Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pusheen

pusheen

#7226108 Napisano: 01.12.2024 19:47:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

Jakieś 200 zgłoszeń na starcie odpada, bo ludziom się nie chce czytać regulaminu.   Ale nawet te 1000 zgłoszeń obejrzeć to przecież dwie godziny max, więc dlaczego by mieli losować?

A jest tam coś w regulaminie ważnego ? , bo sama dokładnie nie czytałam emotka  

To są tylko moje przypuszczenia , bo w ich ostatnim
konkursie dużo osób stwierdziło ,że zrobili losowanie , teraz mogą wybierać,nigdy nic nie wiadomo
emotka  

W zdjęciowych konkursach nie uważam, żeby losowali. Oni mają specyficzny gust i wystarczy go poznać żeby często u nich wygrywać.  Co do regulaminu to jest parę ograniczeń, chociażby na ilość nagród na gospodarstwo domowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

pusheen

#7226102 Napisano: 01.12.2024 19:29:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

isiulka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie idzie z żadnej przeglądarki ani na kompie, ani na telefonie. Internet mam szybki, fotki pozmniejszane emotka

Poszło od męża z telefonu. Fotki ten sam rozmiar, internet ten sam... Zgłoszenie nr 770

Dziękuję za podpowiedzi, ale już mi ten konkurs ciśnienie podniósł emotka

Mnie bardziej wkurza termin w którym to się odbywa. Zrób świąteczne zdjęcie miesiąc przed świętami 🙈 obstawiam, że połowa zdjęć będzie z jarmarku w Katowicach, Krakowie i Wrocku bo chyba mało kto ma już postawioną choinkę

Nie ma co się przykładać do zdjęcia , bo pewnie będzie losowanie jak w ostatnim ich konkursie mms biedronka , (ta sama agencja ) pisał ktoś wtedy na forum (, w poprzednim konkursie o wieczorze filmowym z mms )  ,że wysłał zwykłe zdjęcie  zrobione na odwal się a drugie piękne dopracowane i wygrało to słabe , zresztą 5 grudnia już wyniki więc nie sadzę aby chciało im się oglądać ponad 1000 zgłoszeń.Ja w konkursie gdzie były do wygrania iphony bardzo się starałam i nic a koleżanka wysłała zwykle zdjęcie bez dodatków i wygrała wtedy iPhone dlatego teraz wysłałam coś na szybko, bo myślę ,że będzie powtórka z rozrywki emotka

Jakieś 200 zgłoszeń na starcie odpada, bo ludziom się nie chce czytać regulaminu. emotka   Ale nawet te 1000 zgłoszeń obejrzeć to przecież dwie godziny max, więc dlaczego by mieli losować? Wyświetl w wątku >>
0 0

pusheen

#7225567 Napisano: 29.11.2024 13:33:21 w Żabka
marcinf napisał(a):

pusheen napisał(a):

marcinf napisał(a):

Dyskusja o Książęcym zeszła na temat bana, a w sumie dalej nie wiadomo czy jest jakaś zwrotka na maila? Bo nie wiem czy nie zmarnowałem kodu emotka

Ja dziś dostałam emotka

Od razu po wysłaniu zgłoszenia, czy to za jakieś poprzednie? Ciekawa sprawa...

Od razu. To moje jedyne zgłoszenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pusheen

#7225561 Napisano: 29.11.2024 13:15:35 w Żabka
marcinf napisał(a):

Dyskusja o Książęcym zeszła na temat bana, a w sumie dalej nie wiadomo czy jest jakaś zwrotka na maila? Bo nie wiem czy nie zmarnowałem kodu emotka

Ja dziś dostałam emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

pusheen

pusheen

#7223935 Napisano: 22.11.2024 15:16:39 w Czy informują/ informowali?
Catcat napisał(a):

pusheen napisał(a):

Catcat napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Catcat napisał(a):

Cheetos już Anktartyda informowali, czy to Australia?

Ja się zastanawiam czy to Góry czy Antarktyda? U mnie może być tylko to...

Góry jeszcze trwające, to na pewno nie. Czyli Antarktyda. Bo u mnie znowu Australia albo Antarktyda  emotka

Tam są etapy dzienne.

Wedle regulaminu tygodniowe, zresztą na grafice zwykle wtedy pisze, że codziennie do wygrania (jak np. teraz w tym w Lidlu Pepsi + Lays).
"Konkurs podzielony jest na 10 etapów, zwanych dalej „Tygodniami”:"

"Do 5 dni roboczych po zakończeniu każdego dnia trwania Konkursu, Komisja wybierze 1 (słownie: jednego) laureata nagrody I stopnia oraz 4 (słownie: czterech) laureatów nagrody II stopnia, spośród Uczestników, którzy dokonali poprawnych zgłoszeń do
Konkursu w danym dniu." Wyświetl w wątku >>
0 0

pusheen

#7223927 Napisano: 22.11.2024 15:09:43 w Czy informują/ informowali?
Catcat napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Catcat napisał(a):

Cheetos już Anktartyda informowali, czy to Australia?

Ja się zastanawiam czy to Góry czy Antarktyda? U mnie może być tylko to...

Góry jeszcze trwające, to na pewno nie. Czyli Antarktyda. Bo u mnie znowu Australia albo Antarktyda  emotka

Tam są etapy dzienne. Wyświetl w wątku >>
0 0

pusheen

#7220325 Napisano: 10.11.2024 01:00:39 w Zapowiedzi konkursów
https://wrytmiecocacola.pl/

Niby konkurs, a piszą o losowaniu nagrody głównej emotka

Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7219877 Napisano: 08.11.2024 12:56:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Na stronie Smolara pojawiła się zakładka Lubię świeże bąbelki z Lidla, przepuszcza kogoś?

Tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pusheen

#7216925 Napisano: 28.10.2024 10:59:10 w Informują
Informują z Konkurs jesienny

Rodzaj powiadomienia: E-mail
Dodatkowe informacje:
... Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7213297 Napisano: 12.10.2024 00:04:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Czy numer zgłoszenia z orbit np dzisiejszy 00499 to liczba zgłoszeń z całego konkursu czy tylko z dzisiejszego dnia?

Z całego konkursu Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7213289 Napisano: 11.10.2024 22:45:35 w Żabka
Sonia1988 napisał(a):

pusheen napisał(a):

kimberly napisał(a):

synk napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Tak, wymyślili sobie, że wygra np. osoba, która wyśle zgłoszenie jako 123.

no, w takim układzie to nawet jak sprzeda komuś taką informację, to mało prawdopodobne aby ktoś wbił tyle zgłoszeń pod rząd. Bo jak sądzę nie śle ID zgłoszenia zgłaszającemu. Ktoś mi kiedyś wspomniał, że w czeluściach internetu można było kupić informacje o bramkach (ale nie pamiętam z jakiego konkursu).

A jak myślicie numer zgłoszenia zostaje przyznany wraz z przyznaniem sejfu czy wraz z jego otwarciem?  Bo zrobiłam przed chwilą zakupy i nie wiem czy otwierać jutro czy teraz, bo może i tak nie  ma to już znaczenia kiedy otworzę:) a nie do końca rozumiem to z zapisów w regulaminie

Sejf musisz otworzyć w dniu zakupu. Czytajcie regulaminy, bo tylko kasę stracicie emotka

Nie pisze, że trzeba w dniu zakupu, tylko do 22 października. Też na początku zrozumiałam, że w ten sam dzień.

"11.6 Każdy los przyznany w loterii zgodnie z postanowieniami regulaminu, bierze udział w grze o nagrody natychmiastowe w etapie dziennym w którym został przyznany los (...)". Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7213274 Napisano: 11.10.2024 21:47:05 w Żabka
kimberly napisał(a):

synk napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Tak, wymyślili sobie, że wygra np. osoba, która wyśle zgłoszenie jako 123.

no, w takim układzie to nawet jak sprzeda komuś taką informację, to mało prawdopodobne aby ktoś wbił tyle zgłoszeń pod rząd. Bo jak sądzę nie śle ID zgłoszenia zgłaszającemu. Ktoś mi kiedyś wspomniał, że w czeluściach internetu można było kupić informacje o bramkach (ale nie pamiętam z jakiego konkursu).

A jak myślicie numer zgłoszenia zostaje przyznany wraz z przyznaniem sejfu czy wraz z jego otwarciem?  Bo zrobiłam przed chwilą zakupy i nie wiem czy otwierać jutro czy teraz, bo może i tak nie  ma to już znaczenia kiedy otworzę:) a nie do końca rozumiem to z zapisów w regulaminie

Sejf musisz otworzyć w dniu zakupu. Czytajcie regulaminy, bo tylko kasę stracicie emotka Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7213244 Napisano: 11.10.2024 19:02:06 w Żabka
kanafapinifi napisał(a):

sks900 napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

A jak to jest z tym sejfem? Dopiero jak otworzę to sprawdzi czy trafiłem w bramkę czasową? 

Czy przydziela sejf do godziny zakupu 

ktoś wie?

Nie ma tam bramek czasowych.

To jak to działa?

Tak jak opisane w regulaminie emotka

Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7212943 Napisano: 10.10.2024 17:26:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

2 osoby z CHETOS aż wygrały? lol

Jest lista na stronie, były wyniki dopiero za 3 dni jak się okazuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pusheen

#7212936 Napisano: 10.10.2024 17:03:50 w Avanti
flinta_13 napisał(a):

gregory04 napisał(a):

fragles napisał(a):

masza napisał(a):

fragles napisał(a):

pusheen napisał(a):

Co z tym Avanti? Nigdy tak szybko wyników nie dawali. Na stronie jest lista, ale nie zgadza się z ilością nagród. emotka

A to nie są wyniki tylko za 3 pierwsze dni? emotka

nie  ma podziału nawet na rodzaje nagród...

Ostatnio nie robią takiego podziału, ale miało chyba być 4 x 100 zł i 1 x 1000 zł dziennie, a jest 15 osób, taka dedukcja. Może się mylę.

A czy tam można wygrać więcej niż raz bo nie mogę się doczytać w regulaminie??

Podeślecie link gdzie te wyniki ?

Na stronie konkursu emotka  https://www.joy-p...heetos#promo-ranking Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7212907 Napisano: 10.10.2024 16:04:26 w Avanti
fragles napisał(a):

pusheen napisał(a):

Co z tym Avanti? Nigdy tak szybko wyników nie dawali. Na stronie jest lista, ale nie zgadza się z ilością nagród. emotka

A to nie są wyniki tylko za 3 pierwsze dni? emotka

Rzeczywiście. Byłam pewna, że tam są tylko etapy tygodniowe. emotka Wyświetl w wątku >>

pusheen

#7212904 Napisano: 10.10.2024 15:58:28 w Avanti
Co z tym Avanti? Nigdy tak szybko wyników nie dawali. Na stronie jest lista, ale nie zgadza się z ilością nagród. emotka Wyświetl w wątku >>
1 panasa 0

pusheen

#7212648 Napisano: 09.10.2024 23:01:35 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam bony Netto 4x 100 zł lub wymienię na inne bony  emotka Wyświetl w wątku >>
1 jankowska 0

pusheen

#7212620 Napisano: 09.10.2024 20:53:48 w Czy informują/ informowali?
Catcat napisał(a):

Ktoś wie do kiedy wyniki Pudliszki w Biedronce?

W regulaminie jest tylko "Wyboru najlepszych Prac Konkursowych dokona powołane przez Organizatora jury ("Jury") podczas obrad, które odbędą się w okresie 1.10 – 15.10.2024 r. (...)" Wyświetl w wątku >>
1 kokoszka 0