Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bibeck
Postów 430
Data rejestracji 24.09.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W minionym roku grałem mniej niż w 2021, wybierając konkursy z dobrymi nagrodami, ale coś tam los dla mnie trzymał w zanadrzu
Największe zaskoczenie? - Loterie. Zazwyczaj omijam, ale przy fajnych głównych, wysyłam 1,2 zgłoszenia. (nie licząc Żywca ) Więc projektor z Fortis był niesamowitym zaskoczeniem , zwłaszcza że Fortis to agencja która niestety na mojej liście ulubionych, znajduje się dosyć nisko (słabe rezultaty) . No i lodówka z Monster, rownież z tej agencji
Największa porażka? W tym roku konkurs Avanti z nagrodami 500 zł i 5.000 zł- w 2021 r. to był mój Best of The Best a w tym nawet marnego 500+
Poza tym z wartościowszych regulaminowo:
GoPro HERO 10
bony Slowhop.pl na 5000 zł, dzięki którym mogłem poznać naszą piękną stolicę, zabierając ze sobą moją żonkę i dzieciaki
No i sporo drobnicy (bony itp..).
Pod koniec roku wpadła fajna wygrana w konkursie Jagerka - Xbox X + lodóweczka i alko , a rzutem na taśmę zmywarka Samsung z konka w Intermarche.
Na następny rok, życzę Wam i sobie samych gratualacji, samochodów, wycieczek, głównych pieniężnych, a przede wszystkim weny oraz czasu, na nasze hobby
a 2023 zacząłem od 1000 zł do RtvEuroAgd Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomysł z bojkotem może i słuszny, ale w naszych konkursowych realiach raczej nie do zrealizowania. Zawsze znajdą się chętni na nagrody, a jak poczują mniejszą konkurencję, to sprzedaż konkursowych produktów pobije rekordy światowe Wyświetl w wątku >>
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak się ma do tego §6 pkt 4 regulaminu?
"Nagrody zostaną wysłane w terminie 2 tygodni od prawidłowego wypełnienia przez zwycięzcę formularza
otrzymanego wraz z wiadomością mailową wskazanym w § 6 ust. 2."
Czyli jak to często bywa, regulaminu ma przestrzegać tylko konkursowicz. Organizator może go łamać kiedy mu się to tylko podoba... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bibeck
Postów 430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.