Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pusheen

pusheen

#7212611 Napisano: 09.10.2024 20:36:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

pusheen napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Boze , ale Maybelline odwalili kwas z konkursem

Jaki? Opowiedz proszę bo nie jestem w temacie

Ja już straciłam swój czas na zagłębienie się w to, więc mogę skrócić emotka

Wyniki miały być 04.10, ale tego dnia napisali komuś, że będą 07.10. Później wyników dalej nie było i nagle pod koniec dnia napisali, że poinformowali wszystkich na priv (a według regulaminu miały być komentarze pod postami). Ludzie się wkurzyli, zaczęli ich oskarżać o kłamstwo (jak się okazało słusznie) i wczoraj wieczorem Maybelline zaczęło pisać komentarze o wygranej pod losowymi komentarzami na Instagramie. Dosłownie losowymi, bo sporo z nich jest niezgodnych z regulaminem albo dodanych parę dni po zakończeniu konkursu, więc nie wierzę, że choć jeden przeczytali. emotka  Konkurs był też na Facebooku, a tam nie nagrodzili nikogo. Zrobiło się niemiło i ludzie chcą to teraz zgłaszać do UOKIKu.

Ktoś tam na ig pisze, że nagrodzono osoby, które dodały post "6 dni temu", czyli po zakończeniu konkursu. Gdy najedzie się kursorem na ten napis to pojawia się data dodania, czyli 2.09.2024. Instagram jest słaby w matematykę emotka
Poza tym, reszta to prawda

Są posty dodane 04.10, na pewno ten użytkowniczki eve.nementy. Wydaje mi się, że było tego więcej, ale teraz nie chce mi się przez to wszystko przedzierać. 

Ja kupiłam tusz przy okazji, bo lubię serię Sky High, a akurat obecny mi się kończył. Ale niesmak i tak pozostał ogromny. Myślałam, że coś się w tych Instagramowych konkursach po latach poprawiło, a tam dalej taki sam syf, przez który je sobie kiedyś odpuściłam. Szkoda. Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7212602 Napisano: 09.10.2024 20:13:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rainbowdash napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Boze , ale Maybelline odwalili kwas z konkursem

Jaki? Opowiedz proszę bo nie jestem w temacie

Ja już straciłam swój czas na zagłębienie się w to, więc mogę skrócić emotka

Wyniki miały być 04.10, ale tego dnia napisali komuś, że będą 07.10. Później wyników dalej nie było i nagle pod koniec dnia napisali, że poinformowali wszystkich na priv (a według regulaminu miały być komentarze pod postami). Ludzie się wkurzyli, zaczęli ich oskarżać o kłamstwo (jak się okazało słusznie) i wczoraj wieczorem Maybelline zaczęło pisać komentarze o wygranej pod losowymi komentarzami na Instagramie. Dosłownie losowymi, bo sporo z nich jest niezgodnych z regulaminem albo dodanych parę dni po zakończeniu konkursu, więc nie wierzę, że choć jeden przeczytali. emotka  Konkurs był też na Facebooku, a tam nie nagrodzili nikogo. Zrobiło się niemiło i ludzie chcą to teraz zgłaszać do UOKIKu. Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7212520 Napisano: 09.10.2024 15:51:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliii napisał(a):

E- mail odnośnie zmywarek poszły wszystkie razem? Czy uda jakoś pokolei? Wpis że informują był przed 15 a teraz o 15:33 wpis innej osoby w mdw 
jeszcze się łudzę 😀😀

Wygląda na to, że wszystko poszło o 14:52 emotka Wyświetl w wątku >>
1 ramaja 0

pusheen

#7212480 Napisano: 09.10.2024 14:55:57 w Informują
Informują z Wygraj zmywarkę z Fairy

Rodzaj powiadomienia: e-mail
Dodatkowe informacje:
zmywarka Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7212233 Napisano: 08.10.2024 18:42:43 w Czy informują/ informowali?
agicho napisał(a):

masza napisał(a):

Prince Polo 1 etap?

Na razie cisza ale mają czas do 10 (od 22.IX. 14 dni roboczych)

+ 7 dni roboczych na poinformowanie Wyświetl w wątku >>

pusheen

pusheen

#7211595 Napisano: 06.10.2024 15:00:03 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Mogą, ale nie muszą. A zgłaszając się do konkursu regulamin czytać trzeba. Taka różnica. emotka Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7211589 Napisano: 06.10.2024 14:27:44 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Konkursowicze będą winić wszystkich tylko nie siebie za swoje lenistwo. emotka Powinni chyba jeszcze migający napis z napisem NUMER SKLEPU zrobić. emotka  Połowa osób nie zrozumiała sensu tego wątku. Problem ze zbyt dużą ilością pomyłek u Kropki Bordo rzeczywiście wydaje się istnieć, ale podciąganie do tego swoich własnych błędów i nieumiejętności czytania regulaminu jest śmieszne. Ja do Smolara nic nie mam, bo zawsze mają w regulaminie taką piękną grafikę z paragonem. I jak komuś się nie chce zjechać na sam dół i go zobaczyć to już jego wina. Trochę samokrytyki ludzie. 
Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7211506 Napisano: 05.10.2024 22:41:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carrrolinax3 napisał(a):

Orientuje się ktoś, czy Los Mejores, Fortuna i Probest wymagają wysłania paragonu w formie fizycznej, czy tylko zdjęcia w razie ew wygranej? Chodzi o konkursy z Intermarche... Kupiłam kilka rzeczy ale na jeden paragon i teraz już sama nie wiem, czy warto wszystko zgłaszać emotka

W każdym regulaminie znajduje się informacja o tym, w jaki sposób wysyła się paragon w razie wygranej. Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7211398 Napisano: 05.10.2024 09:58:28 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Niektórzy z Was zachowują się jak dzieci w szkole, które oddały pracę domową kilka dni po terminie i dziwią się, że dostały jedynkę. emotka  Zasady są dla każdego takie same i każdy potwierdza, że się z nimi zapoznał. I fajnie, że są nauczycielki, które mimo wszystko przyjmą pracę lekko później, ale jednak większość tego nie zrobi. I można tu winić tylko siebie, a nie pisać, że "Pani była zła" emotka Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7211365 Napisano: 04.10.2024 23:35:41 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
darog napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Zastanawiałem się, dlaczego nie dostałem nagrody z Nuii. Wygląda na to, że mnie też wykiwali.

Napiszę do nich, ale widzę, że chyba w ten sposób dorabiają. Wysyłanie pocztą, szukanie kruczków... Dla mnie Kropka Bordo to cwaniacy i może przydałoby się napisać kilka skarg do producentów produktów, to więcej nie dostaliby zlecenia...

a wysłałes zgodnie z terminem? 

to nic, że przesyłka miała do nich dotrzeć np do 15 września..oni w regulaminie piszą KIEDY ma nastąpić wysyłka np w 5 dni.

mnie wykiwali z nagrodą, bo list polecony dotarł na czas - ale był wysłany później niż napisali w regulaminie.
- taką mam odpowiedź na mail. 
/// rezerwy nie ma-więc te moje wygrane 200zł ktoś sobie wziął ///

KROPKA BORDO jak już udało się !!! wygrać = to i tak nagrody nie było.

Ale to przecież norma, więc co Cię dziwi w takim zapisie? emotka  

Tu pierwszy z brzegu regulamin Smolara: 

I Avanti:
Wyświetl w wątku >>
1 paulaaa 0

pusheen

#7211361 Napisano: 04.10.2024 23:14:33 w Czy informują/ informowali?
slonecznik1309 napisał(a):

A Riso i Mellermilch z Lidla?

Jeszcze nie Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7211308 Napisano: 04.10.2024 18:48:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Amoco Grzegorz Kańduła - przepuszcza Wam formularz Wedlowski?

Nie emotka Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7211239 Napisano: 04.10.2024 13:52:14 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
nanajka81 napisał(a):

A ja to chciałabym zobaczyć listę wygranych w takich konkursach jak gry w Żabce czy IKEA...

Ikea zawsze wstawiała listy zwycięzców, w konkursach kreatywnych pokazywali też wygrane prace. Ich bym o nic złego nie podejrzewała, oprócz słabego gustu. emotka Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7211220 Napisano: 04.10.2024 12:58:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Morganeczka napisał(a):

Justintime napisał(a):

Morganeczka napisał(a):

Ej a grał ktoś już w Jägermeister? ciężkie pytania?

Pytania sa dostepne na kazdy tydzien.

a dostępne są gdzie?

W najbardziej logicznym miejscu - w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7211217 Napisano: 04.10.2024 12:55:42 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

natkas napisał(a):

Witajcie ! emotka  Czy Szkolne Grzeszki i Prince Polo może już kogoś informowali? Z góry dzięki za odpowiedzi emotka

PrincePolo z Biedronki z rowerami? jeśli tak, to było.

Raczej o to chodzi: Konkurs "Każdy kocha Prince Polo po swojemu" - e-Konkursy.info

Tu jeszcze nie informowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pusheen

#7211154 Napisano: 04.10.2024 11:25:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ErniPPL napisał(a):

bez pozdrowień dla kropka bordo. 
druga nagroda 2 stopnia pod rząd u nich 🤦‍♂️  Jestem święcie przekonany, że formularz wypełniałem dobrze… ja wyczuwam tutaj wałek.. za dużo ludzi ostatnio się na nich skarży

Po to się robi screeny zgłoszenia, polecam sobie wyrobić taki nawyk emotka  Później nie ma stresu z weryfikacją, bo zawsze wiem co gdzie wpisałam. 

A jeśli rzeczywiście źle wpisałeś to akurat plus dla agencji, że nie robią wyjątków. Później by każdy pisał, że przecież odpuścili osobie X to im też muszą. Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7211071 Napisano: 03.10.2024 23:17:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Jak tam loteria Carrefoura? Wygrywa tam ktoś?

U mnie na 4 kody oczywiście nic- ale w loteriach u mnie to norma emotka

A orientujecie się, czy w samoobsługowych też drukuje ten kupon?

Drukuje się emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

pusheen

#7210754 Napisano: 02.10.2024 20:38:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
2rek napisał(a):

Czy ktoś zna odpowiedzi w dzisiejszym quzie Hebe? 
Z góry dziękuję! 😊

B, A, A emotka Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7210668 Napisano: 02.10.2024 15:39:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

W loterii carrefour przy zakupach za 50 zl kupon drukowany jest automatycznie z paragonem czy trzeba odebrac od kasjera?

Drukuje się automatycznie kod do tej ich maszyny. Później z niej odbierasz kupon do gry o nagrody główne.  emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0