Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dreams
Postów 132
Data rejestracji 09.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten sam problem mam. Wyświetl w wątku >>
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za powiedzi.
Napisalam do Rossmanna w tej sprawie i mi odpowiedziano, ze nagroda na mnie czeka w Katowicach. Pojechalam ponownie tam wczoraj i Pani mi oznajmia, ze niestety nie doreczono mojej nagrody (odbior od 2 do 16 sierpnia). To jej maila pokazalam, ta sie zajknela i stwierdzial, ze istnieje mozliwosc, ze jeszcze jednym miejscu ona moze byc. Po chwili mi ja przyniosla, a gdy pokazywalam jej paragon, stiwerdzial, ze lwasciwie nie potrzebuje bo starczy jej tylko nazwisko i ze gratuluje etc.
Wiem, ze ktos jeszcze ma plusssza do odebrania w Katowicach, wiec jesli ktos z forum to smialo moze tam jechac.
Polecam kontakt z Biurem Obsługi Klienta redakcja@rossnet.pl Wyświetl w wątku >>
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i jeszcze powinny byc wczorajszego z Corny, bo jeszcze nie dali. Wyświetl w wątku >>
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje, to pozostaje mi isc zameczyc do 16, bo inaczej mi przepadnie...
Wyświetl w wątku >>
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prawda to ? Czy mam sie tam nadal upominac o nagrode ? Wyświetl w wątku >>
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sa dwie ankiety, ta wczesnjesza to Hit, a ta ostatnia Leibnitz. Wyświetl w wątku >>
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tej samej wymiany forumowej ksiazka Esencja smaku z autografem autora, DVD Żołnierze wyklęci oraz probeczkaa odzywki.
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedyna nadzieja... bo, az korci zeby sprzedac paragon. Chociaz tyle propozycji dostalam, ze moze byc spora lista rezerwowych i troce zal by bylo, aby sie stalo jak przy ostatniej promocji, ze ktos na forum sprzedal paragon a pozniej wygral. Wyświetl w wątku >>
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nadal posiadam paragon.
Mam takze paragony na winiary.
Wyświetl w wątku >>
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo u mnie w rossmannie jest taki dzial i sie tak zastanawiam.
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agnieszka Nowaczyk Słupsk
Monika Chamny Bydgoszcz
Magdalena Wesołowska Boniewo
Justyna Lewczuk Suwałki
Iwona Suchodolska Pasłęk
Ewa Turczyn Koszalin
Magdalena Kłosek Tuczno
Justyna Pestka Brusy
Agnieszka Majdanik Piekary Śląskie
Małgorzata Zaleska Bielsk Podlaski
Alicja Kusiakiewicz Gliwice
Beata Szalecka Tarnów
Rena Augustyn Kraków
Irena Trzaskawka Wągrowiec
Dominika Ogrodnik-Jendrzejczak Piekaty Śląskie
Irena Wowczko Masłów
Agnieszka Jędrzejewska Łódź
Anna Znajomska Łęczna
Alina Sawuła Przeworsk
Barbara Błędowska Rogów
Justyna Gniadzik Warszawa
Maria Biegańska Rudna
Milena Piotrowska Pułtusk
Paulina Daniłowicz Białystok
Katarzyna Kijowska Ostrów Wielkopolski
Malwina Birus Dubienka
Marlena Półrola Gidle
Anna Obajtek Myślenice
Agnieszka Szpala Lublin
Teresa Wrońska Żyrardów Wyświetl w wątku >>
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj ktos sie chwalil w wygranych, ze dostal bon na 100 zł z sizeer Wyświetl w wątku >>
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi Pan kazal odpisac jeszcze raz na swoje maila i podac w ktorej drogerii chce odebrac bon. A odbior bonow bedzie mozliwy miedz 25 listopada a 9 grudnia. Wyświetl w wątku >>
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to ciekawe bo u mnie wogole.... pisza, ze juz wyczerpane..
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mialam tak z Knorr z Tesco, tylko tam jeszcze pomogl mi mylacy termin konkursu, gdzie jego zakonczenie podali jako date wysylania nagrod. Wyświetl w wątku >>
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja dzisiaj z zastrzezonego dwa o 19.00... ale w kinie bylam, nie ze na zlosc nieodbieram, po prostu po roku czasu pracy wreszcie stac mnie na bilet.
dreams
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba nie to.