Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika as32572

as32572

#7250071 Napisano: 28.03.2025 16:02:17 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
endrjuen napisał(a):

as32572 napisał(a):

Empik w jakim czasie wysyłają? Wygrałam tydzień temu i tam było info o 5 dniach roboczych od weryfikacji, ale w sumie nie wiadomo kiedy jest ta weryfikacja?

U mnie wygrana 21.03, na razie wiadomości od Kindera z kartą brak.

Ja też 21.03, czyli teoretycznie powinno przyjść dziś a nic nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7249961 Napisano: 28.03.2025 10:27:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Empik w jakim czasie wysyłają? Wygrałam tydzień temu i tam było info o 5 dniach roboczych od weryfikacji, ale w sumie nie wiadomo kiedy jest ta weryfikacja? Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7249720 Napisano: 27.03.2025 13:49:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wedel non stop pusty tak samo jak Lidloteria emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7249221 Napisano: 25.03.2025 13:36:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie ma loterii Heinekena w tym roku? Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7248453 Napisano: 21.03.2025 16:57:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Porażka goni porażkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7248301 Napisano: 21.03.2025 12:09:35 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Evoucher Duka o wartości 100 zł, sprzedam za 80 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7247830 Napisano: 19.03.2025 16:06:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eli75 napisał(a):

eli75 napisał(a):

sania30 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

eli75 napisał(a):

Mam pytanie, do Formularza laureata po odbiór nagrody Bilet do Muzeum w Loterii Wedla załączyłam omyłkowo inne zdjęcie, a nie prawidłowy paragon - czy tzn ze weryfikacja będzie negatywna, czy można dosłać ją im na maila? Ktoś wie jak to jest w Amooco lub w innych agencjach ? jak do tego podchodzą pozawalają wysłać prawidłowy na maila czy nagroda przepadła emotka  ?

Napisz do agencji . Kilka razy i u mnie tak się zdarzyło bo mój telefon miesza zdjęcia jak chce 🫤 ale zawsze mogłam dosłać prawidłowy . Avanti , Smolar i Fortis u nich po wyjaśnieniu sytuacji mogłam przesłać poprawny skan na maila .

Dla mnie to jest dziwne, że ten paragon trzeba przesyłać drugi raz. Przecież przy zgłoszeniu trzeba załączyć skan

Nie raz trzeba załączać ponownie przy odbiorze nagrody w innych agencjach także, wiec to nie jest dla mnie dziwne, tylko omyłkowo wybrałam nie to zdjęcie, a paragon prawidłowy oczywiście posiadam emotka

a jak załączyliście inny paragon z innym numerem niż ten zgłoszony to też idzie wyprostować ?

Wszystko zależy od agencji,mi kiedyś przepadła nagroda bo załączyłam dobry paragon ale ze był długi to ucięło mi numer kasy fiskalnej. Agencja stwierdziła że w ich systemie nie ma możliwości podmiany,ale to nie była żadna z wyżej wymienionych. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7247776 Napisano: 19.03.2025 13:45:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
primo2219 napisał(a):

Ile teraz czeka się na przelew od Winiary? Ja już ponad miesiąc od pozytywnej weryfikacji.

nie wiem czy wogóle już zaczeli wysylac z tej edycji, je nie dostałam z połowy stycznia
a z poczatku marca nie mam nawet weryfikacji Wyświetl w wątku >>
1 primo2219 0

as32572

#7246576 Napisano: 14.03.2025 10:43:54 w Wkurza mnie...
babariba napisał(a):

as32572 napisał(a):
Wkurza mnie moj lekarz, ktory na chorobe przewlekła przepisuje mi tlyko 1 opakowanie leku i mam umawiac wizyte/teleporade co miesiac tylko i wylacznie po to,żeby dostać lek.
Wizyta w ramach pakietu medycznego,ale jak tyle lat się lecze to pierwszy raz się z czymś takim spotkałam, dodatkowo wypisuje te recepty bez refundacji, bo przecież jest lekarzem prywatnym, całe życie leczę się w placówkach typu Luxmed i zawsze miałam z refundacją.

A nie masz tak w aplikacji, że podłączasz swoje dokumenty od specjalistów, a potem jedynie zamawiasz leki? Na pewno jest tak w PZU i Medicover. Bardzo to ułatwia życie.

Idę dzisiaj odebrać od niej dokumentację medyczną i może to faktycznie jest jakaś opcja żeby to wrzucić do aplikacji.
Spróbuję też na NFZ,bo przynajmniej ze strony wynika że jest więcej specjalistów niż prywatnie.
Dzięki za podpowiedzi,trochę mniej się wkurzam na to,za to niezmiennie wkurza mnie robota w której nikt nic nie wie,a jak trzeba zrobić jakieś analizy to nie ma do tego dobrych narzędzi i siedzę i dłubie bez sensu... Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7246458 Napisano: 13.03.2025 15:47:40 w Wkurza mnie...
A jeszcze apropo generowania kolejek to tez mnie wkurzylo w zeszlym roku jak po usg wyszlo,ze wszystko jest ok, a babka z recepji powiedziala ze ona i tak mnie zapisuje do onkologa zeby mi wystawil skierowanie na badanie za rok.
I byla wrecz oburzona jak powiedzialam,ze nie bede zajmowac miejsca ludziom, ktorzy faktycznie potrzebuja onkologa, po to tylko zebym wziela skierowanie,ktore moze wystawic kazdy lekarz. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7246456 Napisano: 13.03.2025 15:45:02 w Wkurza mnie...
krakowskispleen napisał(a):

as32572 napisał(a):

Wkurza mnie moj lekarz, ktory na chorobe przewlekła przepisuje mi tlyko 1 opakowanie leku i mam umawiac wizyte/teleporade co miesiac tylko i wylacznie po to,żeby dostać lek.
Wizyta w ramach pakietu medycznego,ale jak tyle lat się lecze to pierwszy raz się z czymś takim spotkałam, dodatkowo wypisuje te recepty bez refundacji, bo przecież jest lekarzem prywatnym, całe życie leczę się w placówkach typu Luxmed i zawsze miałam z refundacją.

Idź do recepcji placówki lub zadzwoń na infolinię i poinformuj, że mają lekarza, który nie wypisuje refundowanych leków, bo nie zna przepisów i poproś, żeby zajęli się tą sprawą i go doedukowali w tym temacie. Różnica jest często kosmiczna. A wypisywanie jednego opakowania leku to jest po prostu porażka i generowanie kolejek. Niepoważny człowiek, potem się poluje na terminy w Luxmedzie czy Medicover przez tydzień, co chwilę odświeżając apkę, bo taki lekarz zmusza pacjenta do wizyt raz w miesiącu, gdy wystarczyłoby raz na kwartał czy pół roku :⁠-⁠|

No wlasnie badania tez mi kaze robic co 3 miesiace, gdzie zawsze robilam co pol roku bo nic sie nie dzieje, dla mnie to wyglada jak wyciaganie kasy.
Z ta recepta to zwrocilam jej uwage,to wlasnie dostalam odpowiedź ze przeciez jest lekarzem prywatnym, mysle ze moze sie boi jakies kontroli z NFZ czy cos, jeszcze mi powiedziala ze to tani lek wiec w czym problem.
Na recepcji nie zglosze,bo to ta lekarka jest wlascicielem placowki emotka wspolpracujacej z Medicover, chyba ze bezposrednio do Medicover ale nie wiem czy chce wywolywac burze czy jednak zmienic lekarza, problem taki ze duzego wyboru nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7246424 Napisano: 13.03.2025 14:52:48 w Wkurza mnie...
Wizyta w ramach pakietu medycznego,ale jak tyle lat się lecze to pierwszy raz się z czymś takim spotkałam, dodatkowo wypisuje te recepty bez refundacji, bo przecież jest lekarzem prywatnym, całe życie leczę się w placówkach typu Luxmed i zawsze miałam z refundacją. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7246372 Napisano: 13.03.2025 12:30:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Czy w konkursie Naturella (everydayme) można dodać tylko jedno zgłoszenie?
Jak wchodzę to mam komunikat, że ankieta została już rozpoczęta i nawet jak klikam anuluj to i tak mam wszystkie pola wypełnione i mogę całą przejść bez logowania się. Wyczyszczenie ciasteczek nic nie zmieniło.

Ma ktoś taki problem? Teraz też nawet nie mogę cashbacku zgłosić bo ciagle mi wyskakuje okienko zweryfikuj tożsamość.
Spróbowałam na karcie incognito i niby wszystko było ok, po czym na sam koniec pojawił się commonerror.
Tam nigdy nie było ograniczeń na gospodarstwo domowe a od ponad miesiąca wygląda mi na to że i do konkursów i do cashbacku akceptują tylko pierwsze zgłoszenie z tego komputera. Wyświetl w wątku >>
1 titinunu 0

as32572

#7245871 Napisano: 11.03.2025 14:21:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Za znaleziony to podkreślenie raczej, że jeszcze większe zadowolenie, bo nie nic to nie kosztowało, a się wygrało 🤔 Tez jak widzę to zabieram.. mi to nie przeszkadza....kupować paragonów też nie można teoretycznie, bez przesady....zaraz przyjedzie policja konkursowa z FB 😎😅 i tak mało osób chwali się w MDW, zaraz może być takich osób jeszcze mniej....

No wiadomo,że to czysty zysk.
I nie mówię że zaraz kogoś organizator wyśledzi i ma się nie wpisywać,ale akurat było kilka postów z tej loterii z taką dodatkowa informacją więc mi się rzuciło w oczy.
Każdy robi jak uważa, ja nie jestem przeciwnikiem takiego grania, ale nie chciałabym w przyszłości w zgłoszeniach podawać jeszcze numeru buta czy zdjęcia z paragonem i produktem przy kasie w sklepie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7245861 Napisano: 11.03.2025 14:06:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Trochę nie rozumiem tych wpisów w MDW odnośnie wygranych w Lidloterii z dopiskiem na znaleziony paragon, wiedząc że Smolar ma zapisy w regulaminie o tym,że trzeba faktycznie dokonać zapłaty za zakupy (chyba,że akurat w Lidlu nie dał). 
Nic mi do tego jak kto gra,ale po co się tym chwalić,żeby organizatorzy wymyślali kolejne dziwne zapisy w regulaminie?
Taka luźna myśl,jak większość uważa, że to jest ok to ok,nie będę się spierać emotka Wyświetl w wątku >>

as32572

#7245685 Napisano: 10.03.2025 18:43:03 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Dla mnie fajnie by było jakby w opcji kalendarza oprócz konkursów dodanych i kończących się w danym dniu, były też konkursy rozpoczynające się w danym dniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7244213 Napisano: 03.03.2025 13:30:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

rufus napisał(a):

Pojawily sie wyniki blikomanii za kolejny tydzien emotka

Ta.. ja już nie ufam, ja już nie wierzę. nanajka81 dobrze mówiła.

Jutro powinny być wiadomości w MDW.

Nadal podtrzymuje, że nie ma co tam zaglądać i gdybać czy to ja czy nie ja. Rok temu tak zerkałam - i nic. Tydzień temu też popatrzyłam jak tu ludzie zaczęli rozkminiać czy to ich inicjały - moje były ale to nie ja. Nie patrzę więcej. Czekam na niespodziankę emotka

Jeden lubi rozkminiac, drugi nie. Myślę, że to indywidualny wybór. Ja zaglądam, bo lubię emotka ale wyniki przyjmuje na chłodno.

Ale to chyba trzeba mieć jakies niepopularne imię, bo przecież Tomków, Kasi itd to jest na pęczki i taka informacja w loterii o takiej skali grających to nic nie wnosi. Wyświetl w wątku >>

as32572

#7244103 Napisano: 02.03.2025 19:38:06 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy jest na marzec promocja w którejś z aptek na darmową dostawę powyżej 49zł?
Tak na szybko nic nie znalazłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7243753 Napisano: 28.02.2025 16:15:04 w Czy informują/ informowali?
montezuma napisał(a):

magie1982 napisał(a):

rufus napisał(a):

W 1 etapie sporo osob z forum wygralo, pozniej cisza. 
Ktos wygral w pozostalych?

Śmierdzi ściemą na odległość. Pozostaje tylko żałować, że ze zgłoszeniem czekałam do 3 i 4 etapu. Ech...

A czy były wcześniej jakieś niefajne akcje z tą agencją? 
Brandcomm Agency 
... niczego negatywnego nie kojarzę emotka

Były napewno akcje typu: ograniczenie na gospodarstwo ktorego nie ma w regulaminie (i mysle,ze do tego wlasnie zbieraja adresy na etapie zgloszenia) i limit jedno zgloszenie dziennie,czego też nie bylo w regulaminie (to bylo w loterii Orbit).
W M&Ms byla zawyzona 2-3 krotnie wartosc nagrody, niby zwykle jest wyzsza w regulaminie niz w rzeczywistosci ale nie az tak.
Plus prawodopodbne losuja a nie wybieraja zdjecia, o czym zaluje ze dowiedzialam sie dopiero po zakonczeniu konkursu, bo bym cos zglosila emotka Wyświetl w wątku >>
1 montezuma 0

as32572

#7242968 Napisano: 25.02.2025 14:46:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LadyInWhite napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Tak to prawda kupowałam w Zabie jogurt mały, naturalny jest opis bez nazwy jakiejkolwiek. Ale zrobili promocję podstępną.

W tej sprawie nie chodzi o kiepski opis na paragonie tylko o zakup nieprawidłowego produktu (wypasiony zamiast polski)

dokładnie, ja ostatnio kupiłam 3 polskie mleka w Zabce, ale na paragonie napisane "Mleko Spoż" ,bez opisu, wysłałam im to na maila i Pani odpisała ze bez problemu mogę takie paragony zgłosi emotka

zgłosić możesz,ale jak wygrasz to pieczątka bedzie potrzebna emotka Wyświetl w wątku >>