:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
sylwika76 napisał(a):

sosy z C4

Kto przywozi? Wyświetl w wątku >>
0 0