Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bibeck
Postów 430
Data rejestracji 24.09.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy Oni muszą odprowadzić podatek za każdego laureata z osobna, podając jego dane osobowe, a jeżeli tak to chyba sam numer PESEL powinien być wystarczający?
Martwi mnie trochę, że po podaniu im tych informacji, będą wiedzieć o mnie dosłownie wszystko, a przecież wiadomo, że o wyciek bazy danych w obecnych czasach nietrudno. Wyświetl w wątku >>
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit: i jeszcze Eventim rezerwa. Najszczęśliwszy dzień od miesięcy Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cytuję : ". Z danych GUS wynika, że o ile jeszcze w roku 2015 statystyczny Polak wypijał rocznie 80,7 l piwa wytwarzanego ze słodu, to w roku 2017 było to już 98,5 l na osobę." - Czyli mniej więcej 200 puszek rocznie na każdego Polaka. Dodajmy do tego dobry marketing i rozreklamowanie konkursu (zasady proste i zazwyczaj opisane na każdej puszce). Więc niestety, ale wcale nie dziwi mnie że tak trudno coś wygrać w tych loteriach. Taki Heineken (który raczej nie reklamuje loterii na puszkach i butelkach) daje trochę więcej szans na wygraną, o czym wiem z autopsji. Poza tym jeszcze konkursowicze za barem i setki kapsli tygodniowo odłożonych na boku to też nie mit . Więc ja traktuję to raczej jako totolotek. Wyświetl w wątku >>
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytam, bo u mnie w sklepach tylko stare paczuszki... Wyświetl w wątku >>
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę też, że trochę mniejsza skala wygranych, spowodowana była moim lekkim wypaleniem twórczym, ale mam nadzieję, że rok 2019 przyniesie upragnione wakacje w ciepłych krajach, albo jakieś autko, dzięki któremu udałoby się szybciej spłacić hipotekę. Życzę sobie i Wam wszystkim jeszcze kreatywniejszych odpowiedzi i jeszcze więcej szczęścia w loteriach i bramkach Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.